Var mı sizi arada ziyaret eden sevimli bir hayvan dostunuz?

2 sene önce balkonda gecenin birinde oturuyorum..
baktım bir kedi geldi.
Hayırdır noldu yürü lan hadi git dedim baktım gitmiyor.. (genelde hayvan seven biri değilim.. ama bu başka benim için.)
Neyse sonra bu gitti. ertesi gün tekrar geldi.. Baktım ayağı yaralı o an dolapta ne varsa vermeye çalıştım. Baktım hayvan sekliyor o an başka bir his onu engelliyor hani uzaklaştırmamı.. kedinin yüzüne baktım anladığım kadarıyla dişisin sen dedim:)
Sonra bu 2 hafta ortadan kayboldu tekrar geldi arada ziyaret eder çeker gider. 6 aydır yoktu en son 1 ay önce yine yanima geldi gözlerini hafif kısarak baktı bana. Sonra başka bir yöne bakıp daldı.. sanki arkasında bıraktığı kişiyi merak eder gibi. Sonra gelmedi kaç haftadır.. bu arada evden benden başkasını görünce yanaşmıyor. kaçıyor gidiyor.. Çok akıllı bir hayvan. tekir sokak kedisi ama.. kızım içeriye girme diyorum girmiyor. Bazen içeriye girer gibi yapıyor dışarı kızım diyorum anında çıkıyor. Pisi pisi demiyorum bile ona gel diyorum geliyor. Git diyorum gidiyor.
Böyle bir arkadaşlığımız oldu bu sevimli arkadaşımla. Öyle anlatmak istedim içimden geldi o şekilde paylaştım..