Kediler ah şu kediler garip garip davranışları yüzünden bazen uzaylı olduklarını düşündürüyorlar. Ufacık bir kutu bulsalar içine giriyorlar ya da durduk yere farklı ses çıkartıyorlar.😹 Kedinizin garip hallerini fotoğraf karesine aldıysanız paylaşmanıza sevinirim.
Benimki yeşil zeytin yiyor önüne su koymazsam yüzüme çemkiriyor , çikolata seviyor ( çoğu zaman vermem ama seviyorr) benimkininde böyle abuk subuk hareketleri var 😂 yanımda yatıyor normalde yastığa kafasını koyması gerekirken popon yastığa koyup uyuyor
Ben zaten normal olmadığım için benim evcillerim de aynı bana benziyor.. :D Hepsi ayrı manyak ya.. Ne yapıyoru mu var abidik kubidik ne kadar hareket varsa hepsini yapıyorlar sağ olsunlar.. :D Amuda kalkmaktan tut kendi kendine kuyruğunu kovalamaya kadar :D Keyifli günler..
Valla zamanında 7 tane lepistes balık besledim bu * bi huyu var doğururken kendilerini aç hissedip yavrularını yiyolarmış hadi biri ikisi neyse 7 si birden öldü
16 tanede tavşan vardı yavrular dan her gün biri ölüyordu takip ettik baba sı tehlike anında yani kendini güvende hissetmedigi bir anda yavruyu döverek öldurüp kafesin kenarına itiyormuş anladık 3 gün ceza verdik küçük bi kafese koyduk küstü hiç bir şey yemedi içmedi açlıktan titriyordu geri aldık şimdi o misafir gibi oldu kafes yavrularınmış kendi misafir hissettiği için kenarda duruyor haddini aşmadan yaşıyorlar yiyip içiyorlar geç farkettik 7 tanesini kurtarmış olduk en azından