+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐Çocuk evcil hayvan yerine geçmez.
Evcil hayvanımıza anne baba şefkati hissedebiliriz, doğal duygu akışında. Yine de evcil hayvanımız da çocuk yerine geçmez. Şefkat ve merhamet duygusu hayatta pekçok yaşama mensup canlı tarafından birbirlerine hissediliyor. Çiçeklerimize de şefkat hissederiz misalen. Kişilerde anne baba olma hissi açlığı varsa bunu kendi ruh hallerine özgü biçimde yansıtmak isteyebilirler tabi. Yine de, doğru ve sağlıklı bakış açısı çocukları çocuk, evcil hayvanları evcil hayvanımız olarak görmek. Şefkat, merhamet her yaşam formunu kapsar illaki.⭐
#tubasueda 🍀🍀00 Yorumla
En İyi Cevaplar
tam olarak yerini almıyordur ama çocuk sevgisini yaşatıyor bence. küçük bir köpeğim vardı ben üzüldüğümde benimle üzülürdü. bana aşırı düşkündü benim haricimdeki birinden en ufak bir şey yemez içmezdi. ona ihtiyacım olduğumda yanımda biter beni sakinleştirmek istercesine patisini elime koyar destek olurdu. belki bir çocuk gibi değildi ama benim patili evladımdı diyebilirim. küçücük bedeniyle beni korumaya çalışması, ben ağlarken göz yaşlarımı patisiyle silmesi vs bunlar çok özel duygular bence.
00 Yorumla
+1 yılOluyor. İnsanda sevgi fazlası oluyor ve taşıyor... Sevmesi gerekiyor mutlaka. Kucaklaması, emek vermesi gerekiyor.. İhtiyaç duyuyor insan. Benim çocuklarımdan önce bi kedim vardı annem diye severdim başı sıkışınca anne derdi bana... Evlat gibiydi
00 Yorumla
+1 yılAsla geçemezler, kadınlar bu konuda kafayı yemişler, çocuk yapamam bakamam diyor gidiyor hayvanı alıyor hergün bebeğe yapılan bakım gb bakım yapıyor kıyafet giydiriyor vs hayvanın doğasını bozuyor daha bir sürü saçma sapan şey. Bizde hayvan seviyoruz besliyoruz ama hayvanlara tutup bebek muamelesi yapmıyoruz, neymiş köpüş annesiymiş, sma sapan sapkın yaşam tarzları
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
+1 yılTabii ki geçmez ama kimi insan çocuğu gibi seviyor. Neden olmasın? Ben saygı duyuyorum. Çocuğu olmayan bir insan hayal edin. Bir hayvana annelik veya babalık yapabilir. Bu çok güzel bir şey.
10 Yorumla
+1 yılBaşkasını bilmem de benim kedim benim çocuğum. 😂
10 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı.
u +1 yılDüşünüyorum tabi ki
01 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum sizee
Kendim doğursam bu kadar sevmezdim.
Onlar bambaşka bir dünya. 4 tane çocuğum var 2 si çocuk 2 si bebek. Hepsini de eşit seviyorum. Onlarda beni. Hepsi mi temas bağımlısı olur ya? bebeklerim ya yeleğimin içine ya boynuma ya da ceplerime giriyor. Çocuklarda koridorda koşuşturmaca falan. Finalde ben yatağa uzanıyorum ve dört tarafımdan çevreleniyorum meleklerimle. Kimisi karnıma kimisi bacaklarımın oluşturduğu hamak'a kimisi boynuma kimisi yorganın altında. Ne zaman uyansam veya eve gelsem "Hanimiş benim eşşekleriimm" dediğim anda dördünün birden mırlayıp burunlarını burnuma sürtme çabaları. Kendi evladım olsa bu kadar çok sevmezdim. Sevemezdim. Bu kocakafalar evlattan daha öteler. <3
dipnot: 3 tane yeğenim var yüzlerine bile bakmam insan evladı sonuçta. Kediler candır <3
35 Yorumla- +1 yıl
Annelik cok baska asiri kopek sevdam vardir ama mukayesi olmaz cunku senin kanından besleniyor senin kokunu aldığı an doğduğunda susuyor evladına Allah vermesin bir şey olsa sende ömür boyu bitiksin çünkü senin parçan sen anaçlık güdüsünü yaşıyorsun bir nevi hayvanlarınla ama evlat sevgisi ile mukayesesi olmaz😉
- +1 yıl
Evlat yeğenden farklı bir yeğenim var doğduğunda aşıktım ama bir evladım var şimdi o bir yana dünya başka bir yana 9 ay yatarak hamilelik geçirdim hergün istifra ediyordum ki canımı alsınlar kusmıyım her gün proton depot iğne yiyiyordum ı iğne yi yiyince 3 gün oturamuyorsun sadece evlat için yaparsın bunca fedakarlığı annelik bunu gerektirir çünkü!
