uzun yıllık sevgilimle ayrıldık cok kötüyüm hatta bu kelime az bıle sadece ölmek istiyorum tamamen bittik onunla gecmıyor acım 4 gün oldu kafayı yıcem hayatım mahfoldu neredeyse heryerde anımız var herrrrrrryerde uyku hapları kullanmayı dsunuyorum nasıl gecırıcem bu acıyı?
Cevabın nedir?
Beni terkedeli bugün tam 114. gün... tam 114 gün önce bugün yani ilk gün , ilk önce kabus sandım, sonra işin bilincine varınca o inanaılmaz acı yavaş yavaş bütün vücüdümu sarmıştı , o ilk hafta Hayatım boyunca hissettiğim en büyük acıydı , kolum kopsun Ayağım kırılsın ama bu Acı geçsin Allah'ım diyordum sürekli... yukarda bir arkadaş bahsetmiş bu ayrılık evrelerinde , ben sırasıyla hepsini yaşadım hepsinin ayrı bir Süreci oluyor , şu an sanırım "keşke seni çok özledim " diye mesaj bekleme aşamasındayım her be kadar çok özlesemde gebersemde mesaj attığında sanırım eskisi gibi kolay kolay olmayacağım , ... ilk 2 ay boyunca Hayatım boyunca yapmadığım en büyük hataları Yaptım , onun için çok öücadele ettim onu geri döndürmek için çok büyük yanlışlar yaptım, şimdi hepsi için pişmanım çünkü hiç etki etmedi tam tersi oldu , en o hataları yaparken hiç gurur murur demedim sadece Sevdiğim kadını kaybebetmemk için Yaptım , ne zamanki ben ondan vazgeçtim imajına bürününce o geri Attı bu sefer o biraDaha yakın durmaya çalıştı bana , by sefer artık bitti diyen ben olmaya başladım , artık mesaj atan taraf o ama ben ne kadar kalbim öyle denemede yüz vermeyince bu sefer o daha çok Israr etti , artık bir süre sonra o sustu ben sustum şimdi uzun süredir çok habersiziz birbirimizden... kısacası burdan çıkaran bir ders car senin , Acilen şu acınadı halinden Kurtul güçlü ol aya çalış , sen onu istedikçe o senden uzaklaşacaktır , kalbini paramparça edecek Şeyler duymaktan kaçın, eğer gerçekten seviyorsan onu , ve onunda seni gerçekten tekrar sevebileceğini inanıyorusan bence bunu yapmalısın ve onu tekrar kazanabilirsin umuduyla yaşa , ve inan doğru hareket edersen ,%90 geri gelecektir ama burdaki senin rolün çok önemli hemde çok... öncelikle ona onsuzda yaşayabileceğini belli et ... sonra iletişimsizlik yöntemini kullan... umarım Allah yardımcın olur ve öncelikle çok sabır versin...
18 Yorumla
Soran+1 yılooo Allah kalbıne gore versin senin de ya cok fena bir acı evet... umarım barısırsınız vbak kaderde varsa illa olur ama bunu bız bilemıyoruz işte...
