Hiç sevmeden yıllarca oyalıyorsunuz sonra binbir parça edip içini bırakıyorsunuz defalarca aldatıyorsunuz size olan zaafından faydalanıyorsunuz. Ve bu insanı defalarca öldürüyorsunuz ve en sonunda bevleniyorsunuz. O insan yıllarca iyileşmeye çalışıyor yeni bir hayat kuruyor hatta bir başkasını seviyor. Yeniden yaşamaya başlıyor.ve tam her şey yoluna girdi derken yeni sevgilisi de onu aldatıp sırtından vuruyor. Ama o kadın yine ayağa kalkıyor. O sırada onu tekrar buluyorsunuz evli olduğunuz halde aylarca peşinden koşuyorsunuz ve pişmanım kendime kıydım evlenmekle hata ettim diyorsunuz. Ve ansızın yine kaybolouyorsunuz. O insanı acı içinde bırakıyorsunuz. Bir insanı kaç kez öldürebilirsiniz? Asıl merak ettiğim ise bir insanın acı çekmesi ki sizin yüzünüzden olduğunu biliyorsunuz ne düşündürür size? Nasıl bir vicdandır bu? Benim için acı çekiyor dediğiniz insanları süründüğünü gördükçe mutlu olur musunuz?
Cevabın nedir?
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
olay anlattığın gibiyse eğer ben olayda acı çekitiren insana değil acı çeken insana kızdım...ne işin var senin bu kadar yalan söyleyen dolandıan kandıran insanlarla...memlekette başka erkek mi yokta her defasında aynı hatalara düşüyosun..geri geleni sen kabul etme gidenede sen yol ver
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ruhen mi bedenen mi?
Ruhen ise pek bir sey hissettirmez bu konularda soğuk kanlıyımdır, elimden bir sey gelmez sonucta, bedenen ise yardımcı olmaya calısmak lazım.00 Yorumla
bilinçli oyalamış kırmış feydalandıysam kendimden şüphe ederdim. Çok seviyorsa şans verirdim ama mutlu olacakmıdır ? Mutlu olmam mutlu olabileceksem mutlu olmassını da sağlıyabilirim az da olsa hoşlanmışsam
01 Yorumla- Soran+1 yıl
6 yıl ayrı kalmışlıktan sonra döndü üstelik evli hiç mi vicdan yok mu
Acı çektiren bencil insanları gaz döküp yakmak lazım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
satanistler bile daha vicdanlıdır bu gibi insanlardan onlar hiç çoktan haftada bir kedi kesip kanını içiyorlar. bu gibi insanlar ise he gün birinin canını alıp tekrar tekrar öldürüyorlar
10 Yorumla- +1 yıl
benim için değil
ama acı çeken insan görürsem normal olan yani nedense zevk hissediyorum psikopat mıyım neyim00 Yorumla - +1 yıl
Benim yüzümden ne kadar üzülüyorsa onun benim için üzüldüğünü görmek bile beni üzüyor.
00 Yorumla :( boşver beee. eden bulur. Allah'a havale et. Geçmişini ve geçmiştekileri sil.
00 Yorumla- +1 yıl
insanlıkmıdır bu ben böylelerine söz bulamıyorum ama gerçekten örnekleir çok sitede
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. onunla birlikte sürünürüm, sessizce içim kan ağlayarak.
00 Yorumla- +1 yıl
Ne mutlu olması ya benim içim parçalanır affetmesi için elimden geleni yaparım kıyamammm
00 Yorumla - +1 yıl
SADECE SORUYU OKUDUM VE CEVAPLIYOM:iyi bişeyler hissettirir
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar