Garipliklerine her gün yenisini ekleyen canım oğlum, artık böyle uyumaya karar vermiş.

Evet muhabbet kuşumuz var satmayı düşünüyoruz aşırı derecede ötüyor bir türlü susmuyor babama söyledik babam eve geldiğinde susuyor gidince geri başlıyor babam da hani hayvan susmuyordu diyor yalancı çıkarıyor bizi😅😅
Ahsjs satmayın ya çeneleri düşük olsa da çok tatlılar
Sıcakkanlı hayvanlar nesne obje ya da insan farketmeksizin bir varlığa bağlanma eğilimi gösterir. Eğer onun oyuncağı onun en çok zaman gecirdiği sey ya da bakmaktan keyif almak istediği şeyse yanina sokulup uyumak istemiş olabilir ☺☺
Çocuğu olarak görüyor evet 🥰
Burnumu ısırmak
Elime hallenmek
Ve kafama kakasını yapması. Bi de her şeyi kemiriyorlar
Kemirme yok tamir o tamir
Bensiz hiçbir şey yapmıyor hep elimde kolumda ama dokununca g. tünü yırtar gibi bağırıp ısırıyp
Ahsjs anlamak çok zor
Kesinlikle
Cevap
13Cevap
Evcil hayvanım yok
Alerjim olduğu için evde hayvan benlik degil ayrica tatile giderken kime bırakırım, tatile bile gidemem kıyamayacagim icin, en iyisi beslememek.🙄
Biz 1000 km'lik yola giderken bile götürüyoruz başkasına emanet edemiyor insan. Arabanın orta koltuğu bu çocuğun mesela 😂
😎Maşallah yerini saglama almis.
Tabi kiii
Eskiden beslediğim hayvanlarımda vardı. Ben mikrop hayvan severim, biraz yaramaz ve arızalı olmalı ki eğlendirsin.
Normali yok ki zaten hepsinin bir arızası mutlaka var shdjs
Uyumuyor yanaklarından kaşınmasını çok severler. Kendi kendini kaşımaya çalışıyor
Kaşınmayı evet çok seviyor ve kendini bu yöntemle ya da yanımıza gelip kaşınmak istediğini ifade ederek kaşıtıyor da.
Bugün bu çektiğim fotoğrafta kafasını koymuş kıpırdamadan duruyordu ve gözleri kapalıydı bu da uyuduğunu ifade ediyor bence 😂
O da olabilir sonuçta içinin geçtiği bir eylemde ahsjs
Allah rahatlık versin ne diyelim 😃
Evcil hayvanım yok:/
Diyecek bir şey yok ahsjs
Benim kuşum uçmayı bilmiyo yürüyefek gidiyo her yere
Ouy kıyamam
En tuhaf huyu tuvaletini yapınca bize gelip biz aferin diyinceye kadar miyav miyav demesi. 😂
Benimki de alttaki teli kaldırıp altına girmişti bi kere fotosu vardı da bulamadım dxkxkkx
Ahsjsj inanırım
benimki de kafese tırmanıp uyuyor bir de duvarı kemirmeye başladı
Kendi kendine dans eder gibi iki ayak üzerinde bir şeyler yapıyor.
yerim onu :D bizim kedi kıskanmaya başladı dişi kediyi :D
kanadı var uçamıyor her saça zorluyor aşırı dövüşken kısaca sqmediği eşeğe binmiyor
Çimenin canı sıkılmış dfghj
Ya da uykusu gelmiş
Sıcaklar mayistiriyor insanı
Evet var ben onu her haliyle seviyorum 😍
Ne güzel ya😍
Kaybettiğim oğluşumun aynısı bu 😔
Yaaa özür dilerim
Amin hepsine inşallah
rahmetli dudaktan cips yemeye bayılırdı :)
Keşke evcil hayvanım olmasaydı
Neden?
Bu dişi kuş demi
Tüh bilemedim oğlanmış😬
Ahsjsks erkek evet
Normal bişeyi yok ki shshs
Sıcaklardan heralde
vardı evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?