Arkadaşlar bizim balkona bir kuş yuva yapmıştı sanırım kumru kuşuyfu işte. Ve yumurtlamıştı kuş ve yumurtadan kuş çıktı ama annesi maalesef gelmiyor yani sanırım öldü bayağıdır gelmiyor ve kuş aç şu anda ve şu anda yağmur yağıyordu ben de kuşu içeriye aldım yani çünkü Yağmur çok yağıyordu ve ıslanacaktı ölebilirdi o yüzden şimdi ben bunu ne yapacağım ne yer ne içer bu ben nasıl bakacağım buna
Bebek maması ezip verebilirsin su ile! Sakın süt yapma, bazen bebek mamasının içerisine meyve ezip koyabilirsin ya da ıslak kedi mamasıyla çok az karıştırabilirsin günde 3 kez 2-3 çay kaşığı versen yeterli olur karton bir kutuya pamuk koyup hep sıcak kalmasını sağla fazla elleme ve ellerini yıkamadanda elleme narin canlılar ! Bol şans
😂 stres olma gagasını bir elinle nazikçe aç ve kaşıkla yedir geri tükürmemesi için başını kaldır, (haşlanmış yumurta sarısını su şke karıştırabilirsin. Normal bebek puresi yedirebilirsin. Kuru kedi köpek mamasını suyla yumuşatarak yedirebilirsin. pure kıvamına getirip yedirt ellerini yıka ardından gagasını aralayıp yedir birkaç saniye başını dik tut oldu bitti bol şans umarım yaşama tutunur🫶🥹
Şuanda yavrunun durumu nedir bilmiyroum ama anne ya ruhu zaten beslemis yavrunun kursak kısmı dolu gibi duruyor annesi hala gelmedi mi kontrol ettin mi
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Annesini gördüm bende dışarı koydum kuşu ama annesi sonradan gelmedi ama hala dışarda belki annesi yarın gelir