Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
11Cevap
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Fazlasıyla hissederim ama samimiyetine ve acı olarak değerlendirilen olayın ne olduğuna göre değişir o. Bazı insanlar cidden boş sebepleri acı için etken gibi gösterebiliyor, işte o zaman kılım kıpırdamaz.. Keyifli geceler..
Benim için çok geçer. zaten ben aşırı duygusalım yengeç burcuyum da :D geceleri özellikle bu yüzden de üstüne eğer yakın samimi olduğum bir arkadaşımsa direk üzülürüm onun acısı benim acım olur sadece bunu pek gizleyemem yani direk belli ederim içim bir kötü olur moralim bozulur elimden bir şey gelir mi diye sorarım mesela. ya da onun her zaman yanında olurum destek olurum moral ve tavsiye veririm. ama sevmediğim bir insanın acısı umurumda bile olmaz.. hatta sevinirdim bana kötülük yapmış biri ise acı çekiyorsa hak ettiğini buldu derim sonunda :D
Tam anlamıyla yaşarım.. Ama bir ya da iki gün ondan sonra unuturum çok yakınım değilse.. Aradaki bağ ve ilişkinin durumuna bağlı kısacası.. Acısı olan herkese Allah sabır versin..
Cevap
11Cevap
Çok geçer çok duygusalım.
Ben bu konularda biraz duygusuz kalan taraftayım.. empati yapabiliyorum ancak acıya ortak olamıyorum.. daha cok karsimdakini mantıklı bakma tarafina çekiyorum
Aradaki bağ ve ilişkiye bağlı olarak değişkenlik gösterir. Kimisini damarlarında hissedersin, kimisi umrunda olmaz...
Başkası değil de tanıdığım ve bir paylaşımım olan birinin üzüntüsünü bire bir yaşarım.
Yakından tanıma gibi durumlarla orantılıdır hiç tanımasam bile üzülürüm
Sevdiğim biriyse bire bir geçer sıradan biriyse vicdan sonuçta üzülüyorsun
Karşımda ağlarsa üzülürüm sadece yani çok geçmez bana
Geçmişte aynı durumu yaşadıysam sanki acının aynısını birebir hissediyorum
Sevdigim biriyse paylasır hiç bir sekilde yanlız birakmam
Saçma bi şekilde etkileniyorum
Fazlasıyla geçiyor
Fazlasıyla geçiyor bazen
bazen geçer bazen geç mez
O başkasına bağlı yakınlığıma
Haddinden fazla
Çok geçiyor