AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
172Cevap
Vallah et olmayan sofraya oturmayan birisiyim. Kim ne derse desin, umursamam açıkcası
Olur niye olmasın et yiyoruz diye hayvanda sevmemezlik ne alaka
Valla ben yerim zevkine Öldürmüyor eziyet etmem beslerim bakarım benim için bu helal meselesi
Soru çok boş geldi en iyi onlar çünkü yemeklerinden onlara da veriyorlar
Helal olanı yemek vicdan azabı çektirmez ama can candır..
Olur tabi bende alışkanlık yaptı kolay kolay bırakamıyorum et yemeği
Tabikide olur. Et yiyorum barınaklara yardımda bulunuyorum birsuru hayvan besliyorum sinek bile öldürmem.. şu algıdan çıkın artık
Et yiyorum etrafımda hayvan çok onları seviyorum 😊
hayvan sevmeyen insan hayvanın etini yiyor anlamına gelmez hayvan sevmeyen insan hayvanlara zarar verendir hayvan yaşarken onlara acı çektirip eziyet edendir
Kurttan post, vegandan dost olmaz
Aç kalırsınız söyleyim :)
Kardeşim bugün et yememeye karar verdi... bakalım ne zamana kadar 😁
Neymiş hayvanları çok seviyormuş ama et yiyormuş buda pek mantıklı değilmiş 🤷♀️
Dedim 3 ay et yeme o zaman vejeteryan sın 😃
İnşallah dayanır ☺️
Eti çok seviyorum hiç usanmadan yiyorum ama köpekleride çok seviyorum alakası yok konu kilit 😏
Köpek yiyen Çinlilere laf ediliyor. Çünkü tamamen dana onlara helal (!) dendiği için. Oysa su dusunulmuyor. İkisi de hayvan , neye göre yenmez neye göre yenir.. ee cinliler de yanlış yapmıyor bu durumda. Neden iyyyykkk diyoruz?
Hayvanlarda birbirini yiyor yaşamak için bir insan ot ile ne kadar alması gereken vitaminlereri alabilir ki..
İnsan seviyoruz diye insan da mı yiyelim?
Her hayvan sever et yemek zorunda değil.
Ya da yememek zorunda değil.
hayvanları seviyorum ama et yemek gerekli sağlıklı beslenmek açısından. sonuçta doğanın bir denge-düzeni var diğer tüm canlılar da böyle etoburlar otoburları tüketmediğinde bu denge bozulacaktır.
senin mantığına göre sebze yiğen insanlardanda çevre dostu yeşil dostu ağaç dostu olmaz.
Et de yerim hayvan da severim..
Çocuk da yaparım kariyerde gibi bir şey oldu :))
süper soru..
ama işte ben her türlüsünü seviyorum :)
Et yiyorum hatta tavuk ve kuzuları kendi ellerimle kesiyorum ve hayvanseverim onları seviyorum.
Et yiyorum ve hayvan severim. Besi olarak hayvansal gıda tüketiyorum. Veganların durumu çok başka, keşke vegan olabilsem ama max vejeyeryan olabilirim heralde.
Niye olmasın. Allah günah olsaydı domuz gibi onları da yasaklardı. Ama bizim de yememiz ve bedenimizi bazı hastalıklardan korunmak için sağlığımıza dikkat etmemiz için o besinleri veriyor bize.
Et çok severim hayvan sever değilim bence olmaz yani sokakta köpek istemiyorum mesela kedileri sevimli buluyorum sadece
hayvanları gerçekten seven birinin et tüketebileceğini sanmıyorum kedilerin köpeklerin öldürülmesine herkes karşı ama et tavuk yerken hayvanların mezbahalarda nasıl öldürüldüğü kimsenin umrunda değil
Et yiyenden olur belkide sokakta barınakta internette ücretsiz sahiplendirilen o kadar hayvan varken parayla cins kedi /köpek alıp sokaktaki hayvanların yüzüne bakmayanlar hayvansever filan değil
hayvan eti yiyen insan eti de yer cani dir vahşidir bu dünyada yeri yoktur
bu ne aptalca bir soru böyle ironi yaptım
Ot yiyen nasıl "doğayı sev yeşili koru" diye ortalıkta geziyorsa et yiyende hayvansever olabilir
Tabiki olur sonuçta bazı hayvan türleri yememiz içinde varlar misal kurban kesiyoruz ve o eti yiyoruz ama hayvan sevgisine engel değil bana göre değil hayvanları çok seviyorum:)
Vejetaryenım. Bir Can CANA nasıl kıyar diri diri kesip yer Kİ anlamış değilim 😔😔
2 günde bir et yiyoruz 2 tane kedimiz var :D bundan önce köpeğimiz vardı
Yediğin et dediğin şey hayvan , kedi köpek kuştan farksız. Lütfen kapalı tutma kendini, cowspiracy, earthlings, dominion bunlari izle. 🙏 Ve illindeki mezbahaneye git. Bunları izledikten sonra konuşalım.
