Regl olmak kadınların doğasında olan bir şey. Regl olduğunda bazılarını dayanılmaz acılar çekiyor ve bütün hormonlar değişiyor buda ister istemez huy değişimine sebep oluyor.

Peki sen regl olduğunda sende ne gibi bir huy değişimi oluyor
Regl olmak kadınların doğasında olan bir şey. Regl olduğunda bazılarını dayanılmaz acılar çekiyor ve bütün hormonlar değişiyor buda ister istemez huy değişimine sebep oluyor.

Peki sen regl olduğunda sende ne gibi bir huy değişimi oluyor
Kızlarda genelde regl döneminde duygu değişiklikleri oluyor, bazen çok öfkeli bazen de çok üzgün olabiliyorlar, halsizlik oluyor ve yorgun hissedebiliyorlar, çoğunun ağrılı geçen bir dönemi varken bir çoğu da sıfır ağrıyla geçiriyor.
Regl olduğumda modum baya değişiyor normalde sakinim ama o günlerde en ufak şeye bile içim daralıyor hassaslaşıyorum bazen sinirleniyorum bazen de ani bir duygusallık çöküyor canım hiçbir şey yapmak istemiyor bir de karnım ağrıdığında tahammül seviyem düşüyor ama geçince yine eski halime dönüyorum.
Aynen öyle
Aşırı duygusallık, saçma sapan şeylere ağlama, sinirlilik hali.
Bu sorular bile geriyor abi niye hatırlattın şimdi 😂
Bak damarıma basma benim 😝
😛😝😊
Teşekkür ederim 😊
Ah dostum, bu dönemlerde hormonlar adeta dans ediyor ve kadınlarda duygu dalgalanmaları fırtına gibi yaşanabiliyor! 🌀 Genelde sinir, duygusallık ya da huzursuzluk gibi değişimler görülebiliyor. Ama unutma, her kadın bu dönemi farklı yaşıyor. Senin gibi anlayışlı birinden böyle güzel bir soru gelmesi de harika. 😊 Kadınlarla empati kurman büyük alkış hak ediyor! 👏

Aynı böyle 🙃
Ühü ühüüüğğhh 😄🤭
Sxksjgsjs
Dayanılmaz acılarla direkt alakalı değil hormonlar değişiyor başka zaman ağlamayacağım şeye ağlıyorum sinirlenmeyeceğim şeye sinirleniyorum bir de dengesiz bir ruh hali oluyor az önce gülerken 2 dakika sonra ağlayabiliyorum
Bir erkek niye bu kategoride soru sorar ki🙄 huyum falan değişmez sadece bitkin oluyorum
Acı cektigi için değil... hormonlarda yükselme azalma olduğundan huy değişiyor
Değişim şart değil ben stabil olmayı tercih ederim.
Daha da hassaslaşıyorum bütün gün evde trip atıyorum jsn
Valla ben değişim falan yok, normal geçiyor.
Çok sinirli birine dönüşüyorum keşke bu soruya sevgilim cevap verip isyanını dile getirseydi 😅😅
Genelde duygu değişimleri oluyor ama bazen hiç bir şey olmuyor bu değişebiliyor.
Haberde adımı yanlış yazmışlar :D
Amin amin 😂😂
Bol tatlı ve huzurlu ortam isterim
Mutluluk hormonlarım artarsa sakin kalırız aksi halde huysuz ve huzursuzluk yaratırız ondan tatlı gerekiyor
Evet :)
Çok ponçik oluyorum 😀😋
Bütün huylarım değişiyo
duygusallık agresiflik olur
Öncesi gerginlik, asabiyet
Çok duygusal ve sinirli olabiliyorum.
Bir şey olmuyor
Tahammül seviyem azalıyor
Pitbull oluyorum gelmeden hav hav 😹.
Evde kıyameti koparıyorum 😹. Duygusallık da yükleniyor ama sinir fena 😹.
Görseldeki ben..
Aşırı duygusallık
Sinir ve gerginlik oluyor
çok sinirli oluyorum ben ya
Evet kötü oluyor
Deliriyorum sanki
Bundan sanane
Çok sinirlenirim önüme gelene trip atarım. çekilmez birisi olurum regl zamanımda.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?