Tarihi geçmiş ilaç verdi gözümün önünde çırpınarak köpük akita akita can verdi o an kendimi dışarı zor attım ölüsünü almaya cesaret edip gidemedim.
Çöpe mi atmışlardır vicdan azabı cekiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tarihi geçmiş ilaç verdi gözümün önünde çırpınarak köpük akita akita can verdi o an kendimi dışarı zor attım ölüsünü almaya cesaret edip gidemedim.
Çöpe mi atmışlardır vicdan azabı cekiyorum
Tarihi geçmiş ilaç yüzünden ölmez ki kedi hastadır o kadar etkilemiyor yani zaten ilaç kapalı kutu yani 2010 falan değilse 1 yıldan bi şey olmaz yani olsa olsa midesi bulanır kusar falan ölmez yani
Serumdu %30 luk dekstroz mu neydi..
2023 yılının ilk ayına ait bir surum hayvansa 6 7 aylık bi hayvan evet hastaydı ama ben götürmeden önceki şikayetleriyle ölmeden önceki şikayetleri arasında dağlar kadar ucurum vardı ölecek kadar hasta değildi.
Serumu bağladılar yarım saat sonra hayvan kusmaya çalıştı daha sonra nefes alamamaya başladı ağzı açıldı köpükler aktı ağzından sonra bağıra bağıra cirpina cirpina öldü ben ne dusunmeliyim? Bu insan mı bu kadar dirençli olsun
Benim kedim sadece yemek yemiyodu
Yani bildiğin şekerli serum ki o ilginç alerjisi falan mı vardı acaba
Bilmiyorum belkide serumu. cok hızlı verdi mesleğe yeni. baslayan bi kız takti zaten
Yani düşün ki o serum şeker yiyon gibi düşün öyle bi şey yani git bi sor veterinerlere aynı veterinere tarihi geçmiş ilaç vermişiniz de
Valla bilmiyorum ama kedim o kadar ağır değildi orada ağırlaştı
Cevap
3Cevap
Allah rahmet eylesin gadası
Şaka gibi. Şikayet edin veterineri
Daha sonra fark ettim tarihi geçmiş olduğunu videoya alıyordum kediyi baktım ki ilaç 2023 yılının ilk ayında dolmus
Kanit da varsa şikayet edin bir can almak kolay mı benim kedimin başına allah korusun böyle bir şey gelse ortalığı yıkarım orada o an.
Kanıt var edicem
şikayet edin
* et
gecmis olsun git yeni bir kedi al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?