mesafeler yuzunden ayrıldı benden ama ayrılırken agladı ilk defa hemde benı cok sevdıgını ve unutmak ıcın hıcbırsey yapmayacagını benı özleyecegini ve baska birini hayatına almayacagını söyledı ayrıldıktan sonra 2 kere falan konustuk yıne bulusucaz dedi vedalasırız falan dedi birde ama ben gurur falan tanımıyorum sensız yasayamam geri dönseni seviyorum deyip deyip aglıyorum işte nasıl %90 geri döndürebilirim ki onu kafayı yıcem kalbım parammmmmmmparça.- +1 yıl
Bak şimdi çok klasik olacak ama Ço okudum çok sordum çok araştırdım inan bunların hepsini laf olsun diye söylemiyorum gerçekleri söylemiyorum ve inan KAÇAN KOVALANIR atasözümüz o kadar gerçek ki , gerçekten de kaçan kovalanır gerçek birşey , yeterki doğru zamanda doğru hamleyi yapmalısın... dediğim gibi senin yaşadıklarını hepsini bende yaşadım sana yemin ederim 60 gece 60 sabah Ağlayarak yattım Kalktım , her sabah boğazımda bir yumru ile Kalktım Ve Dayanamayıp ona çok yalvardım çok yakardım ama demekki nasip değilmiş deyip kendime geldim , tabi şu an sana anlattıklarımı başkaları sürekli bana söylüyordu ama nafile ben hiç anlamıyordum ne olursa olsun sadece bana geri gelsin diyordum kör olmuştum aşkımdan resmen... ama Şükürki çok çok uzamadı bu, ewt yalvarmış ağlamış olabilirsin bunu ona çok çoo belli etmişti olabilirsin bunu herkes yapıyor işte tam burada sen bunu avantaja çevirelebilrsin , yapacağım en doğru hamle ileşimsizlik ve kaçmaktır ondan ( yani öyle bir görüntü ver )
- +1 yıl
Ben tam 2 ay boyunca onu çok sıktım çok Aradım Dönmesi için bin bir Tür şey Yaptım benimkide uzak mesafeydi , aramızda şehirler vardı , ondan ayrıldıktan sonra oraya gittim ama malesef orda Değilmiş yurttan ayrılmıştı yurdunun önünde Aradım nerdesin dedim ben Konya'dayım dedi, gelen artık seni istemiyorum seni sevmiyorum dedi o gün bana kızmıştı neden böyle yapıyorsun tarzında artık bitti yeter dedi , bunları niçin dedi biliyormusun artık onu boğmuştum onu sıkmıştım , yavaş yavaş sevgisini nefrete dönüştürdüm istemeden ben ne kDar farklı düşünsemde o hep beni tersten anladı inan bu bütün ayrılıklarda aynıdır Sak'ın sende aynı Hatay'ı yapma eğer ben onu takmasaydım , sanki giden gitmiştir Gittiği gün bitmiştir tavrımı takınsaydım inan tabir caizse köpek gibi pişman olacaktı ama benim suçum ben hep ona diğer verdiğimi onsuz bakasıyla asla olmaz diye bir görüntü sergiledim oda kendini vazgeçilmez sanıp dahada uzaklaştı ,, işte bunların hepsininden ders al kesinlikle bunları Sak'ın yapma
- +1 yıl
Biliyorum çok zor ama bunu yapmak zorundasın , gecenin 3-4'ünde Kalkıp onu cayır cayır özlediğin günler olacak bunları yaparken göz göre göre onu kaybediyorum Allah'ım bana yardımcı ol diyeceksin ama lütfen Sak'ın arama sorma onun için bir oaylaşım yapma twiterda facede ya da herhangi bir yerde ona ait herşeyi ortalıktan kaldır bir süreliğine , hatta yapabilirsen Whatsaptan uzun bir süre uzak dur senin yokluğuna bir Alışsın , iyice bir özlesin ki inan senin gibi sevenler hep özlenir hemde Köpekler gibi , bakacak artık sen artık Israr etmiyorsun, artık sen onsuzda yapabiliyorsun artık seni mutlu görünce bu sefer hemen geri adım atacaktır , ah be ulan ben ne Yaptım demeye başlayacak , bu sefer hatasını anlayıp yavaş yavaş senle iletişim kurmaya çalışacaktır senin burada yapacağım en doğru hareket Artık daha Soğukkanlıca hareket etmelisin
- +1 yıl
Bu süreçte kendine çok değer ve Önem ver sık sık gez , çık eğlen ama gerçekten yap ve bunu ona Çokta belli etmeden ona belli ettir 😀, çocuğun gözüne sokma sadece Görsün senin onsuzda gayet güzel hayatına devam edebileceğini , Sak'ın ama Sak'ın iletişime Geçme geçtiğin anda kaybedeceksin inan bunun meyvesini yiyeceksin sadece sabret men Lazım
En İyi Cevaplar
Öncelikle yaşadığın acının tarifi yok. Bunu çok iyi biliyorum. Şu an yaşadığın durum kabullenememe evresi. Onu unutmaktan korkuyorsun. Bünyen onu unutmak istemiyor. Göğüs kafesini yarıp kalbini dışarı çıkartasın var belki. Çok şiddetli acıtıyor. Kanıyor, biraz daha kanayacak.
