Veterinerim. Kedinin durumu kötü değildi. Sabah geldim ölmüş. Sahibine de umut verici konuştum
1 ay
Veterinerim, durumu kötü olmayan hasta kedi ölmüş. Sahibine ne diyeceğim?

Söyleyeceğin hiçbir şey onu teselli etmeyecek. Durumu 2-3 cümleyi geçmeyecek şekilde özetle ve vefat ettiğini söyle. İsterlerse gelip görmek için veya teslim almak için bekletin. Bunu da sahibine söyleyin
Görüş
4Görüş
''Efendim gece kediniz fenalaştı başında bekledik, diğer arkadaşlarla müdahale ettik ancak kurtaramadık başınız sağolsun''
'' Cenazesini bekletiyoruz müsait olduğunuzda gelip alabilirsiniz''
Biraz da ağlamaklı konuşursanız bu iş tamam. Bu olayda size bir ders olmuştur umarım. Kimin, neyin ne kadar yaşayabileceğini bilemeyiz. Hasta sahiplerine her zaman 2. seçeneğide söylemelisiniz
Merhabalar değerli meslektaşım. Nasıl bir semptomla geldi? ne uyguladiniz ve neden ex oldu?
Akşam durumu kötüleşti ve vefat etti tarzında şeyler söyleyebilirsiniz
abi senin kedi vardı ya artık hayvan mezarlığında cennette de
@Sedakaram yoo ne alaka kanka insanda insan mezarlığında cennete gidiyor oda mı pis o zaman
@Sedakaram bazen her şey istediğin gibi olmuyor kanka gerçekler bazen acıdır ne dersen de yine üzülecek o bir insana 2 saatte dil döksen yine aynısı gibi üzülecek ki ne desin abi senin bebek vefat etti üzülme bak sana pis şekilde anlatmadım ha tamam kardeşim eyvallah diyip yoluma mı bakacam mq qwjkexqw
Alıştıra alıştıra söyleyin bence bir anda söylerseniz çok üzülür
Uufff !!! geçmiş olsun kardeşim 😅
Çok üzüldüm
En İyi Görüş