Mutfak
Salon
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Mutfağın güzel kokması şart bazen bildiğin balık ve kızartma kokar ya, bi de dekorasyon ruhu beslemeli onun dışında ben tek başıma yiyenlerdenim odamda 😃
Cevap
17Cevap
Kendi odamda masada yerim
Hızlıca birşeyler atıştıracağım zaman mutfaktaki masada yiyorum. Ailece yerken yemek masasında. Haftanın 1 ya da 2 günü mutfak oluyor.
Genelde Ankara 'da olduğumuz dönemlerde mutfakta oturuyoruz yiyoruz Alanya'da olduğumuz dönemlerde mevcut oturduğumuz aşağı kattaki odada yiyoruz
Salonda yeriz. Mutfakta kahvaltı yaptığımızı hiç hatırlamam. Gerçi artık mutfağımız küçüldüğü için istesek de olmaz 😊
Kolay olduğu için mutfakta yerim. Ama oturma odasında yer sofrasında yemek daha samimi ve sağlıklıdır.
ya biz de yer sofrasinda salonda yiyoruz bence cok kotu bi sey. sofradan kalkinca bacaklarimdaki uyusmayi iliklerime kadar hissediyorum. bir de ailede herkes benim gibi degil. ben yere yemek dokmesem de baskalari illaki dokuyor ve salon kirleniyor. sonra bu yemekler mutfaga gidiyor. mutfak da kirleniyor. ard arda iki tane oda kirlenmis oluyor ben sevmiyorum yer sofrasini bu yuzden.
Küçük bir aile olduğumuz için mutfakta yeriz. Mutfak masasının yetmediği durumlarda salon masası devreye girer.
Oda , mutfak , odada sehpa üstünde canım nerede isterse 😂
Normalde mutfak, misafir ağırlarken salon..
Kalabalık misafir varsa salonda yoksa mutfak
Evim Amerikan mutfak olduğu için ikisinin arasında yiyorum yemeğimi
mutfak masasında. misafir geldiğinde yemek masasında salonda
Her iki türlü yerim bazen sadece osanada yerim
Mutfakta. Çoluk çocuk olunca döküntü çok oluyor.
Salonda tv karşısında
Farketmez film izlerken yemeği çok seviyorum
Mutfağı tercih ederiz :)
Genellikle mutfak.
Mutfakta...
özel bir gündegilse mutfak ta yerim
Oturma odasında jxnd
Mutfakta..
Mutfak
Yemek odamız var orada yiyoruz 😊
Mutfakta
Mutfahh