Ondan önce çok keyif aldığın hiçbir şey seni mutlu etmiyor artık. Onunla geçireceğin 1 saati, 5 yıldızlı bir otelde geçireceğin 1 haftalık tatile değişmezsin bilirim.
Sana söylenecek her söz anlamsız, şarkıların nasıl duygularla yazıldığını anlayabiliyorsun şu an. Seni teselli edebilecek hiçbir şey yok, olamaz.
Üzüleceksin evet, canın çok yanacak, uykusuz gecelerin olacak. Ama geçecek.
İnan bana geçecek. Kendini sakın bırakma. İçindekileri bir kağıda yaz ve sonra yırt at saklama. Her geçen günün 1 doz ilaç olduğunu düşün. Belki saniyeler saat gibi sürecek ama geçecek...17 Yorumla
Soran+1 yılduygularıma tercman oldu ne unutmak ıstıyorum onu sankı ıhanet etmıs gıbı olurum dıye dusunuyorum hala deliler gibi aşıgım ne gezmek ne yemek yemek ne konusmak ıstıyorum sadece düyada tek basıma onunla kalmak ıstıyorum kalbım parcalanıyor resmen nefes bıle alamıyorum... onu birgün unutacagım ya da onun yokluguna alıscagım günün bile düşüncesi acı verıyor... o kadar yıl ve asık oldugum adamı unutmak alışmak cok acı verıyr...
- +1 yıl
Umudun hiç bitmeyecek. Her gelen mesaj ondan olsun isteyeceksin. Her telefon çaldığında o diyeceksin. Bünyen seni kandıracak.
Fazla teselli cümlesi kullanmayı sevmem çünkü bunun tesellisi yok. Acıyı yaşayan bilir. Sen sadece ne kadar çok sevebildiğini öğrenmiş olacaksın. Bunun için şanslı olduğunu düşünüp kendini avutabilirsin.
Bir yerlerde senin umurunda olmasa bile senin o muhteşem sevebilme yeteneğini hakedecek birileri var. Çok kıymetli olan ruhunun bir parçası olan duygularını hakedecek birileri çıkacak karşına.
Bu durumun seni yıkmasına izin verme. İçinde duyduğun acın kalbini köreltmesin. Sevmeye devam et. Er ya da geç kazanan sen olacaksın.
Soran+1 yılAllahrazı olsun gercekten hani evet hiç bir söz etki etmıyor ama güzel seyler duymak iyi geldı az da olsa en azından hep cevremde sevdıgıyle evlenememiş olan mantık evlılıgı yapan kısıler var hep akıllarında baska adam kadın olan ama evlı olan ınsanlar var bende oyle olurum dye korkuyorum...
- +1 yıl
Onların kaderi bu. Çevrendeki ilişkileri seninkiyle kıyaslama. Her evlilik mutlu olmadığı gibi her evlilikte mutsuz olacak diye bir şey olmadığını biliyoruz.
Şu an tek yapman gereken beklemek. Geçsin diye beklemek. Hakedecek kişi gelsin diye beklemek. Sevgini içinde biriktir. O (hakeden) geldiğinde verirsin. Allah yardımcın olsun. Sevginin ve sevebilmenin çok değerli olduğunu unutma. Sevebilmeyi herkes beceremez. Sen bu duygulara sahipsin.
Soran+1 yılMesajda konuşsak
+1 yılAşk acı verir, çünkü isteseniz de istemeseniz de aşk değişime yol açar. Ve değişim acılı, sancılı bir süreçtir.
Değişim bilinmezliktir, belirsizdir. Biz bilinmezlikten korkarız.
Değişim geçmişi geride bırakmak demektir. Oysa ki bilinçaltımız geçmiş kötü bile olsa onunla yaşamayı öğrenmiştir.
Geçmişte yaşadıklarımız çok acı bile olsa o acılarla nasıl başedeceğimize dair bazı yöntemler geliştirmişizdir ama belirsiz, bilinmeyen bir şeye karşı nasıl bir savunma mekanizması geliştirebiliriz ki?
Bu yüzden acımız büyür ve korku ortaya çıkar.
Yumurtadan çıkan kuş aynı acıyı duyar. İlk kez uçmaya çalışan kuş da öyle.
