Merhabaa 🌸
Şu an yatağımın baş ucunda beni gizli gizli izleyen minnak bir kafa var sizce ne yapmalıyım? 😘

Merhabaa 🌸
Şu an yatağımın baş ucunda beni gizli gizli izleyen minnak bir kafa var sizce ne yapmalıyım? 😘

Mamasını yerken başında durmam gerekir yoksa doğru düzgün yemez. Bütün odaların kapısını zıplayarak açar ve odaların altını üstüne götürür. Akşamları arada bir çıldırma gelir. Bir de kucak delisi, her dk kucakta uyuyacak deli ndxnd bu biraz tatlı gibi gözükse de beni çok zorluyor hele ki çalışırken...
evde kalemleri halının altına koyuyor
Ayy yerim 😅
kıyafetlerimi çamaşır makinesinin içine koyuyo tuhaf valla :D
Ahahah çok hamaratmış 😅
sorma şimdide koltuğun arkasında uyuyo çıkaramadım kaç saattir 2 gündür hareketleri değişti
Golden köpeğim vardı çay içmesini çok sever ne bulursa yerdi doyma hissi hiç yoktu en garip özelliği de çiftleşme zamanı geldiğinde sağ bacağıma ön patileriyle tutunup tecavüz etmesiydi
Ahaha benim kedim de kızgınlık döneminde koluma yapıyor.
Çok öfflüyor benimki ya skdjdjdj
Aahaha ülkenin kedisi bile dertli
Yok köpek bu 😄
İşte köpeği bile :D
Cevap
17Cevap
Hayvan gordukelrıne ıananmıyor kı sasırdı ne yapsın
Evcil hayvanım yok maalesef ama rakun beslemek çok istiyorum
Tuhaf değilde çok güzel bir huyu var evde kim kime bagirirsa ya da kavga ederse kavgayı ayiriyo bagirana saldırıyor
Ahaha ya çok şeker
Olmaz olur mu? Benim ki de senin ki gibi beni sürekli izliyor. 🐾🐈⬛ Hatta tel sürekli elimde diye bana sinir oluyor. Şimdi kereta mışıl mışıl uyuyor.
Evcil hayvanım yok fakat sokaktaki minik dostlarımızın bazı garip huyları var Örneğin mama konusunda çok titizler birkaç tane kedi var asla başkasından mama yemezler insan seçiyor diyebilirim
Her yatış pozisyonuna geçtiğimde oyun oynamaya başlar benimle en son girer bacaklarımın arasında uyur
İsyerimde kedilerim var kapının önündeki paspasi nöbetleşe gelip cirmiklarlar evde de muhabbet kuşum var konuşur benimle
Kendi canı isterse sokulup gırlamaya başlıyor ama elimi uzattım anda sinirlenip gidiyor.
Lavaboya girdiğimde kapıda nöbet tutmak gibi huyu ben çıkana kadar bekliyor kapıyı açmaya çalışıyor ara sıra ve geceleri üstümde yatıyor :)
Seni izlerken senin yanındaki kötü enerjileri görüyor ne yapması gerektiğini düşünüyor...
sarıl öp 😊
Bukalemun vardı önceden çok tuhaf hareketini göremedim. Yavaş hareket ediyordu zaten
öldü... sevmiyorum lan bu hayati
😔
Ya kıyamam deme böyle
Kendine eş arıyor güya ayak tırnağıma gelip gagasını değdirip poposunu sallıyor
Tuaf huyları değilde ınsanların görmediklerini görebilirler duyabilirler
pusuya yatmış gibi :D :D
Normal papağan yoktur zaten 😂🦜
Mutlaka vardır
Atlayın üzerine.
😁😁😁
Sev onu. Okşa 😃
Evcil hayvanım yok