Ben çok huzursuz olurum😑 tam alışırım, düzen değişir 😅 Ve her şeye baştan alışma süreci🤣

Ya siz? Yoksa "Ben her şeye uyum sağlarım, sorun yok" diyenlerden misiniz😀?
Ben çok huzursuz olurum😑 tam alışırım, düzen değişir 😅 Ve her şeye baştan alışma süreci🤣

Ya siz? Yoksa "Ben her şeye uyum sağlarım, sorun yok" diyenlerden misiniz😀?
Evet, alıştığım düzen değişince huzursuz oluyorum. İnsan bir rutine alışınca, o düzenin dışına çıkmak zor olabiliyor. Yine de, değişiklikler bazen gerekli olsa da, bir süre alışana kadar içimde bir rahatsızlık hissi oluyor. O yüzden bazen değişiklikten kaçmak istiyorum, ama bir şekilde üstesinden gelmeye çalışıyorum.
Her şeye uyum sağlayabilirim evet ama bu huzursuz olduğum gerçeğini değiştirmiyor maalesef. Oldum olası nefret ederim düzen değiştirmektennn:///
Cevap
12Cevap
Hayir kolay adapte olabiliyorum. Lakin 5 yildir duzenim benim kontrolumde. Finansal ozgurluk farkli bisey.
3 gün vaktine kadar bir moloz altında kalmış gibi olduktan sonra 4. gün her şey daha sağlıklı olur. Geçmeyecek hiçbir şey yoktur, sabıra dayanın
Alıştığım düjenin bojulmaşını hiç çevmem ben de kulay kulay alışmam 📚🌵❄️☃️✨🦄🦄
Yani herkesin huzuru bozulur fıtrat da olan bir şey bu insan doğası değişsin istemez
Kesinlikle evet jdjdj ders çalışmaya bile odaklanamam. Kütüphanede bile jddjx
Huzurum bozulacak kadar takmam ama söylenirim
Galiba bende var biraz o sorun. Kendimce bir düzenim var ve bozulsun istemem hiç
Düzenin bereketi yoksa değiştirmek mantıklı
Evet birisi geliyor evin ortasındaki çorabimi atıyor kirli sepetine deli oluyorum
Üni ev, ev üni derken kafam yanıyor bk gibi hissediyorum
1-2 güne alışırlır herşeye
Hayır heyecan duyarım hareket gelir ruhuma
Çok huzursuz oluyorum
Evet alışmam zor olur
Huzurum bozulunca evet
Çok huzursuz olurum
Kesinlikle evet
Olurum
oluruz
Olurum
Hiç sevmem öyle şeyleri