- +1 yıl
Üzüldüm 🥹 evlat edin bebekten alan çok arkadaşım var yani farklı bir his sana anne demesi ilk adımlarını sana ulaşmak için atması güzel inş sana da nasip olur canın🙏
+1 yılBenimki bir minik çocuk zaten pasaportu bile var 😄🤍🌼
Hastalansam anında duygusal ve üzgün yanımda🤍🌼
Üzülünce hisseder boncuk gözleri dolar onun da 🤍🌼
Mutluyken dans eder neşeme ortak olur, üzgünken benimle üzüldükten sonra şebeklik yapar güldürür. 🤍🌼
Eve gelince karşılar, nereye gitsem asla yalnız bırakmaz uyuyor olsa bile tatlı uykusundan uyanır ve gelir.🤍🌼
Yemek istediği zaman gelir kaldırır anneyi mama kutusunun yanına götürür 🤍🌼
Suyunu anneyle içer😄🤍🌼
Uyurken gelir huzur verir varlığıyla🤍🌼
Kim ne derse desin onlar da evlat zaten 🤍🤍🌼🌼💯20 YorumlaBu tamamen kişiye göre değişen bir şey. Şahsen evimde 2 tane minnak var (Aslan ve Zilli) ve onları canımdan çok seviyorum. Hatta birini geçtiğimiz ay Miyavru sitesinden ücretsiz olarak sahiplendik ona rağmen 1 hafta geçmeden eve adapte oldu. Çünkü geçmiş deneyimlerime göre daha iyi bakıyorum. Sadece Aslan biraz kıskanıyor pabucu dama atıldığını düşünüyor sanırım yavrum. Tabii bir evladım olsaydı kesinlikle kedilerimi de ondan ayrı koymazdım.
Sonuç olarak her ikisi de can. Birbirinden ayırt etmek doğru olmaz. Ancak evde çocuk sesi olmadan da olmaz kanaatindeyim.

İnsan şuncağız canı bir diğerinden nasıl ayırt edebilir? 10 Yorumlasevgi beslemenin sınırı olmadığını düşünüyorum. Yani, evet evcil bir hayvanı çocuk gibi sevebilirsiniz ama bir homosaphiens gibi seviyorsanız... hastalıklı bir durum. Bir hayvanın, insan yavrusunu kendinden gibi büyüttüğü bir durum var mı bakalım...
orman çocuğu Mogli
Tarzan
romus ve remulus (kurtların emzirdiği ve Romayı kuran ikiz kardeşler)
Kusura bakmayın hikayeden öte mitten öte geçemiyor bildiklerim. Evcil bir hayvanın , kendi çocuğu gibi gördüğünü iddia eden bir insanın bilin ki kendi çocuğu yoktur.
20 Yorumlaasla
öyle saçmalık mı olur
hiç bir şey benzerinin dengi değildir
hayvan sana sarılır mı hayvan sana anne baba bakın bu gün taktirname ladım der getirir mi
size bir bardak su ikram eip gönlünüzü alır mı
sizinle dertleşir mi
...
241 Yorumla- +1 yıl
evcil hayvan diye hayvan yoktur. bu insanların uydurduğu ve hayvanın rızası olmadan özgürlüklerini kısıtladığı bir travmadır
hayvan doğasında özgürce yaşamalı
bir kedi gidecek kertenkele yiyecek fare yiyecek. sizin verdiğiniz mamalarla hayvanların yapısı bozuluyor. buna hayvan sevgisi denmez buna düşmanlık denir. sizler hayvanların vücudu yapısı hayatı ile oynamaya hakkınız var mı
siz kediye sordunuz mu evimde bakacağım size diye
düşünün zengin biri dese ki seni ben konağıma alacağım. asla dışarı çıkmak yok. ben ne verirsem yiyeceksin giyeceksin. razı olur musunuz allah aşkına
sizinki sevgi değil zulum
bir süre sonra bir alışılmışın dışında olay oluyor kediyi dışarı bırakmak zorunda kalıyorsunuz. kedi doğa ile savaşamıyor ölüyor.
