Şunların tatlılığına
Bu minnakın sakinliğini bakın😍
Şunların tatlılığına
Bu minnakın sakinliğini bakın😍
Evcil hayvanları çok seviyorum özellikle muhabbet kuşum vardı, bizzat ben yetiştirmiştim çok güzel konuşurdu ancak yazdığın her tarafı açık ve bahçede olduğu için bir gün sinekliğin altından kedi girmiş ve zarar vermişti geçen sene 22 tarihinde vefat etti.
Tabii muhabbet kuşu öldükten sonra biz yazlıktaki kedilere bakmaya başladık mama alıyoruz besliyoruz seviyoruz, hele bir tane kedi var tam bir avcı kertenkele yakalıyor.
Merhaba,
Evcil hayvanlar ile aram iyi, iyidir ama evimizde yok. Ailem izin vermiyor yani istemiyor bende onlara saygı duyuyorum. Birlikte yaşıyoruz sonuç olarak! 😅
Ama gelecekteki eşim de isterse evde bir hayvan isterdim. Tabi bende bir hayvanım, çok hayvansı bir insanım. Bazen köpek gibi bazen kedi, bazen aslan misali, bazen maymun gibi, bazen de kuş, köpek gibi severim mesela, çok öper yalarım, kedi gibi sırnaşık nazlı, aslan gibi korurum sevdiğimi, parçalarım valla aşkıma laf söz edeni üzeni, kodum mu oturturum filan, saksıya çiçek gibi, fesleğen de olur, aşkımı güldürmek için şempanze olurum, maymun olurum, neşelendirmek için, türlü şaklabanlıklar yaparım, uçarım, uçurum! 😅
Keloğlan 45. Saniyeden bakar mısın? 😅
Nasıl çıkardığını anladım da nasıl düşürdü 😅
Valla onu bende bilmiyorum 😂
Günaydın uyandın mi uyumadın mi süperiçem 😅

Aramız müthiş :D hamur gibi yoğururum, yakalamaca ve saklambaç oynarız ve gece sarılır uyuruz :D
Süpersiniz
var 3 tane ama diğeri bana gelmiyor :) kaçıyor
erkek ve dişi

Cevap
7Cevap
Ben tüm hayvanları çok seviyorum. özellikle de köpekler ve rakunlar ki rakunlar favorim :D
Çok severim hayvanları ancak 3 ay once 7 yaşındaki oğlumu kedimi kaybettim evde dostum yok şu an
Yaa🥺 ne denir bilemedim ki umarım en kısa zamanda tekrar olur
seviyorum ama evde yok eşim korkuyor. Birde sanırım bahçeli evim olursa alabilirim aksi durumda onları eve tıkmakta doğru gelmiyor.
Şimdilik yok komşumuzun kedilerini seviyoruz ileride kedim olur dilerim.
Şu an yok
Golden terrier tarantula ve kelebek vardı yakın zamanda yoklar artık 😄
bunları bizimkine yapsak elimizi koparır ağzımıza verir
Evet kedim var
Yaa ne güzel
Evcil hayvanım yok
Kusler bar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?