İnsan bilmediği bir cenneti yaşamaktansa, bildiği bir cehennemi tercih edermiş.
Bu yüzden aşk acısı seni üzecektir, yaralayacaktır. Değişim ‘ben’den başlayıp ‘ben’in olmadığı bir yere varacağı için acısı çok derindir. Ama acı olmadan zevk olmaz. Altını saf hale getireceksen ateşten geçireceksin.
Yani demem o ki acını çekeceksin :)20 Yorumla
sadece 1 ay sonra çok farklı düşüneceksin tatile çık onu hatırlatan herşeyi at kendini onu unutmaya alıştır unutmak istemediğin için acı çekiyorsun acının sadece 7 dk gerçektir gerisi insanın kendi büyütmesi geç aynaya bak hayat senin değersizmisin bu kadar
03 Yorumla
Soran+1 yıldogrudur ama aşk işte işlemiyor kalbime onu unutmak bıle ıstemıyorum o da dedı seni unutmak ıstemıyorum sevıyorum dıye severek ayrıldık cok kötuyum bu yuzden belkıde :(
Soran+1 yılAllah sizden razı olsun 😢
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
Bunu yapınca ne geçecek eline? Söyleyeyim, sadece onun gözünde küçük düşeceksin. Sana değer veren geri kalan herkesi üzmüş olacaksın ve aynı şekilde onların gözünde de küçük düşeceksin. Artık onu bile umursamayı bırakıp kendinden nefret etmeye başlayacaksın. Kimse sana acını yaşama içine at demiyor. 1 sene hatta 10 sene bile yaşa ama sakın o olaya kalkışma. Denemiş biri olarak söylüyorum bunu sana.
04 Yorumla
Soran+1 yılama cok acı cekıyorum ben bu aşk acısını ömür boyu nasıl cekebilirim nasıl kaldırırım nasıl hayatıma bakarımmm :'(
- +1 yıl
Klişe bir cevap ama doğrudur. Şu an inkar etme dönemindesin vakti gelince anlarsın. Bu zamana kadar o mu vardı yanında? Onsuz yaşamadın mı sonuçta? O acı unutulur mu bilemem, unutanlar da var unutmayanlar da. 4 gün oldu diyorsun, benim 3 sene oldu. 1 sene odamdan çıkmadığımı da bilirim, 4 gün aç kaldığımı da, 1 hafta ağzımı açmadığımı da. Her gün gelir belki aklına ama alışırsın o acıya her gün biraz daha az yanar canın. Unutmak ya da sevginin azalması değildir bu kabullenirsin sadece. Biri daha çıkar karşına, o da yakar canını. Sonra biri daha... Ta ki doğru insan gelene kadar. Belki de doğru insan odur ama zaman yanlıştır bilemezsin, bekleyeceksin sadece. Tek yapman gereken ümidini yitirmemek.
Soran+1 yılümit falan kalmadı ki bende o kadar anlamsız ki hersey o benım ıcın dogru adamdı ama gitti işte gitti bitti 4 yıldı...
zor yaa cidden insan hayatı cok zor.
+1 yılhani şarkıda diyor ya acıyı sevmek olurmu oluyor alışırsın nasıl ona alıştıysan onsuzlugada alışırsın ve bir gün bu acıyı özlersn hiç aşık olmadan ölmek daha kötü derim herzaman oyle düşün kocaman yüreginle güzel yaşa yaşa ki aşklar yaşasn ölümsüz aşklara kaldıralım kadehleri iyi geceler...
10 YorumlaAğır ol şampiyon kendini kaybetme biri gider biri gelir neden kendini ucuz görüyorsun gidişinde senin hata payın yoksa seni haketmemiştir neden bukadar çok özgüven eksikliğiniz var ki? 2 ay sonra bir baskası olucak yanında o gidince yinemi intahar? boşver boşver güzel hayatına devam et senin için canı yanmayana sende kendi canını yakma
08 Yorumla
Soran+1 yılhaklı konusuyorsunuz da eliimde degil dayanamıyorum hayatın tadı yokk yaşayamıyorum heryerde onu görüyorum bu acı nasıl gececek :(
Soran+1 yıl19 yas
- +1 yıl
20 yaşa kadar kendini begenmis umursamaz , biri bir cebe digeri arka cebe yaşadım sen şu an sıkıntı cekiyorsan eger. evlilik düsündügünü nişan söz yaptıgını ve bittiğini düşünsene? şu an insanları tanıyıp tecrübe ediniyorsun dinlediginiz müzikleri dinleme , gidip gittiginiz yerlere gitme , fotograf hatıra ne varsa sil kır at hiç düsünmeden. gün içerisinde ondan önce neyle ugrasıyorsan aynı seyleri yapmaya devam et arkadaslarınla filan bulus birde şu yönden bak sen şu an kendini karartırken o şu an ya uyuyor ya denize giriyor ya da geziyor değermi?