yazık değil mi - +1 yıl
@Dkkekdked
onlar doğaya göre yaratıldı
ev için değil
hala yaratılış sistemini öğrenmiş değilsiniz
- +1 yıl
hayvanlara fayda değil zarar veriyorsunuz
evde hayvan böyle beslenmez
bir kediyi yıkayamazsınız onu strese sokarsınız o kendi temizliğini kendi yapmalı ama onun yaptığı temizlik doğaya göre olur asla evdeki hijyene göre insan yaşamına uygun değildir.
eve göre siz onu yıkarsanız hayvanı strese sokarsınız
sizin yaptığınız her şey zulum.
bir keiye su serp bakalım sana yaklaşıyor mu. sevmez.
biraz bilim okuyun biraz kuran okuyun. biraz da aklınızı kullanın
yaratıcı siz değilsiniz.
hayvanlar hizmet için vardır size köle olması için değil.
hayvanlar doğa ile iç içe olmalıdır. bu günkü betonarme binalar onlara uygun değil. insana bile uygun değil - +1 yıl
@Dkkekdked
soğuktan ölen kediler evden kaçan kediler.
bunu biliyor musun
- +1 yıl
benle tartışacaksan benim gibi 3 ün. eğitimi al. kuranı defalarca oku anlayarak oku. benim gibi bir ün. eğtimcilik gçmişin olsun benim gibi 30 a yakın ülkede coğrafyada yaşamışlığın araştırmaların olsun
ondan sonra gel konuş. boş boş konuşma
bu sözleri söylemek istemezdim ama senin saçmalama diyerek hakaretinden sonra senin saçmaladığının farkına varman gerek - +1 yıl
Kediler sokakta yaşayamıyor sokakta baktığım bir çok kediye araba çarptı öldü ayrıca köpekler değil ama kediler evde yaşayabilen canlılar sen insansın kendini kedinin yerine koyamazsın kedi keşke dışarı çıksam gezsem burada hapsedildim diye düşünmez senin gibi ayrıca kedi kendini temizleyebilen bir canlı hiçbir zaman kedimi yıkamadım ve tertemiz tüyleri yumuşacık bu arada evdeki kedim sinek böcek yakaladığında yiyor gayette
- +1 yıl
@dgsfs
basit hiç bir bilimsel bilginiz olmayan kendi şahsi saçmalıklarınızı doğru gibi diretmeyin yahu allah da bilim de akıl der. bilimin de allahın da yani acıdığınız (sözde ) o canıları yaratan da bir düzenden bahsediyor.
sizler kendi saçmalıklarınıza göre bu düzeni bozuyorsunuz
neyse cahille tartışılmaz.
ünlü bir bilim adamı şunu der. ne zaman cahille tartışsam haksız çıkıyorum - +1 yıl
sizinki boş saçmalık hiç bir veriye bilime akla dayanan bir şey değil
bir zaman televizyonda bir belgesel izledim
bunu iyi dikkatle dinleyin aklınız var ise ders alırsınız
aslanların hayatını inceleyen bir profesör ve yanunda çekimleri yapan asistanı var. zırhlı araç içinde çekim yapıyorlar
aslan yavruları ile biraz oynadı sonra onlara yem bulmak için ava çıktı. ceylan sürülerinin olduğu yere koştu.
bu sırada etrafta çakallar vardı. asaln gidince çakallar aslan yavrularnın üzerine yürüdü
profesörün asistanı aynı sizin gibi sözde duygusallık yaptı. "hocam durduralım şunları yavruları yiyecek. "
profesör o vurgulu cümlesini söyledi
"hayır asla. sen aslanın yavrsunu kurtarıyorsun. peki çakallar hayvan değil mi. onlar aç mı kalsın.
yüce yaratıcı bir düzende yarattı bu dünyayı. hiç bir şey boşa gitmez. sadece insanlar boşa harcar her şeyi. yaratıcının düzeni ile oynamak olmaz. bırak yesinler" dedi.
sizin yolda öldü dedikleriniz de başka bir canlıya yem oluyor. bu düzeni asla bozmayın
ben bu profesörün sözlerini yıllar sonra kuranda okudum.
