AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
172Cevap
1-Helal hayvanı neden yemeyelim tavuk inek keçi koyun vs.
2-Tutup da domuz yersek sıkıntı
3-Avcılık cinayettir avcılıgın önüne geçilmesi lazım
4-Vücudumuzun proteine ihtiyacı var
insanlar hayatını devam ettirmek için et yer bunun hayvanseverlikle bir ilgisi yok. Eğer et yemek hayvan sevmemek anlamına geliyorsa o zaman hiç kimse hayvansever değildir. Bu hayatın bir kuralı.
Et yiyen insandan hayırsever olmazsa sevdiğimiz ve haklarını korumak istediğimiz o çoğu hayvanda bir başka hayvanın etini yiyorsa peki?
Her şey dozunda güzel.
Vegan olmayan bir insandan hayvansever olamaz. Kediyi, köpeği severken daha tatlı gözüken kuzuları, koyunları nasıl yiyebiliriz?
Olur tabiki. Hayvansever bitek et yemeyen değildir ki. Ben mesela et çok severim ama hayvanları çok severim. Onlara bişey olduğu zaman çok üzülürüm
Ya denge bu doğanın kanunu böyle keşke vejeterjan olsaydım derim hep ama şimdi doğuda olup et yemeyende ne biliyim ;)
Et yiyen insandan hayvansever tabikide olur sonuçta bizde hayvanlara işkence etmiyoruz canlı canlı yemiyoruz
Eti çok severim ama hayvanlara karşı bir düşmanlık beslemiyorum. Herkesin kendine göre bir haklı düşünceleri vardır ve saygı duyarım
Yani türkiye şartlarındaki açlık sınırını hepimiz biliyoruz birşeylerden gıda almamız gerekiyor yurt dışı gibi degil herşey bol bol ucuza gelmiyor ülkemizde o yüzden vegan veya vejeteryan olmak bile parayla (:
en büyük hayvan sever insan benim :D yiyebilceğim her hayvanı çok severim beslemekten keyif alırım :)
Sondan üçüncü kelime yanlış olmuş sanırım. Katletmekten keyif alırım olacaktı.
Yaşaşsın kebap
Uzak dursun kedi köpekHayvanlar için ve insanlar için tüm canlılar için tek kuralım. Sizi uzaktan sevmek aşkların en güzeli 😂😂😂
olur niye olmasın ben hayvanları çok severim evde minnoş bir kedim de var
aynı zamanda et yemeyi de çok severim
Et yiyen insanlar tabi ki hayvansever olurlar ayrıca et ya da hayvansal ürünler yemek bizim için önemlidir çünkü o proteinlere vücudumuzun ihtiyacı var ayrıca hayvanlar sevilmez mi ya hepsi aşırı minnoooş
Sevdiğim hayvan kedi köpek muhabbet kuşu maymun timsah leopar bunları da zaten yemiyorum sıkıntı yok yani
Vücut geliştiriciler ortalama günde bir bir buçuk kilo et yiyorlar ve mutlaka hepsinin bir evcil hayvani var.
Neden olmasın? Ne ilgisi var anlamadım. Kedileri, köpekleri, inekleri ya da koyunları seviyorum diye, et yemeye ya da yenmesine karşı değilim.
et yemek ayrı o eti bize saglayan hayvanlara eziyet etmek onları kotu sartlarda beslemek ayrı ne beslerken nede kesimde zerre eziyet olmamalı
Ot ( sebze ) yiyen birinden çevreci , Doğacı , yeşil alanci vs. Diyebilir miyiz sorusuna cevaptir bu da. Bence et yiyen hayvanseverdir tabiki de.
hayvanseverlikle etçillik ne mana ya. Hayvanları seviyorum evcil hayvan sahibiyim aynı zamanda gayet ette yiyorum.
Illa vegan mı olmak zorunda herkes
Hayvan seviyor diye.
Balık yerken içim geçiyor biraz canli gibi geliyor
Ben dana eti yiyorum diye köpek sevip koruyamaz mıyım? O nasıl bir saçmalık öyle. Aynı şey diğerleri için de geçerli.
Hayır ne alakası var hatta kadınların hepsi hayvan sever. İlişkilerine bakıp ağlama duvarlarından kolaylıkla çözebilirsin.
Aradaki dengeyi bulmak lazım diyelim. Ne insandan çok hayvanı sevmeli, ne de hayvan diye işkence etmeli
Normalde tam olarak hayvanserim diyebipmek için vejeteryan olmak gerekiyor.
İnsan sevdiğinin ölüsünü yer mi hiç?
Di mi?