Soran+1 yılo da acı cekıyor ıkımızde ayrılırken agladık mesafeler yuzunden ayrıldık moralı bozuk bugunde konustuk , heryer anımız var evimde bile herrrrryerde dısarıya cıksam orada da var gecmıyor hayat yaa cok zorluyor hersey , unutmak istemıyoruz dedik ikimizde seni unutmak için cabalamıcam hatıralarını hep yanımda götürücem hep aklımda olacaksın dedi , unutmak bıle ıstemıyorum bemde
Soran+1 yılayrıldık işte o engelmiş demek ki...
+1 yılZamanla alışacaksın. Biten bitmiştir. Yoluna devam etmelisin. Ona ait olan her şeyi yok et.. Anıları silmeye çalış. Çık dolaş. Hava güzel. Müzik dinle ama düşünme.
01 Yorumla
Soran+1 yıledemiyorum heryerde onu görüyorum cok acı veriyor
Öncelikle bir kafanı boşaltmalısın böyle giderse sıkıntın hiç geçmez saçma düşünceleri sil kafandan. birşeylerle uğraşıp kafanı meşgul et.
06 Yorumla
Soran+1 yılhiç bir seyle ugrasmak istemıyorum :(
Soran+1 yılaynıyız desene ,
Soran+1 yılaynen oyle bende kımseyle gorusmek ıstemıyorum okulda ıstemıyorum hıcbısey sadece uyumak istiyorum... sana ne oldu ki sevgili işi mi
- +1 yıl
Nedenini bilsem keşke bilmiyorum işte içimde sürekli sıkıntı bunaltı var ama nedenini bilmiyorum derdimi nasıl anlatıp çözeceğim onuda bilmiyorum. Kafaya takmayayım diyorum ama en ufak birşey canımı çok fena sıkıyo aynen bende sürekli uyumak istiyorum ama ne bilim ya hiçbirşey bilmiyorum :/
arkadaşın olsaydı kendin yalnız hissetmezdin hiçimi yok güveneceğin dost
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıkecem hepınızın belasını ya yok sevgılımden ayrımdım yok sevgılım le kavga ettım oluyom geberıyom yav sız hıç ana baba acısı cektınız mı bu ne ısyan ya
arsızlıga cesaret dedıler
zınaya aşk dedıler
bır neslın ahlakını işte böyle yedıler00 YorumlaBen bu acıyı 10 yıldan fazla oldu yaşıyorum ama hiç ölümü düşünmedim hayat herşeye rağmen yaşamaya değer
04 Yorumla
Soran+1 yıl10 yıldr hayatın tadını almadan bu acıyla yasamak zor olmuyor mu
Soran+1 yılteşekkürler sizede mutluluklar :(
+1 yılsacmalama kimse vazgeçilmez değildir. zamanla hersey gecer alışkanlık sadece senınkı baskasını bulsan onu unutursun
02 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıll dilek olay :'(
- +1 yıl
bu acıyı sadece sen yasadın sanma bizde yasadık bizde bunalıma girdik ama sonra öğrendik ki o boşluğu baska biriyle doldurabılıyoruz aşkından ölsen bile bir süre sonra onsuz olacagını anlıyosun
kaç yıllık ilişkiniz vardı?
01 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıl
Ölmek çözüm olsa yaşar mıydık çoğumuz?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir insan icin kendini mahvetmek ne kadar kötü
01 Yorumla
Soran+1 yılben kendim mahfolmuşum zaten dünya yansa umurumda degil
+1 yılbende istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖlmek çözüm değil
00 Yorumlabence takmaman lazım