"göğü yükseltti her şeyi bir denge ve ölçüde yarattı bu dengeyi bozmayın ölçülerde adaletli olun"
rahman suresi.7-8-9 ayetler - +1 yıl
@dgsfs
cahilden de gelecek en son cevap bu olur
ben kendi bilgilerimi değil bilimn ve allahın sözlerini paylaştım. kendi yorumum olsa kibir diyebilirsin ama sözlerim bilimin ve allahın sözler saçma saçma konuşmayı bırakın ya da ne cehenneme inanırsanız inanın yahu
size dorğu yolu gösterdikçe çirkinleşiyorsunuz ne kadar ahmakkkksınız siz. beyinsizler - +1 yıl
Beyefendi ben sizi anlıyorum hak da veriyorum ama anladıklarımı dilime dökemiyorum. Hani İngilizce anlıyorum ama konuşamıyorum deriz ya onun gibi bir şey.🙂
- +1 yıl
Estağfurullah herkesin hür fikri neden hakaret edeyim?
- +1 yıl
@pamuksh3q3r_
ben bunları söyleyince beni hayvan düşmanı sanıyorlar. inanın ben bir sinek ya da böcek bile öldürmem kıyamam. yaşam hakkı var. ben diyorum ki bilimin ve allahın sözleri ışığında bırakın her canlı doğal ortamında yaşasın. siz yaratıcıdan daha üstün değilsiniz siz ondan daha iyi konforlu yaşam sunamazsınız sizin sunduğunuz onun yapısına uymazz
yani iyilik değil kötülük edersiniz
- +1 yıl
Ben anlıyorum sizi.
- +1 yıl
Anlıyorum konuşamıyorum bazen de zorlanıyorum. Şimdi neden ingilizce ya 🙂🙂 translate açtık geçe🤣
- +1 yıl
Farkındayım iyi kötü anlıyorum şaka yaptım.🤣🤣🤣
- +1 yıl
Hayir hayir asla üzülmedim öyle düşünceye kapılma 🙂
- +1 yıl
Ben sokaktan 2 kedi aldım balkona bile çıkmıyorlar 1 kez bahçeye çıkardım korkudan bana sarıldılar resmen asla dışarıyı sevmiyorlar kaç defa evin kapısını açtım koklayıp içeri geri girdiler asla dışarı çıkmaya niyetleri yok hallerinden memnunlar 😀 evet sokaklara aitler lakin sokaklar onlara ait degil en basit örnek oturduğum sitede bi adam yanlarına kedi gidiyor diye üzerine kaynar su dökmeye çalışmış. Ve bir arkadaşın binasında ise kedi binaya girdi diye bir adam poşete koyup bıçaklamış. Belki de tek amacı çöpten bir besin bulmaktı. Kediler böyle ölecekse evde yaşasınlar daha iyi.
- +1 yıl
@bosverseneismimimm
hallerinden memnun değiller.
doğal yaşamayı bilemedikleri için yaşam ile nasıl savaşacaklarını bilemedikleri için sana razı olmuşlar. yorumunuz yanlış
ayrıca onlar sokak kedisi değil evde eve alıştırılmış doğadan koparılmış sonra tekrar sokağa salınmış kediler
asla sokak kedisi evde kapalı kalmaz
onlar daha önce evde yaşamış doğal ortamı bilmiyorlar. sahipleri olan zalimler her kimse bir durum olmuş sokağa salmışlar kedileri.
onlar sokak kedisi değil - +1 yıl
Bu arada üstteki yorumuna cevap olarak yazıyorum sokak kedisine balık vermiştim asla yemedi koklayıp geri çekildi ama evde olan kedim gayette yedi 😂 önüne ne koysam yiyo ama sokak kedileri seçiciler. bir restoranda kediye kalan etleri vs veriyorlardı mesela ben ona simit uzattığımda yememişti ete alıştığı için. Evdeki kedime her gün mama vermeme rağmen önüne yoğurtta koysam yer simitte patateste yiyo hepsini denendi
- +1 yıl
alakasi yok kızgınlığa giren kediler mutlaka hatta %99 evden kaçarlar. benim 2 kedim de dişi birçok kez kızgınlığa girdiler ve her seferinde evin kapısını açtım çıkacaklar mı diye ona rağmen çıkmadılar. sokakta yaşayamayan kedi türü cins kedilerdir. sitemize ev kedisi atılmıştı hala yaşıyo kendisi
- +1 yıl
@bosverseneismimimm
hanımefendi ben duygu ya da düşüncelerime kapılarak sözler sarf etmiyorum bilimsel verilere göre konuşuyorum
hayvan sizin gibi özgürlük ister.
