Daha kendi çocuğunu sevmeyenler varken ben benden çıkmadıkları halde çocuklarımı canımdan çok sevip aynı kanımdanlarmış gibi değer veriyorum. Yani bu bakan göze bağlı bir durum. Soruyu tam da gece atıştırmamı yavrularımdan biriyle paylaşırken görmek güzeldi 🙂
Farklı bi açıdan bakmak isterim Ben teyzeme sormuştum evlenince çocuk yapınca eşim beni önemsemicek se ne diye çocuk yapıyim Dediki kız tarafı erkeği beğenmeyince çocuklarda bahane oluyor Bu çocuğu severek bi nevi kocanın yerini dolduruyor Fakat evde kedi olursa bende çocuk sorununu çözmüş olurum😅😅 1 dane olsa yeter çocuk malum z kuşağı tehlikeli
Evcil hayvanlar, birçok insan için sevgi, arkadaşlık ve destek kaynağı olabilir. Özellikle çocuklar için, evcil hayvanlar bazen duygusal bir bağ oluşturabilir ve onlara sevgi ve sorumluluk duygularını öğretebilir. Ancak, evcil hayvanlar çocukların tamamen yerine geçmez. İnsan ilişkileri, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişim açısından önemli bir rol oynar ve insanlar arasındaki bağlantıları sağlamak için farklıdır.
Çocuk istemeyen veya olmayan biri için neden olmasın? Zaten hayvanları evlat gibi ilgiyle aşkla hatta bazı zaman birlikte olduğumuz insandan daha cok sevmiyor muyuz?
Ben hayvanları ve cocukları cok seven biriyim nasıl kendi cocugum ile bir başksının cocugunu aynı terazide eşit tutabiliyorsam bir cocukla bir hayvanı da eşit tutmak dünyanın en güzel duygularından bir tanesidir bence.
Görseldeki adama daha cok benziyor traş oluyor mu 😅🙃
Abartı olmadan gayet geçebilir bence. Abartıdan kastım, hayvana gerçekten bir çocuk gibi davranmak diyebiliriz yoksa oğlum, kızım gibi hitaplarla çocukmuş gibi görülebilir. Bunda bir mahsur göremeyiz.
Ben muhabbet kuşlarımı çocuğum gibi değil canım gibi seviyordum valla. Çocuğun ne ki😂 ama ölmeleri cok üzücü oluyor ve büyük bir yıkım yaratıyor. Bizimki bir de cok gevezeydi konuşmayı sökmüştü nerdeyse 😂 eksikliğini hissettiriyor cok
Geçer tabi onların aklı da çocuk gibi saf temiz masumlar 😍 canlarım yia kediler özellikle bi sevgi göster mutlu oluyorlar ama tabi çocuk evlat olunca onun değeri başka
Şimdi bir insan bir hayvan öldürülecek senin secdigin yaşayacak hangisini secersin ben hayvan seçerdim çünkü insan bozuk aç gözlü doygusuz yalancı çevreyi en çok kirlerden diğer canlılara saygısı yok sanki bu dünya sadece onun için yaratılmış gibi tavraniyor
Bir insan ve hayvanı karşılaştırmak tabiki mantıklı değil. Hayvan da insanın hayatının bir parçasıdır, hepsi çok özel ama çocuğun yerine geçmesi imkansız.
Kimse kimsenin yerine geçemez. Evcil hayvanları da çocuğumuz gibi severiz çünkü onlarda bizim birer çocuğumuz ama insanın kendi doğurduğu çocuk başka bir şey
Gecemez. Oo hayvan da ayni babasi diyebilirler mi? Yoo diyemezler. Artik bu evcil hayvan olayini abartmayin. Boss Baby diye bir animasyon filmi var. izleyin.
Evlat yerine geçmese de evlat gibi oluyor... Gibi gibi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendini kandırmış olursun... 50 yaşına geldiğinde gözünde yaş kalmaz ben ne aptalmışım der durursun 👌 Sen böyle devam et ama bozma kendini çünkü yaraşır kadınlara bu haller👏👌
Tabiki hayır senin çocuğunun sana verdigi duyguyu bir hayvandan alamazsi sadece seversin onu onun için canını vermek konumunda olmasın onun için çocuk yerine geçemez
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
İnsanlar bazen iyi niyetle de olsa sacmalayabiliyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çocuk duygusunu yaşayanı hayvan sevgisi kesmez. Bu öyle bir şey değil yani.