Ailenizin evinde ya da kendinize ait evinizde bakmış olduğunuz bir hayvan dostunuz var mıdır?

Ayy benim kedimin doğum günü yaklaştı Yani ben bile zamanın nasıl geçtiğini dahi anlamadım Benim kedim Haziran sonları 2021 tarihinde ilk evimize adımını atmıştı Hem o zaman kedim daha 1 aylık falandı Ama Haziran sonları 2025 tarihinde kedimin bizzat doğum günü kutlaması gerçekleşecek Ondan kedim artık tam tamına 5 yaşına girmiş olacak Bu sebeple kedimle geçirdiğim iyi ya da kötü anılar olsun hiç farketmeksizin yanımda olduğu her seferinde kendimi çok daha mutlu hissediyorum Ondan benim kendi şahsi düşünceme kedim benim için bir en iyi arkadaş rolündedir
Ailenizin evinde ya da  kendinize ait evinizde bakmış olduğunuz bir hayvan dostunuz var mıdır?
Ailenizin evinde ya da  kendinize ait evinizde bakmış olduğunuz bir hayvan dostunuz var mıdır?
Güncellemeler
1 yıl
İlk başta belirtmek gerekirse bu soruda kendi şahşi düşüncelerimi belirttiğim kısımda asla kötü anlam bakımından göndermedim Yani sadece içimden geleni yazmak ve beyan etmek istedim Ondan yanlış anlaşılmasını asla istemem Anlayışınız için teşekkür ederim
Ailenizin evinde ya da kendinize ait evinizde bakmış olduğunuz bir hayvan dostunuz var mıdır?