ama sizk kısıtlıyorsunuz. hiç bir hayvan evde insan gibi yaşatılamaz hele ki yapay gıdalarla zorlamalarla.
kedi suyu sevmez yıkanmaz o kendi sistemi ile temizlenir. ama siz hijyen için temizlemeye zorlarsınız bu kez kedi strese girer. bu imkansız.
zorla hayvanları evde tutmayın
birileri para kazanmak için bir şeyler uyduruyor duygularınızdan giriyor ama boş işler
allah onları unutmadı
eğer ecde yaşayacak olsalar onlara da ona göre sistem kurar bizlere de emir verirdi evde koruyun diye
neyse ya bana ne
hayvana yaptığınız sulumlari iyilik sanmanız sizn saçmalığınız ve öteki dünyada azabını çekeceksiniz
o hayvan ağaca tırmanacak koşacak fare yiyecek kertenkele yiyecek. sizin saçma yapay mamalarınızla siz kedinin doğal yapısını bozmaya ne hakkınız var. bu hakkı ve haddi nereden alıyorsunuz - +1 yıl
Ay kes ya. bilimselmiş 😀 sokak kedisi max 3 yıl yaşayabiliyorken evde bakılan kedi neden max 15 yıl yaşayabiliyor açıklasana bi madem sokak daha sağlıklı onlar için
- +1 yıl
@bosverseneismimimm
hakaret etme.
bilime doğaya allaha inanmıyorsan o tervcihin bir şey demem cahilce yaşayabilirsin ama bana hakaret etme. ağzına tükürürüö seni saçma kadın. sen kimsin be cahil.
daha yaşın kaç başın kaç eşiytimin ne.
saçma kadın. * git be. ne haşin varsa gör. allah belşanı verecek. köpek
Geçti bile. Çocuktan ve insandan nefret eden örümcek beyinli modern zaman yaratığı şehirli züppesi insan... İçindeki sevgi ihtiyacını.. Kedi köpek vb severek gidermeye çalışıyor. İnsandan kaçıp hayvana sığınıyor; günümüzün dengesi bozulmuş insanı...
20 YorumlaGeçemez. Her ne kadar insanlar insanlardan bıkmış olsa da hayvanlarla ömür geçmez, insan insana muhtaçtır. Hayvanları kendi zevkleri için dizayn eden insancıklar bunu kabul etse de etmese de bu böyledir. Neymiş efendim "yoruldum be hayat, insanlar bıktırdı, hayvanlar insanlardan daha iyi vs vs vs..." Aynen kardeşim ondan.
20 Yorumla
+1 yılHayvanlar insanları kendi çocukları yerine geçirebilir mi? Mesela bir Maymun bir insandan daldan dala atlamasını bekleyebilir mi... Veyahut bir çita bir insandan çita gibi koşması bekleyebilir mi... Herkes doğasında yerinde güzel herkes annesiyle babasıyla güzel. Tabii ki onları besleyelim sahip çıkalım yemlerini sularını verelim sevgi verelim buna lafım yok ama evladım yerine koyamam elimde değil. Evimde beslerim elimle beslerim ama benim çocuğum olmaz.
21 Yorumla- +1 yıl
Bir de alıyorlar kedileri köpekleri tamam hadi eve aldın hayvanı neden yıkıyorsun neden absürt kıyafetler giydiriyorsunuz...
