Bu minnoş yemek yerken yan masadaydı sahibini bekliyordu bizede poz verdi🥰

Bu minnoş yemek yerken yan masadaydı sahibini bekliyordu bizede poz verdi🥰

küçükken dondurma yiyenleri görünce benim aldığım şekil 🤝 insanların ellerindeki her şeyi bana vermesi.
Kuyruğu bile ustalıkla oraya sabitlemiş. Bu hareketi nerede olsa tanırım ashhddhdhd
Fakat dayı, benim bir köpeğim bile yok anlıyor musun?
Evet, artık dünyalar tatlısı bir kedim var😻
:))))))
Hahahah evet, benim bebeklik yeleğimdi bu aslında ama arkadaş çok küçük olduğu için henüz o bile büyük geldi :)))
:)))))
Yok.. ama çok isterdim bir Kediiicik 😻
Yurtdisinda yasiyorum haha ve zaten hayvan bakms ilgilenme vaktim yok (:
Germany
Neresinden peki sen nerelisin trden
Ay neden marmarise gidiceksin İstanbul daha iyi gittigim icin marmarisde güzel de yaşanilmaz ama gercegi senin tercihin
Köln güzeldir
Sen ne iş yapiyorsunki 🤔 Istanbuldan sıkılirmi bir insan ya.. daha 2 hafta önce ordaydim cok güzel di her yer gezilcek yerler bende Alanya antalya bodrum gibi yerlerden sıkıldim asiri yabanci var asiri sicak istanbuldan daha cok düsün artik ben zor gezdim
Amsterdamda güzeldir gitmistim
34 senedir istanbuldayım bende artık eskisi gibi değil sen gedip geri gidiyorsun sadece keyfine bakıyorsun bu kalabalık içinde yaşamadığın için anlaman zor biraz beni tabi ki, bende Marmaris’e geçtim oradan Antalya’ya gittim cok sıcak durulmuyor orada nefes bile alamıyorsun yani
Bende sessiz sakin bir yerde yasiyorum oturdugum yer öyledir o yüzden ne biliyim İstanbul büyük bir sehir ya seviyorum kalabalik ortami Ankaraliyimda Ankara'da güzel sehir bu arada gezilcek mekanlar cok öyle diyim oturulcak yerler vs. tabi sende kendine göre haklisindir daha iyi bilirsin bazilari kalabalik ortami sevmez senin meslegin ne bu arada ?
34 yasindamisin (: ben erkekle burada yazismiyorum 1 kisi haric onda eski bir arkadasim oldugu icin yanlis anlama beni Lütfen burdaki cogu erkek abaza
Veya yurtdisinda yasadigim icin Paragöz olduklari icin güvenmiyorum kimseye zaten bu siteyi sevgili bulma amacli acmadim canim sikildi öylesine bi aciyim dedim zamanimi vaktimi burada harcamak istemem zaten
Yok ya genelleme degil zaten öyle bir merak dogrumu diye
Anladim seni birader haha meslegin nedir diye sordum kac kere cevap gelmedi hahahah mafiamisin nesin
ee sordum cevap yok hahahaha
25 yasindayim
Iyi (:
Eyvallah yazismiyorum burada kimseyle ve bekarim nasip kismet bu isler evli olsam bu sitede ne isim var zaten
Yorumun altinda herkesin görecigi bir sekilde yazisiyoruz bende cevapliyorum simdi Lütfen kesermisin haha 😂 uzatiyorsun seninlen devam yaziscak degilim ya
😇🙌🏻

Yukarıdan aşağıya doğru Logan, Kitana, Dombili, Boncuk, Mia ve Pofy adlarında 6 kedim var
Cevap
6Cevap
Maalesef yok
Karınca besliyoruz biz 😅
Evcil hayvanımız yok maalesef ama dışarı bahçemize gelen tatlış kediler var onları besliyorum bazen.
Hangi konuda
Şaka tabiki, bazen eve geliyor. Evde ki tek hayvan karınca 😄
😅😅 Şaka şaka
Muhabbet kuşum var 1 tane
Çok tatlı. Evet kedim var
Tekir
Muhabbet kuşum var.
Bir tane. Eş barındırmıyor kesinlikle. 🤷🏻
evet bir kedim var.
bizimkiler bana bakıyor
Sultan papağanı var
Konuşuyor muydu