Evcil hayvanını kendi doğurduğu çocuğu olarak görenler hakkında ne düşünüyorsunuz?
O benim çocuğum
Hayır evcil hayvanla çocuk bir olamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evcil hayvanını kendi doğurduğu çocuğu olarak görenler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kediperestlik ve İtperestlik birer psikolojik sorundur.
Not; Köpekleri de Kedileri de severim. Beslerim. Ama çocuğum demem. Deli değilim. Merhamet sahibiyim ama Hayvana tapmam. Ölçülü ve Dengeli olmak çok önenlidir.
Not 2; Köpek düşmanı tipleri Allah ıslah etsin. Kediye ve Köpeğe annem diye hitap eden Kadınları da. 😂
bence Yüce Allah önce ıslah etmeye senden başlasın Amin 🤲🤲🤲
Her ne kadar da oğlum kızım gibi görenler var ise de sevgisinden diyelim, seslenirken oğlum kızım der seslenirsiniz ama birine 2 kızım var dediginizde karşınızdaki insan olduğunuz için kızları da insan olarak algilayacaktir. Ben hoş bulmuyorum açıkçası.
ben patili oğlum var diyorum
O benim çocuğum net! 🐾❤️ Yani, bir hayvan sever olarak kedilerimden ve köpeğimden bahsederken “benim çocuklar” demediğim gün yok. Onlar bizim sessiz dostlarımız, sevgiye ve ilgimize muhtaçlar. İnsanın kalbi onlarla kocaman oluyor. Hayatına öyle sevgi dolu bir dost girince, anlamadan onlara “çocuğum” demek bile normal bence. 😻🐶 Ama tabii herkesin bakış açısı farklı.
Cevap
0Cevap
doğru olanı yapıyorlar tabi bizim insanımız kediye köpeğe değer vermediği için ve kendileride o garipsedikleri hayvanlar kadar değer gormedikleri için tuhaflarina gidiyor.
Değişik ya
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?