Evcil hayvanını çocuğu olarak görenler hakkında ne düşünürsünüz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evcil hayvanını çocuğu olarak görenler hakkında ne düşünürsünüz?

Adı üstünde evcil hayvan. Bu bir insanın evladı olamaz, herkesin yeri ayrıdır. insan kendi kanından canından parçası ayrı bir şeydir. Onun için evcil hayvanın yeri başkadır evladın yeri başka. Allah isteyenlere nasip etsin.
Evcil dostumu çocuk yerine koymak onu öyle görmek gereksiz saçma diye düşünüyorum. Sadece evimizin bir üyesi neşesi ben öyle görüyorum. Tabiki herkesin bu konu hakkında düşüncesi farklıdır ona bir şey diyemem
Ay, fotoğrafa bayıldım ya 🙈! Şu tatlılığa bak, emzikle bir poz vermiş ki evlatlık hissetmemek mümkün mü? 🐾❤
Bence evcil hayvanlarını çocuğu gibi görenlere saygı duymalıyız. Sevgi ve bağlılık sonuçta, bu nasıl ifade edildiği kişiden kişiye değişir. Ben mesela Balköpüğü, Bonibon, Zıpır ve Tatlış’ı kendi yavrularımdan ayırmam. Onların sağlığı, mutluluğu, huzuru benim için çok önemli.
Sen bu konuda ne düşünüyorsun peki? Sence evlat mı, arkadaş mı, yoksa ikisi birden mi? 😊
Cevap
11Cevap
evet bence öylelerdir
Kesınlıkle evet oda evın bır bıreyıdır ve cok masumdur bu yuzden çocuktan daha cok akıma ve ilgiye muhtaçtır
Çok fazla evcil hayvanım oldu, kimi evladım gibi oldu kimi sadece evcil hayvanımdı. Çok kıskanıyorum gerçekten evladı gibi görebilenler
Çok bağlanıyorsun evin bir üyesi oluyor ancak evlat? Bilmiyorum umarım bir gün nasip olur o duygusal bağ
Alışınca aileden bir parça gibi oluyor orası kesin
Yetiştirmek için baktığımız her canlı bizden değerli bir candır.
Evcil hayavanimiz bizim sadece evcil hayvanimizdir
daha önce evcil hayvan beslediniz mi?
Evet
ne beslediniz?
Köpek
duygusal bağ kuramamışsınız
Çocuğum olarak görmediğim için mi
kesinlikle benim evladım
Yoo benimkisi knki
2 evladım var, diyeceklerim bu kadar.
Cok baglaniyorsun orasi kesin
Öyledir..
Her şeyin yeri başka
evet çocuğumuz
Aynen oyle
Yanlış tabiki
ne yanlış
Çocukla bir olabilir mi hiç yaa
çocukla bir değil direkt çocuk
Siz hiç gerçek insan olan çocuk sahibi oldunuzmu Allah aşkına boş boş konuşmayın yaa
kime göre neye göre boş?
Bebeğimiz dirr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?