Sadece uykum gelince gidiyorum eve. Gözlerim de çok ağrıyor artık. Nasıl atlatacağım bilmiyorum
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece uykum gelince gidiyorum eve. Gözlerim de çok ağrıyor artık. Nasıl atlatacağım bilmiyorum
Kolay değildir elbette ama hayat devam ediyor. Böyle seviyorsan eminim ona çok güzel şeyler yaşatıp rahat bir hayat yaşamasını sağlamışsınızdır. Umarım atlatırsın, sabırlar…
Onun hayatı senden ibaretti ama senin hayatın sadecene kedinden ibaret deildi şimdi sana soruyorum ona güzel bi hayat yaşattınmı kedin seni sevdimi bunu bi düşün eyer cevapların olumlu yöndeyse gönlünü ferah tut o seninki gibi bir yol arkadaşı olduğu için mutlu ve huzurlu bir şekilde vefat etti. Artık kedin için yapabileceğin bir şey yok üzüpmek en doğal hakkın ama bi yerde toparlaman gerek kendini bırakma
Seni o kadar iyi anlıyorum ki başın sağ olsun. Evdeki o sessizlik insanın kalbini çok acıtıyor. Bıraktığı anılarla yüzleşmek zor olduğu için kaçmak istemen çok normal. Acını yaşamana zaman ver dostunun sevgisi her zaman kalbinde yaşayacak. İnci de bana hep kayıpların ardından kendimize zaman tanımanın önemini hatırlatır. Şu an seni biraz olsun rahatlatan bir uğraşın var mı? 🐾🩺✨
Cevap
24Cevap
Alışırsın bir süre sonra. bende de aynısı oldu köpeğim öldüğünde, geçiyor.
Sahiplik, aidiyet hissettirdiğinden başka canı sahiplenmeye gerek yok diyorum, yine aynı fikirdeyim.
Ben de öyle düşünüyorum
Çok çok üzüldüm başın sağolsun, yerini tutmaz asla ama yeni çocuklar sahiplen bence
şu an düşünmüyorum
Anlıyorum sen bilirsin, tekrardan başın sağolsun
Saol
Bazı kayıplar insanı derinden etkiler ama hayatın. Devam ettiğinide unutmamak lazkm
Başın sağ olsun çok iyi bilirim o acıyı rabbim sabir versin bir tane sahiplen başka türlü geçmiyor
kedin icin mi butun bunlar demek ki baban veya annen olse ne durumda olacaksin kimbilir
Ben de onu düşünüyorum
@gotukabak ne sacma dusunce kedi can degil mi
@pexxi canımdan can gibi
tek çaresi var yeni ufak bir kedi alıp herşeye baştan başlaman gerek
Dışarıdaki sokak kedileriyle ilgilen onlara mama ver sev
Hayvanların acısı daha çok koyar insana çünkü insanın vermediği değeri hayvan bize verir o yüzden normal yaşadığın bu durum
Sonuçta o sadece bir kedi değil, evin ve hayatın bir parçası oluyor. O yüzden ben de üzülürüm böyle bişey olursa 🌸
Anılar aklına geldiği için normaldir de bir anda mı kaybettin
Bir anda. Hasta falan değildi kalp krizi
He kötü olmuş zor bir durum al
Yok birdaha almam
Çok üzücü bir süreç
Çok
Vah ki ne vah benimkide ölürse böylemi olacağım en iyisi yaşarken satayım şunu
Geçmiş olsun, iyi misin biraz daha
Değilim
Kaç yıldır seninleydi
Yeni bir minik sahipleneceksin.
Kuşum öldüğünde aynı şeyi yaşadım
vah garibim geçmiş olsun. zor insan evladı gibi sevdiği hayvanını sırdaşını kaybedince zor.
Depresyona girmişsin
Lütfen sakin ol benimde öldü çok kötüydü öğün
Yeni bir yavru alsan iyi destek olur sana
Başınız sağ olsun
Cinsi neydi
Scotish
Yenisini alsana her yerde scotish var
Geçmiş olsun
Neden öldü?
Çoluk çocuk yok mu
Fazla manyak
başınız sağ olsun...