Yo tabiki et de yenebilir ben eti severim ama hayvanlari da severim bunun veganlik veya vejetaryenlik ile bi alakasi olduğunu düşünmüyorum
Et yemekle hayvan severlik arasında alaka kurulmasına sinir oluyorum. O kedi köpek mamaları sanki yulaftan yapiliyor
Et yiyen insanız ama bir insanla binbir gece de yapabiliyoruz ona bakarsak.
Olaya daha dikkat havası verilmiş ama sonuçta insan haricinde de başka türlere de yaşam hakkını biz vermemeliyiz saygı duymalıyız.
Yaşam hakkını biz vermemeliyiz derken? Nasıl canice umursamazca bir ifade bu?
@düşünmektükenmektir İyi okumalısın bence , bizim üstümüze vazife değildir anlamında dedim. Öldümek gibi işkenceler gibi.
Doganin ekolojik dengesi muslumanlarin cogu domuz yemiyor hindistanda inege saygi var cinde kopek yiyorlar bizde besliyorlar ekolojik denge bu ayrica ekolojik dengede senin vucut sagligina zarar gelmesin diye icindeki duygular boyle kodlanmis
her poku yiyip özür dileyen insan affedilir mi? demekle aynı şey cevap evet
Abla ne diyon yaa? Et yiyorum havranda seviyorum ne saçma bir sorudur
Neden olmasın ben et seviyorum hayvanları da seviyorum
İnsanın içi "uglygirl" olunca böyle dangalakça sorular sorabiliyor maalesef.
Sorunun cevabı: Evet.
Hayvan sever değilim sadece tatlı hayvanları seviyorum ve bir çok kişi de benim gibi düşünüyor bunun adı hayvanseverlik değil
Türcülük yapan bir ikiyüzlüdür bunu et yiyen biri olarak söylüyorum.
olur ben öyleyim mesela
hayvana şiddete tacize karşıyım ağır cezalar verilmeli hayvanlara karşı işlenen suçlarda
Tavuk koyun Dana balik yiyorum be hayvanlari cok seviyorum dinim ve vicdanim geregi.
Bi hayvan cani yansa canim yanar sadece yilandan cook korkuom;(((
ne alaka yani , ozaman ağaçlari seviyoz diye meyve felenda yemiyelim
Ne yani çiçek seviyoruz diye ot da yemeyelim o zaman.
Bitki yiyen insandan canlı hakları savunucusu olur mu? 🤣 İlla bir canlıyı yiyeceksin. Et olur, sebze olur. İkisi de canlı. Plastikle beslenmiyordur kimse 🤣🤣
Her türlü eti severim kırmızı et beyaz et deniz ürünleri ya hepsini aşırı tüketirim
Bir insanın beslenme tercihleri onu iyi veya kötü biri yapmaz
Niye bitkileri seven bitkisel seyler tuketmiyor mu? Her sey topraktan degil mi
Olur. Hayvanseverim diye ön planda olanlar genelde zengin çok bol et yiyenler.
Biyolojide insanların hayvanlar alemine girmesinin sebebi ne sence düşün bi çok zor değil
Veganlık cok zor valla ya, sadece et olsa neyse yani sütsüz yumurtasız hayat mı geçer.
tabi hayvansever olur. her hayvanseverın vegan olması gerekmez.
Olur tabiki insan sevmese yer mi hiç? sevgimizden yiyoruz biz onu.😂
Hayvanlar hayvanları sevmiyor ki ben seveyim. Yani yerim de severim de )
Ot yiyen insan nasıl doğayı seviyorsa, et yiyen de hayvanları sever 😉
Aklımdan geçenlere tercüman olmuşsunuz.
Sağol. Ama öyle değil mi?
Ona bakarsan insan sevdiğini s... yor yani aşkta yalan olsun madem 😅
Kedi köpek sevip farelerden kaçandan hayvansever olur mu?
Olur mesela ben hem etçilim hemde hayvanları seviyirum.. 😅
Olur tabii Et yiyorum ama bir sürü hayvan besledim, canım gibi de seviyorum.
Tabiki olur😁 Ete bayılırım hayvanları da aşırı severim 😌
türkler tarih boyunca ey yemişler ancak kurt şahin ve at gibi hayvanları sevmişler beslemişlerdir
Doğanın kanunu bu sonuçta et yedikten sonra da hayvan sevebilirsin :d
Hayvanlara eziyet etmeden tüketmek hayvan severliktir.
kafanın içinde nasıl şeyler yaşıyorsun sen ne içiyorsan söyle bizde içelim :D
Bazen kebabımı köpeğimle paylaşıyoruz.. Hayvanseverim len tabi
buga soktun soruyu
Jahajah sesli güldüm