Artık yapamıyorum acı çekmek istemiyorum?

Hayatim hep kötü geçti okul hayatim boyunca zorbalandim he aşağiladilar beni lise mezunuym ihl de okudum babamda orada hizmetli idi. Ben kız lisesine gitmek istedim babam orfa diye orayi istedi. Sacim açıktı tesettüre girmedim. Okulda istemsizce her olayin içine dahil oldum nerdeyse siniftaki kimse benle konusmsdi sen tuhafsin falan dediler sonradan çok içime kapanık biriydim sadece bi oğlan herkesi uzaklastirdi benden onla konusmayin diye sonra bir sürü şey yasadim babama diyince direkt rehberlikciye gonderiyordu bir gün cikista müdür çağırdı yanına gittim bana işte kendini bil baban burada hizmetli ona göre davran vs dedi hatta orsp iması yaptı resmen. Ben sadece birini seviyordum onun arkadaşı da bizim siniftaydi bu yüzden bir sürü olay yasadim onun haricinde sınıfta kaldim ilk sene. Biriyle sevgili oldum ayrıldım bu sefer onun sınıfı beni zorbaladi babama gel dedim başka okula gideym diye sen beni rezil mi edecen kaydibi aldiramam vs dedi ama ben orada kaldikca rezil oldu resmen içime kapanık sessiz sakinjen herkes üzerime geldi hocalar falan bile işte yüksek not alsam duvara çivi cak derdi biri. Sırf açığım diyede hep farklı bakarlardı aklıma geldikçe üzülüyorum bundan da daha daha çok şey yaşadım gerçekten ihl benim için pusmanlikti bazı şeyleri babama açık açık diyemiyorfum tabi
Artık yapamıyorum acı çekmek istemiyorum?