Kişilik & Karakter Fobinizin olduğu bir hayvan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Fare fobim var gördüğümde avazım çıktığı kadar bağırıyorum ve tikleniyorum 🤢 fotoyu bile zorla koydum Fobinizin olduğu bir hayvan var mı? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. örümcekler var hayvan olarak değil de daha çok böcekler var küçükken de dokunamazdım hiç ya da aynı odada rahat uyuyamazdım 1 0 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Olma mı 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Köpeğim Coniye ne kadar da çok benziyor 😭 Yorumla Limpos +1 yıl Gece sokakta karşılaşınca bende böyle oluyom Yorumla Soran +1 yıl Qaübogndidnlsl peşlemese bile kalpten gidersin Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Bı aralar bı arkadaşım vardı o da aynı sen gibi idi hatta böyle fotoyu bile koyamazdi, isminin anılmasını istemezdi😅. Benimkisiiii 🥺🥺spider diyeyim 😅 1 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yılan var çok büyük olmazsa korkmam ama dokunamam fakat köpeklerden korkarım benim büyüttüğüm değilse 😅 1 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Akrep. Tüylerim diken diken oluyor ismini bile duyunca. 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. fobim yok. geçen bi fare geçti önümden tekmeyi yapıştırdığım gibi duvara çarptı öldü 😂😂 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Böceklerden korkuyorum ben.~☆ 2 2 Yorumla Muhammed_Gazi +1 yıl Korkma ya kıyamam sana ben Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl 🙂🙂 Yorumla
Wolfalpha182 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 741 cevap paylaştı. Yılan tabikide. 1 0 Yorumla
killingmydreams Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 73% +1 yıl Yılan 1 1 Yorumla Muhammed_Gazi +1 yıl Emin misin Yorumla
Belinaysahra Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Hamam böceği kıl oluyorum 1 1 Yorumla Muhammed_Gazi +1 yıl Kafası olmadan 3 yasiya biliyorlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
örümcekler var hayvan olarak değil de daha çok böcekler var küçükken de dokunamazdım hiç ya da aynı odada rahat uyuyamazdım
Olma mı
Köpeğim Coniye ne kadar da çok benziyor 😭
Gece sokakta karşılaşınca bende böyle oluyom
Qaübogndidnlsl peşlemese bile kalpten gidersin
Bı aralar bı arkadaşım vardı o da aynı sen gibi idi hatta böyle fotoyu bile koyamazdi, isminin anılmasını istemezdi😅. Benimkisiiii 🥺🥺spider diyeyim 😅
Yılan var çok büyük olmazsa korkmam ama dokunamam fakat köpeklerden korkarım benim büyüttüğüm değilse 😅
Akrep. Tüylerim diken diken oluyor ismini bile duyunca.
fobim yok. geçen bi fare geçti önümden tekmeyi yapıştırdığım gibi duvara çarptı öldü 😂😂
Böceklerden korkuyorum ben.~☆
Korkma ya kıyamam sana ben
🙂🙂
Yılan tabikide.
Kurbağa ve tüm böcekler
Öküz
Örümcek 🕷
Yılan
Emin misin
Fare ve tarantula
Kurbağa 😬
Hamam böceği kıl oluyorum