Gelin görümce sorunsalı ne yapmam lazım? lütfen okuyun?

merhaba abim sevgilisiyle evlenme kararı aldı henüz askerliğini vs yapmamış bir başta desteklemedik zaten oda evleneyimmi diye sormadı düğün yapacak durumumuz yok şu an üni okuyorum ben şehir dışında neyse borç harç yapalım dedik. ama gelin en ufak ayrılmalarında annemi arıyor anneme bağırıyor falan geçen yılda aynı şey oldu biz abim üzülmesin diye söylemedik bugünde yine annemi 33 kere aramış annemle konuşmuş sonra abimi falan aradı annemin söylemediği şeyleri annem söylemiş gibi söyledi annema abim anneme çok çok bağırdı kızdı babam karışmıyor tabi bizim çocukluğumuz biraz sorunlu geçmişti en son ben dayanamadım ağladım krize girip ne var ne yok döktüm evde abim geldi sakinleştim vs abimi öyle bir doldurmuşki kız öz abim ne annemin yeminlerine ne bana inanıyor. üstelik askerden dönene kadar kız bizimle yaşayacak. ben olanları biraz biraz anlattım umarım anlar ama ben okula gidince annem kızla kalıcak. annem melaki gibidir öyle ezilir normalde öyle değilde abim için tabiki ben çok üzülüp çok kafamı takılıyorum zaten kadın 55 yaşında bu zamana kadar kaynanaydı babamdı akrabaydı derken çok ezildi bu saatten sonra ezilmesini iztemiyorum. gelinle samimi değilim merhaba merhaba o kadar sizce nasıl davranmalıyım abimin mutluluğu için her şeyide tam anlatamıyorum?
Gelin görümce sorunsalı ne yapmam lazım? lütfen okuyun?