Merhabalar gerçekten hayranı olduğum köpek türlerinden biri olan Çin aslanı ( chow chow) ırkından sahiplenmek istiyorum.
Tüy bakımı diğer bakımları hakkında videolar izledim ama kafamda karışık sorular var
Aranızda besleyen biri varsa zorlukları avantajlari hakkında bilgi verebilir mi?
Tüy bakımı diğer bakımları hakkında videolar izledim ama kafamda karışık sorular var
Aranızda besleyen biri varsa zorlukları avantajlari hakkında bilgi verebilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok tatlı 🥰
Sizde beslediniz miiii
bakımı biraz masraflı
Ne gibi mesala
Kuofore vs çok götürüyor herseyi yemiyor
Aldığınız mama ücreti ne kadar oluyor acaba
Aylık 1500 civarı harcıyor arkadaşim
Kuaför falan dahil mi sadece yemek ücreti mi
Dahil 4 yıl önceden bahsediyorum ama
Uzun bir süre baktım
Tecrübelerinizden bahseder misiniz, gerçekten çok istiyoruz ama tabii biz istiyoruz diye bir hayvanın hayatını da hemen sahiplenmek olmaz sorumlulukları var bilgi birikimine ulaşmak istiyoruz
Soruların nedir sorabilirsin
Etrafı kemirme parcalama huyları oluyor mu, çok havlıyorlar mı binada olduğum için hani belli bir havlamaya sorun etmezler ama üst düzeyse insanları rahatsız etmek istemiyoruz, yemek tüketimi masraflı mı, tolet eğitimini nasıl verdiniz
Şahsen ben müstakil evde geniş bahçede baktım iştahı biraz fazla ama aslında her köpek kadar yemek yeterli ona ama verirseniz dobiç olur biraz seviyor yemeği eğitim için zor bir tür fakat yavru alınırsa evdeki bir kişiyi arkadaşı görüp onun komutlarını hep dinleywxektir
Hareketli bir köpek miydi acaba, ırk olarak çok spor sevmiyorlarmış sanırım ama binada olacağı için dışarı çıkaracağız günlük 2 gibi falan sizce yeterli olur mu
Yavru iken fazla hareketli