Evcil Hayvanlar Evcil hayvanlarınızı “evlat” konumunda mı görüyorsunuz? karakedücüük Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kimisine bu çok saçma gelsede, evcil hayvana sahip kişiler ne dediğimi iyi anlayacaktır. Ben kedimi evladım gibi görüyorum, çoğu insanda böyle görüyor. Peki siz görebilir misiniz? Evcil hayvanlarınızı “evlat” konumunda mı görüyorsunuz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Red_baron__ Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Evlât yerine koymak çok saçma geliyordu taki kediyle hayatım kesişeme kadar. Gerçi şimdi bende değil 😕 0 0 Yorumla
elifguccix Takip Et Master Yaş: 26 , eic 84% +1 yıl Görürüm tabii ki. “Aşkımmm ben seni yerimmm” diye severim hatta. Kardeşlerimden bir tık önde olurlar benim için kdkd ✩ 0 0 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Canımı ver deseler tereddüt etmeden veririm 1salise bile düşünmem. 0 0 Yorumla
Gmeover Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bu güzellik onlara harika bakıyordur:) yaşasın karakedücük 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evlât yerine koymak çok saçma geliyordu taki kediyle hayatım kesişeme kadar. Gerçi şimdi bende değil 😕
Görürüm tabii ki. “Aşkımmm ben seni yerimmm” diye severim hatta. Kardeşlerimden bir tık önde olurlar benim için kdkd ✩
Canımı ver deseler tereddüt etmeden veririm 1salise bile düşünmem.
5 ýillık muhabbet kusum var evin kücük cocugu gibi aynı
Tabiki kedim var çocuğumdur 💜❤️
Bu güzellik onlara harika bakıyordur:) yaşasın karakedücük
Sahip olduğum ikinci kız kardesim gibi:)
Evet
Evlat yerine görerim
görüyorum :d
evet cocugum