Peki ben şimdi nasıl toparlıcam?

Arkadaşlar o kadar doluyum ki. İçimi kimseye dökemiyorum. Ben ilk sevgilimle, ilk aşkımla yıllar sonra bir araya geldim. Ama bu çocuğun yaşam tarzı önceden çok farklıydı. Gece kulübünden çıkmazdı ve maalesef bunlar bana ters. Kendisi çok kısıtlayıcı bir insandır. Ne erkek arkadaşlarımla görüştürür ne konuşturur. İnstagram hesabımı kapattı ve ben hiçbir şeyi tek taraflı yapmam ona da kapattırdım. 1 yıla yakın zamandır sevgiliyiz ve bu genelde geceleri takılır kendisi emniyet personeli ve geceleri çalışıyor. Akşama kadar uyuyor ve anca gece takılabiliyor. Bugün yine bana arkadaşlarıyla hatta devreleriyle okeyde olduğunu söyledi. İçimden bir ses yalan olduğunu söyledi. Tanıdığım arkadaşlarının hesabına baktırdım kendi arkadaşıma ve hesapları açık. Bir hikayelere baktık ki ne göreyim. Gece kulübünde elinde sigarasıyla aheste aheste dans ediyor. Titremeye başladım başımdan kaynar sular döküldü. Ben ona gerçekten aşığım ben bunu nasıl atlatabilirim arkadaşlar. Ona uzunca bir mesaj yazdım, engelledim ve bitirdim. Bundan önce her zaman bana yazardı peşimden çok koştu ağladı didindi. Ben bir erkeğe nasıl güvenebilirim böyle bir durumda? Bana ne olur ne yapmam gerektiğini söyleyin çünkü şu an en dipteyim
Peki ben şimdi nasıl toparlıcam?