Üzülmek istemiyorum artık yeter yeterince acı çektim ! Yalvarırım yardım edin

4 yıllk bir ilişkim oldu ayrıldı başkasıyla birlikte onunla yatıyor onunla sevişiyor ona sarılıyor onu kokluyor onunla geziyor bunu kasıtlı bir şekilde yaparken gözüme gözüme sokuyor fotolarıyla ben se sadece izlemekle yetiniyorum face de ki ftolarını canım çok yanıyor bakma diyeceksiniz ama olmuyor işte yapamıyorum çok koştum peşinden yapma ayrılma diye ama dinlemedi hayalleri hevesleri onu koruyup kollamam batttı yaklaşık tam 1 aydır onu takip etmiyorum faceden ya da arayıp sormuyorum kısacası hiç bir şey yapmıyorum o yokmuş gibi hayatma devam ediyorum ama haberler kulağıma geliyor duydukça deliriyorum ilklerini benle yaşayan kız benden başkasını düşünemeyen kız kendisinden 6 yaş büyük birisiyle beraber Şu an gözümün önüne geldikçe deliriyorum zamana bıraktım elbette ama neden böyle yapıyor bundan sonra asla onunla olmaz barışamam ama kendime yediremiyorum böyle içim içime sığmıyor üzülmesini istiyorum pişman olmasını benim onu sevdiğim gibi kimse sevemez onu bunu kendisi bile o çocukla çıkarken söyledi bana peşinde koştum zamanlar ama ya şimdi bunu nasıl başarabilirim Allah aşkına yardım edin
Üzülmek istemiyorum artık yeter yeterince acı çektim ! Yalvarırım yardım edin