+1 yılDüşünmek ne kelime yaşadım. Aslan parçası zeus'um vardı ben yurt dışına çıkmıştım üzüntüden hastalandı yurt disjnda çalıştığım için gelemedim ve öldü. Okadar çok köydeki birdaha bir hayvan sevemez oldum. Besleyelim bile gelmyor. Oğlumda benim o.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır tabiki. İnsan sevgisi ve hayvan sevgisi çok farklı duygular. Hayvanları insanlaştırmak gibi geliyor bu biraz bana. Kendi doğurduğun canından bi parça gibi olabilir mi sahiplendiğin bi hayvan. Ha ona da bi bebek gibi bakarsın seversin o ayrı ama kendi evladınla bi hayvanın sevgisi aynı değerde değildir kesinlikle.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeygamber efendimiz (s. a. v.) bu yüzde köpeği haram kılmıştır. Çünkü köpekler sadık, asla ihanet etmeyen, terketmeyen varlıklardır. Sahibini öyle çok sever ki sahibi başka hiçbirşeye ihtiyaç duymayabilirmiş. Dolayısıyla sosyalleşmeyi, aile olmayı, çocuk düşünmeyi istemeyebilirlermiş. Ama kediler haram kılınmamıştır çünkü köpekler kadar sadık değildir neticeden kendini düşünür nankör diye boşa dememişler bu yüzden köpeği olan belki çocuk düşünmeyenilir ama kedisi olan düşünebilir bence 😂
00 YorumlaEvcil Hayvanlar konusunda 476 cevap paylaştı. Bana Göre Geçer ki Onlar da Çok Tatlı Masum Sevimli Çocuklar zaten 😊 Kediyi Özellikle Çok Ama Çok Seviyorum Sokak Kedileri Temiz Olsa Sarılmak Öpmek bile geliyor içimden Canlarım Benim yia 🐈 Rabbimiz Ne Güzel Yaratmış Yaratıyor
00 Yorumla
+1 yılTam anlamı ile olmasa da yakın bir bağ oluyor. Kardeşim yavru kedi almış, besliyor. Birkaç günlüğüne İzmir’e gittiğimde gördüm, sevdim. Özlüyorum bazen.
00 Yorumla
+1 yılİnsan yerine gecmez ama evlat yerine geçer evet. Yani insan evladıymış gibi sevebilir hayvanını ama elbette oğulun kızın yerini tutmaz : )
01 Yorumlaİşyerim de kedilerim evde köpeğim var. Bazen sevgi konusunda aşırıya kaçanları abartanları görüp şaşırıyorum
10 Yorumla
+1 yılYa tamam hayvan severiz kedi köpek balık kuş ördek zürafa bakıyoruz da çocuk yerine geçmek nedir ya. Çocuk başka bir şey evcil hayvan başka.
10 Yorumla
+1 yıl10 yaşında sibirya kaplanı gibi kedim var :) adı duman evin bireyi olmuş pisi pisi demez kimse adıyla seslenir oda gelir :)
10 YorumlaSanmıyorum. Çocuğu olmayanlar öyle sanabilir. Çok çok yakın oldukları doğru ama çocuk kadar olamaz.
10 Yorumla
+1 yılInsanlar cahil ve malak insan hayvangilden gelie kedi kopek sevmek bebegi sevmekle tipa tip aynısı hersey sevgi ve özgürlük bende bir kedi annesiyim
00 Yorumla
+1 yılHayır hepsinin yeri ayrı. Hayvanlar hep minnoş bebekler❤️ insan bebekleri bir süre sonra kocaman oluyor bebeksiliği falan kalmıyorlar
00 Yorumla
+1 yılTabi , daha sonra anne baba yerinede geçer, Hayvanlar okadar şefkat li ki, Anne baba da diyebilirsiniz..
00 YorumlaHayvan insan yerine geçer mi ya duygusal boşluklarınızı gidermek o değil ilişki yurutemeyen bencil veya sorunlu kişilerin sığınağı durumu
00 Yorumla
+1 yılO kadar bağlanmak iyi değil bence ömürleri insana göre çok kısa ölünce kötü oluyor üzülüyor insan
00 YorumlaTabiiki çocuk yerine geçmez ama aile bireyi oldukları kesin. Evlat gibi torun gibi sevildiği kesin.
00 YorumlaBence geçti bile çoğu kişi evcil hayvanlarına çocuk gibi davranıyor evlat gibi seviyor üzülüyor falan
00 Yorumla
+1 yılDüşünüyorum. Ben 3 kedi annesi olarak hiç bir farkı olmadığını söyleyebilirim.
00 Yorumla
+1 yılEvet neden geçmesin onlarda bi can cok tatli bebişler🧚♀️🥺
00 Yorumla
+1 yılBizim kanımızı taşımadığı için hayır 😂ama bebeğimizin arkadaşı olarak görebiliriz
00 YorumlaBı yasima daha girdim. Bayramlarda da "göster amcana patini" diyelim de tam olsun
00 YorumlaKedimiz aileden biri.
Kendisini ne yerine koyuyorsa o.
