Nasıl toparlanacağım?

Öncelikle lütfen yargılayacaksanız fikir beyanında bulunmayın zaten ben kendi kalbimle yargılanıyorum

ben birini çok seviyordum ama öyle uzaktan 22 yaşındaydım ve o zamana kadar hayatıma kimseyi sevgili anlamında almamıştım ben böyle uzaktan 24 yaşına kadar sevdim hani söylersem ve olmazsa bir daha onu görememekten korktum keşke öyle de olsaydı bi ilişkiye başladık tabi ben o kadar çok seviyorum ki gözüm hiç bir şey görmüyor ve bir şeyler yaşandı zaten onunda niyeti sadece oymuş ( utanmadan birde zaten olan oldu sevgili olayqbiliriz ama tek seferlik kalmasın dedi ) maddi manevi her açıdan destektim ben ona hani deseydi ki evlenelim ama sokakta yaşayalım kabulümdü ve ben şu an 27 yaşındayım o günden beri ne toparlanabildim ne kimseye bir şey anlatabildim intihar acizlik çok dua ettim çok göz yaşı döktüm ne zaman gömülürüm bilmiyorum ama 24’ümde onu hayatıma aldığım gün vuruldum ve yapamıyorum beynimde tümör oluştu mide kanaması yaşadım bunu buraya yazma sebebim sadece içimi döküp artık bi akıl almak

Nasıl toparlanacağım?