hayvanseviyorsan et yersin zaten. Insan sevmediği şeyi yemez 😂😂😎
Bende hayvanları çok severim mesela kuzu şiş efsane
Valla öyle böyle değil tam bir etçiyimdir. Hatta bunun yanında balığıda çok severim. Ama bu hayvan sever olmadığım anlamına gelmez.
Evet olur ben et yerim ; kedi köpek , at , eşşek , kamblımbağa vb hayvan severim aç olanı beslerim , susuzsa su veririm. Gayet de güzel hayvanseverim
Olabilir tabi bu zincirlemedir dogayi seven kagit kullanmiyormu ya da kullNmadigini dusunsenize parasiz yasayacak komik bi soru bence
Yumurtadan çıkışını izlediğim ilk can suyunu ağzına verdiğim koynumda büyüttüğüm ördeklerimi büyüyyünde kesip fırına verebiliyorum
Ne alaka et yemeye bayılırım ama tüm canlıları da severim. Psikolojik hasta mıyım ben 😀
Kesinlikle hastasınız.
Et giren yere dert gitmez 🐍 en iyi hayvansever et yiyendir;)
Et ve tavuk fena severim. :) Bu da demektir ki doğru bir soru ve cevap :D
Hayatım bu başlık kadar az saçma şey gördüm. Düşüncesini aklını fikrini zikrini s... .
Mesela ben dana etini çok seviyorum ama dananın kendisini de çok seviyorum :)
Yenicek et var yenmeyecek et var her hayvanın yeri ayrı yani
Saçmalık sonuçta bitkilerde canlı onlarda yemessek b. k mu yiyecegiz.
Çok doğru...
Olabilir tabiki neden olmasın yeşillik yiyen de doğayumı sevmiyor yani
Sebebi ney neden hayvansever olmasınki?
Söylese bizde bilelim. Bu adetullahtir.
Evet olur neden olmasın doğanın dengesi ve gerçeği bu
Çok soru soracağım diye iyice sacmaladiniz
Fenomen olma çabaları
Ot yiyoruz o zaman çiçek falan da ekmeyelim
Et insan için çok gerekli birşey bunu aklına sok
Et insan için büyük bir kanser sebebiyeti. Sen bunu sok asıl.
Benim bildiğim kadarıyla yüksek oranda et tüketmek kansere yol açıyor yani 2 günde bir falan hep et yiyemeyeceğimize göre sıkıntı yok bence
İki günde bir et ne yapıyor biraz daha sağlıklı bilgiler ışığında araştırmalısınız. Sizin sağlığınız beni ilgilendirmez ama ben burda bir iyilik yaparak doğru bilgi paylasabiliyorsam iyi biri oldugumdandir.
Guzum bunları düşünmen...
Hayvan severiz diye et yemeyek mi?
Olur tabi ne alakası var
Ben et yiyorum ama AKP Li vekilleri de seviyorum?
Bence çok saçma bir soru
Valla ben hayvan seviyorum ette yiyorum
Dogaseverler de otnmu yemiyor bu mantikla
O zaman ot yiyenlerde çiçek sevmesin 😀
Otların kalbini, organlarını, gözlerini, acılarını, gözyaşılarını bana gösterebilir misiniz size zahmet olacak.
Otlarda canlıdır ağızları dilleri kalpleri olmasada.
Etcil hayvanları sevmeyelim o zaman
Butun hayvanların eti yenmiyor ama
Niye olmasin ne alaka
Benden oluyorsa demek oluyormuş