00 Yorumla
+1 yılevet düşünüyorum hatta su aralar benek değilde kedi yapmak istiyorum
00 Yorumla
+1 yıltamam doğru çok ilgi isteyen bir şey bu ama asla evlat yerine geçemez
00 Yorumla
+1 yılEvet onları ben doğurmuşum gobi bile geliyor heleki yavru kedi büyütürsem
00 Yorumla
+1 yılEvcil hayvanların değeri çok fazladır fakat çocuk yerine geçeceğini düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılKime göre neye göre olabilir de olmayabilir de kişiden kişiye görüşten görüşe değişir.
00 YorumlaGeçmiyor canım. Onuda çok seviyorsun oda bebeğin oluyor ama bambaşka duygular
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun yeri farklı olur. Evlenmek istemeyenler için olabilir
00 Yorumla
+1 yılÇocuk değilde daha farklı bişey oluyor. Hiç tatmadığım bir duygu.
00 Yorumla
+1 yılHayır o kafalara hiç giremiyorum öyle görenler var ama yalnızlık kafalarına vurmuş xD
00 Yorumla
+1 yılGeçmez tabiki kendı cocugun gibisi yoktur dıye dusunuyorum
00 Yorumla
+1 yılGeçer. Çocuk bakıyormuş düşüncesi yoksa insanda beslemesin hayvanı yazık
00 Yorumla
+1 yılYine çığır açan bir soru,
Tebrikler! 👍
00 Yorumla
+1 yılGeçer 3 evladım var. kedimi resmen onlar la eşit tutuyordum ufak oğlum kıskanıyordu.
00 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki hayır. Evlat diye severim ama çocuğum yerine geçemez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuğum da var evcil hayvanım da. İkisini ayıramıyorum. Belki sorun bende ama ikisine duyduğum sevgi aynı
10 Yorumla
+1 yılGeçti bile. Çocuktan ve insandan nefret eden örümcek beyinli modern zaman yaratığı şehirli züppesi insan... İçindeki sevgi ihtiyacını.. Kedi köpek vb severek gidermeye çalışıyor. İnsandan kaçıp hayvana sığınıyor; günümüzün dengesi bozulmuş insanı...
00 Yorumla
+1 yılBenimde iki tane minnoş kedilerim var. İnsan çok fazla bağlanıyor onlara, hatta ben onları yavrumm diye seviyorum. Resmen aileden biri gibiler.
Bir yıllık evliyim henüz çocuğum yok ama çocuk sevgisi daha farklıdır diye tahmin ediyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır evcil hayvanlar büyüdüklerinde anne babasına bakabilecek kabiliyette değiller
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGayet de çocuk yerine geçer :) Önemli olan kedi/köpek manyağı olup da kafayı sıyırmamaktır :)
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen de hayvan düşkünüyüm ama bazıları var ki benden beter :D Kedileri köpekleri ilahlaştırmışlar, tapacak seviyeye gelmişler shsjs
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir evcil hayvan asla bir çocuk yerini alamaz. Sadece evde dolaşan bir canlıdan ibaret okur.
00 YorumlaBir insanla hele ki bir çocukla bir hayvanı nasıl bir tutabiliyorsunuz? Insanlar bir tuhaf oldu kendilerinden olanı hazmedemeyip hayvanlara kucak açıyorlar...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEveet bence butun evciller insanlara dost gibi
00 YorumlaHerkes adına konuşamayız sonuçta, bu görüşe katılacak olanlar da vardır, karşı çıkacak olanlar da. Ben yadırgamam evcil hayvanı evlat yerine koymayı.
00 Yorumla
+1 yılEvet bir tane ablam var çocuğu gibi görüyor kedimizi bende kedimizi yeğenim olarak görüyorum ablam annesi gibi görüyorsa
00 Yorumla
+1 yılTabii ki ben kedimin ablasiyim annem de annesi mesela
10 Yorumla
+1 yılEskiden dusunmuyodum ama Şu an kedimi sanki ben dogurmusum gibi seviyorum
10 Yorumla
+1 yılevet düşünüyorum bir çok tanıdığım yaşı ilerlemiş kadının evinde bir sürü kedi besliyor
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat