Son 1 haftadır benimki emüklemeye çalışıyor. Ne zaman kucağıma alsam tişörtümü emüklüyor anasını emükler gibi. Anne sütünden çoktan kesildi niye böyle birşey yapıyor anlam veremiyorum. 😂 Sizin evcil hayvanınızın tuhaf davranışı var mı?
Bence yaptığı şey tuhaf değil. Hayvanlar ile sürekli olarak ilgilendiğin takdirde ve bir süre sonra yoğun işten dolayı ilgisizlik , dikkat çekme çabasına yönelte biliyor. Aynı şeyi çocuklar da yapıyor.😊 Bazı hayvanlar bunu yapmak yerine depresyona girebiliyorlar. Benim papağanım bu yüzden kendi tüylerini yolmaya başlamıştı tuhaf olansa onu evde saldığım zaman kablolarımı kemirmesiydi...
Daha fazla sevgiye ihtiyaç duyulduğu zaman, daha fazla ilgiye dokunmaya , çocuklar bebeklik davranışlarını tekrar sergilemeye başlayabiliyorlar ondan yola çıkarak belki de biraz daha zaman geçirmen gerekiyor şu günlerde 🤔 evcil hayvanım yok ama bu yorumda bulunabiliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence yaptığı şey tuhaf değil. Hayvanlar ile sürekli olarak ilgilendiğin takdirde ve bir süre sonra yoğun işten dolayı ilgisizlik , dikkat çekme çabasına yönelte biliyor. Aynı şeyi çocuklar da yapıyor.😊
Bazı hayvanlar bunu yapmak yerine depresyona girebiliyorlar. Benim papağanım bu yüzden kendi tüylerini yolmaya başlamıştı tuhaf olansa onu evde saldığım zaman kablolarımı kemirmesiydi...
Ne versek yiyor bir şeyi beğenmez mi hiç ismini bile nasıl yiyebildi anlayamadım ama sarımsaklı yoğurt yediği için ismi öyle kaldı. 😂😂😂
Maşşlah kurban olam minnoş miyavaa
Sokak hayvanlarım var biraz geç kalırsam beslemek için arabamın üstüne oturup beni bekliyorlar 😂
Boynunu aha böyle sivri yerlerde kaşıyor hep 😂 dikenli bitkiler de dahil buna 🙊
bir de sırt üstü yatıp ölü taklidi yapıyor
Aşırı kıskançlığı dışında yok.
Laptopda takılırken arada tırmalıyor. :D
Benim ki sırtıma çıkıp benle birlikte izliyor sonra iniyor yine başlıyor emüklemeye 😂
:D :D
Böyle kafasını bir yerlere sokma çabasında sürekli deli oluyorum bu haline 😂😂😂
Allahım ne tatlı şeymiş o öyle ne yapmaya çalışıyor saklambaç oynuyor gibi sanki ya 😅🥰
Arada bir dönüp bakıyor birde bakıyormuyum diye 😂😂
Bak sen yaramaza resmen oyun oynuyor 😂
Evet bayılıyoruz biraz oyun düşkünüyuz ablası 🤣🤭
Daha fazla sevgiye ihtiyaç duyulduğu zaman, daha fazla ilgiye dokunmaya , çocuklar bebeklik davranışlarını tekrar sergilemeye başlayabiliyorlar ondan yola çıkarak belki de biraz daha zaman geçirmen gerekiyor şu günlerde 🤔 evcil hayvanım yok ama bu yorumda bulunabiliyorum
Uzun süre sevince patisiyle vurup beni engelliyor, bir kez olsun rahat durduğunu görmedim,çok sevgi ve ilgiden çabuk sıkılıyor🤦🏻♀️😁
Koltuk ile minder arasında uyuyor ve eti bile yiyebildiği halde, sütü sadece biberonla içirebiliyorum ona.
🐱🐱🐾
Şu sıralar çok fazla yem yiyor. Gerçi gelişim çağında normalmiş sonradan öğrendim garipsememem gerektiğini 😀
Seni annesi biliyor Faruk alış bu duruma, sütten kesmek kolay değil haberin olsun😂
Orospikiye horon oynamaya başladı ve bence hiçte tuhaf değil 😒
Benim kedim var adı tarçın. Sabahları beni patisiyle tokatlayarak uyandiriyor. Alarm gibi 🙂
Galk gız Galk sabah oldu diyordur ne güzel işte :))
Süt canı çekmiştir belkide süte su karıştır biraz ver bakim.
Durduk yere pusuya yatıp ben geçerken bileğime saldırması 🤦
ne ararsan mevcut anasına çekmiş 🤣
Evcil hayvanım yok :(
Hayır yok
Evcil hayvanım yok.