İçim acıyor abi, gözüm doluyor, insanlığımızı sorguluyorum o an ve merhametten yoksun olan her kişiye biraz daha öfke besliyorum
2 ay
Yani tabi ki öyle de şu an Filistin'de idama mahkum edilmis masum insanlara ben daha çok üzülüyorum insanlar hayvanlara uzuluyor ama insanları görmüyor garip şekilde tabi senin için demedim de benim de içim Filistinlilere yanıyor ya da doğu turkistanlilara tabi ki hayvanlara da üzülüyorum
Bu arada burcun ne merak ettim 😂
Koç tahmin etmedim su gurubu tahmin etmistim
Yani 😅 bilmiyorum koç kızları fena erkekleri hakkinda da bilgim yok
Ya çok sinirli ve gıcık oluyorlar ben pek anlasamiyorum ve inatlar bays
Çok sinirli oluyorlar
Ben sevmiyorum ya 😂 bu arada erkek kadın farkediyor biraz mesela akrep burcu erkegu severim ama kadını benden uzağa gitsin 😅😂
Nasıl oyuncu 😂
Ben mi bilmem ki
İç acısı merhametimiz olduğu için oluyor. Geçen gün mesela sosyal medyada sevimli felçli bir oğlak görmüştüm. Birisi yazmış kesilse de etini yesek diye can bu..
Bazı ölüler yaşamayı hak eder bazı yaşayanlar da ölmeyi
Tedavisine devam eden bir sevimliyse... Mesela bir zamanlar çiftliğimizde yeni doğan ve sevdiğim kuzu öldü diye yemeden içmeden kesilmiştim zamanında...
Fazla da merhamet kahreder insanı altın oran önemli
O oranı ayarlayamıyorsak, yine de teşekkürler
Yabancı uyruklu musunuz?
Değilim öz Türküm
🐺🫶😁
Ben de 24 yaşındayım ve veterinerim, hissettiğin şeyin birebir aynısını yaşıyorum 😔💔
İçim sıkışıyor, boğazım düğümleniyor, bazen öfkeden elim ayağım titriyor. Ama şunu fark ettim: O öfkeyi yiyip bitirmek yerine, harekete geçince biraz olsun hafifliyor.
Yaralı hayvan görünce önce canını kurtar, sonra insanlığı sorgula. Satın alma sahiplen felsefesinin en çok böyle anlarda anlamı oluyor 🐾💙
Cevap
2Cevap
oluyor evet
Bir yandan üzüyor insanı ama bir taraftan halen insan olduğumuzu gösteriyor
Kuş haricinde olmuyor
Evet
Kesinlikle
oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?