Arkadaşlar özet geçmeye çalışacağım
kedimin patisi yaralandığı için kliniğe götürdüm tahlil ve röntgen çekildi serum yapıldı birkaç gün serum yapılmaya devam edileceği söylendi
serum yapılana kadar kedim sadece ayağının üzerine basamıyordu patisi yaralı olduğu için , serumdan sonra kedim kusmaya başladı daha sonra kan kustu diğer gün idrarında kan bir diğer gün dışkısında yoğun kan oldu biz bunları söylediğimiz halde her gün aynı serum yapılıyordu en son gittiğimizde tedavinin beşinci günü yani kedimin çok kötü olduğunu kan kaybettiğini acilen bir şeyler yapılmasını söylediğimizde ücret ödeyin test yapalım kediye yatış verelim kliniğimizde kalsın dediler iyi olacağını düşündüğümüz için kedimizi teslim ettik akşam kediyi kliniğe bıraktık ertesi gün öğlen kedinin tahlil sonuçlarını istedik bizi oyaladılar kedimizi çıkarmak istediğimizi söyledik hazırlayıp getireceğiz dediler ve sonrasında kedimizin öldüğünü söylediler
sağlam bir şekilde götürdüğümüz kedi klinikte yapılan tedavi yüzünden hastalandı ve sonrasında ne olduğunu bilmiyoruz bir gecede öldü kanıtlayamıyoruz bu insanlardan şikayetçi olmak istiyoruz ama net bir kanıtımız yok tahlil sonuçlarını verdiler ama kedimize ait olup olmadığı meçhul
kimse yardımcı olmuyor yalvarırım bilgisi olan birileri varsa buradan yardımcı olabilir mi bizi yönlendirmek açısından en azından kedimizin hakkını savuna bilelim kimsenin yaptığı kimsenin yanında kalmasın
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil