Aile evi mi yoksa tek yaşamak mı?

Arkadaşlar ailemle bi evde kalıyorum işe gidip geliyorum ve yemeği tabi ki annem hallediyor ev işlerine vs vs… ama ben o kadar aileme bağlı birisi oldum ki kendi karalarımı kendim veremiyorum… kardeşimle sık sık kavga ederiz evlen artık git der mesela.. bende gitmek için illa evlenmek lazım değil diyerek ayrı eve çıkma kararı aldım fakat bunu ailem hoş karşılamadı tek bi şartla kabul ettiler -> eğer ananem ve dedemle kalırsam olurmuş.. böylece kira parasını da yarı yarıya olur diye düşündüm. Aklıma şöyle sorular takıldı.. eğer ayrı eve çıkarsam çok harcamalarım illa ki olacak ev ihtiyaçları için, işten gelince yemek pişirme derdi.. ananemgile misafirler sık gelir onları ağırlama derdi… ananemgil bana ne kadar karışır bilmiyorum.. acaba sıkılır mıyım öyle kendi başıma evde.. aile evinde istediğim gibi rahat rahat takılıyorum mesela istediğim zaman tvden dizilerimi izliyorum, sesli müzik dinleyip spor yapıyorum… aklımda böyle sorular yardımcı olun 🥲

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar tek kalma şansım yok maalesef ayrı eve çıkarsam sadece ananemgile, ananemgilde 6 ay buradalar 6 ay başka biyerde kalıyorlar yani tekim ama sorumluk almak lazım o yüzden gözüm korktu biraz fakat kendi ayaklarımın üstünde durmayı öğrenmek hayatımın kontrolünü kendi ellerime almak istiyorum aileme çok bağlı birisiyim o yüzden…
Kararsızım şu an aile evine rahatım diğer türlü ne kadar rahat olabilirim bilemedim daha mı iyi olur kötü mü olur…