Kişilik & Karakter Başkasının acısı sizi de etkiler mi, duygusal mısınız? KissMeee3 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Mesala insanlar ailelerini kaybediyor sağlık sebeplerinden vs Başkasının acısı sizi de etkiler mi, duygusal mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 156,6b cevap paylaştı. sevdiğim değer verdiğim biriyse etkiler 0 0 Yorumla
Zeto35 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 35% 1 yıl Herkes için üzülmeseydim bu kadar güvenmeye çalışmazdım sahte sevgilere... 0 0 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Çok nadir çocukla ilgili falan olursa etkilenirimde geri kalan pek koymuyor. 0 0 Yorumla
BerkaySimsek95 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Acıyı zamanında yaşamışsam etkiler. Yoksa sadece yaşayan bilir ya. Hissedemem bence 0 0 Yorumla
sdkdkfkf Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Etkileniyorum. Güçsüz hissediyorum. Çaresizliği görüyorum. 0 0 Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 351 cevap paylaştı. başkasının acısına üzülebiliyorsan İnsansındır. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,3b cevap paylaştı. Evet acı paylaşırım gadası 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,1b cevap paylaştı. etkiliyo ya beni 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Etkiler 0 0 Yorumla
emineh Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 528 cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
AğlamaDuvarı0634 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 yıl Sevdiğim ise evet 0 3 Yorumla KissMeee3 1 yıl Bu tanımadığın biride olabilir Yorumla AğlamaDuvarı0634 1 yıl Yazsnaa bana bi Yorumla AğlamaDuvarı0634 1 yıl Bir şey sorcsm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
sevdiğim değer verdiğim biriyse etkiler
Herkes için üzülmeseydim bu kadar güvenmeye çalışmazdım sahte sevgilere...
Çok nadir çocukla ilgili falan olursa etkilenirimde geri kalan pek koymuyor.
Acıyı zamanında yaşamışsam etkiler. Yoksa sadece yaşayan bilir ya. Hissedemem bence
Etkileniyorum. Güçsüz hissediyorum. Çaresizliği görüyorum.
Çok değil, ilgilenmem benim derdim bana yetiyor
maalesef çok duygusalım..
başkasının acısına üzülebiliyorsan İnsansındır.
Etkilenmiyorsa kalbine bir sela oku
Evet acı paylaşırım gadası
etkiliyo ya beni
Evet üzülürüm
Etkilenirim
Umrumda olmaz
Etkiler
evet
Biraz diyelim.
etkilemiyor beni
Etkilemez beni.
Sevdiğim ise evet