Acıdan ölüyorum..Saçma ama dayanamıyorum..

Bir genç kızım.Daha önce bir iki kişiyi kabul ettim şans vereyim dedim ama sevgili olamadık. Ve çok çabuk unuttum zaten. İlk defa şubat ayında birine şans verdim. Bir arkadaşım başka şehire taşındı onunla aynı sınıfta olan bir çocuk yalvarmış lütfen ayarla diye sonra numaramı gizlice bulmuş. En başta istemedim falan sonra dedim hadi konuşayım nolacak ki dedim. Konuştuk falan baktım ben buna aşık oldum başka bir şey düşünemiyorum. Ama çocuk hep geç cevap veriyor, biraz umursamaz falan birkaç kez büyük kavgalarımız oldu.

Neyse en son bu hafta bana aşkım, seni seviyorum falan diyordu. Bir araya gelince daha da güzel olacak falan diyorduk. Ertesi gün bana hiçbir şey yazmadı ben de çıldırdım bir sürü mesaj attım. Gurur falan kalmadı. Ve benim yüzlerce mesajıma karşılık bana yolladığı mesaj ''Saçmalama,üzülme,bitmesi gerekti ve bitti.'' Önceki gün aşkım diyordu. Üzerinden 3 gün geçti ama dayanamıyorum, aklımdan çıkmıyor, sürekli ağlıyorum. Hayattan zevk alamaz oldum. Alamıyorum. Mahvoldum. Bir daha nasıl aşık olacağım? Nasıl şans vereceğim? Nasıl güveneceğim birine? Sanki birisi kalbimi bıçakladı.

Şunları yazarken bile ağlıyorum. O kadar acı çektirdi ama bir mesaj bile atması için ölürüm. Geri gelsin istiyorum, çok seviyorum. Beni nasıl sildi 1 günde? Nasıl bu kadar çabuk vazgeçti? Seni seviyorum dedi. Başlamadan önce dedim ki beni kandırıyorsan, dalga geçiyorsan defol dedim. Ben o kızlara benzemem dedim. Hayır dedi ciddiyim dedi. Çok kötüyüm.. Bana bir sebep bile söylemedi. Sevmiyorum seni artık deseydi o bile yeterdi. Hiç umursamadı.. Kesin başkası vardı, ben yedektim.Beni kullandı, benim gibi biriyle oynadı. Beni 3 günde unutmuştur, arkamdan kimbilir neler diyordur yok abi sıktı bunalttı sevmiyorum diyordur. Benim tek suçum sevmekti, ilgi göstermekti, kırmamaktı. Onun yaptığı ne peki.. Bana yardım edin dayanamayacağım bu acıya.
Acıdan ölüyorum..Saçma ama dayanamıyorum..
Cevapla