Şimdi alıp çiğ olarak tükettiği de içinde biriktirdiğin deniz suyunu atıyor dışarıya. Pişmiş midye her daim lezzetli olur sülünezde buna benzer ama uzundur. O dışarıdaki uzantısı ilçede kumda hareket amacı iel kullanmasi gerekir. Temizlenip yendiğinde emin olun lezzetlidir. Çiğ iken bir şey diyemem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kum midyesi sulunez tarzında bir midye türü Emin ol temizlenip pişirildiği de lezzetli olur
Denediniz mi? Yiyenlerin videolarını izledigim de iştah kapatıcı görünüyor ısırdıklarında su çıkıyor içinden değişik bir şey
Şimdi alıp çiğ olarak tükettiği de içinde biriktirdiğin deniz suyunu atıyor dışarıya. Pişmiş midye her daim lezzetli olur sülünezde buna benzer ama uzundur. O dışarıdaki uzantısı ilçede kumda hareket amacı iel kullanmasi gerekir. Temizlenip yendiğinde emin olun lezzetlidir. Çiğ iken bir şey diyemem.
Sulunez pistiginde gayet lezzetli oluyor.
Şırdanda çok farkli değil 🤣 ayrica bunu resimdeki gibi yemiyorlar kesilip temizleniyor
Kabuğu soyuluyor ama direkt hart diye soymadan ısırıp yiyen de var videolar da afiyetle 😬😬🤭
Yok ya o daha çok ilgi cekmek icin cekilen videolar için 🤣 onlarin kamera arkasinda kusuyolar genelde
Sanmam bunlar kendi kakalarını yiyorlar deseler inanırım çok pisler 😬😬
Tövbeler olsun tövbe düşman g*tüne 😀
😬😬😬🤭
Midye yiyen biz onuda yerük
Ben yemem, yiyenlerin videosunu izleyince pek iştah açıcı durmuyor 😬🤭
Denizden babam çıksa yemem mk
yemek
Yemek aynen mis gibi 🐌😬😬🤭
argo yazdım yemek cevirmişler
Nimet bu 🐌🐌😬
Başka bişeye benziyo
Kızzzz 😅😂😂🙈