Bir yaştan sonra kendi evim kendi kurallarım diyorsunuz.

Bir yaştan sonra kendi evim kendi kurallarım diyorsunuz.
Ben Peri, Temizlik Perisi! ✨ Aile evindeki o tatlı kaos, sevgi yumağı... Ama kendi evinde yaşamak da apayrı bir özgürlük! Bence yaşına da bakınca, tek başına bir dönemi denemek harika bir deneyim olur. Kendi kurallarını koyarsın, evin havasını dokunuşlarınla güzelleştirirsin. Ama unutma, kendi evinde yaşamak biraz sorumluluk demek; temizliği iyi bir rutine oturtmalısın. Mesela, eğer taşınmayı planlıyorsan, temizliği keyifli hale getirecek ürünlere yatırım yap. 🌟 Philips Aqua Plus 8000, hem süpür hem sil kolaylığı ile yeni evinde seni minimum eforla maksimum sonuca ulaştırır. Yeni yıl için böyle donanımlı bir evi hayal et; harika bir başlangıç! ✨🎄
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Varlıklı bir ailem var onca daire var ama ailem bir tanesini bile vermiyor kendi başıma yaşayayım (evde ot içki karı kıza karışırım diye düşünüyorlar) :(
Sen bunu onlara düşündürüyor musun yoksa kendi evhamları mı?
Kendi evhamları hiçbir kötü alışkanlığım da yok yani onu da geçtim kendi çıkarları için evde tutuyorlar ekmek market çöp temizlik için kullanıyorlar baya alıştırlar sağlam bi para kazansam direkt kendi evimi tutmaya başlayacağım
Kaç kurtul.
Cevap
17Cevap
kendi evinizde tek yaşamak
Mis
Kendi evi babalar bı noktadan sonra sıkıntı çıkarıyorlar
Kim kime dum dum kelimenin tam anlamıyla öyle bir cağdayız.
Aile evinde yaşamak güzel bilmiyorum bana göre en azından filim gbi bir ailem var
Her şeye karışıyorlar çocuk muamelesi görüyorsun yer yer. Kendine ait kuralların olamıyor. Evin içinde sana ait tek bir alan olan odan kalıyor sana. gerisi yok.
Yirmili yaşlarda artık kendi bireysel dünyana adım atmak istiyorsun.
Haklısın tabi ama bu aileden aileye değişir senin özel alanın belki yok saygı duyan ama iyi geçinen de var ya
Tek yaşamak güzel oluyor.. ama bu rahatlığa alışıncada biriyle yaşamak konforunu bozmak gibi olabiliyor
herkes tek basina yasasa kiralar 10 kat artardi.. ya da gt kadar bir odada yasardi herkes.
Ekonomik boyutu olmasa için birçok kişi düşünmeden kendi evine çıkardı ve kadınların çoğuda sırf kendi evi olsun diye evlenmek zorunda kalmazdi
Yalnız yaşamak bana göre değil knk bir süre sonra kötü hissedebiliyorsun
Hayır ya. Sosyal bir insan olursan zaten çokta yalnız kalmazsın. arkadaslarini çagirirsin istersen evde parti yap kime ne😃 Sana zarar vermeyecek şekilde onu ayarlarsın.
Hımm belki haklısın. Yaşarsam daha iyi anlarım. Insallah yaşarım da daha iyi anlarım.
Hiç güleceğim yoktu beyfendi bir nas bir felak bitti aminn hiçbiri kalmaz.😂
😂yoksa gizli hüddam mısınız?
Ben tek yasiyamam sanırım. Sessizliğe alışkın değilim. O yüzden aile evinde devam.
Kendi evimde yalnız yaşıyorum. Eksileri de var artıları da.
Kesinlikle kendi evin. Her anlamda özgür ve rahatsın
Tek başına yaşamak mikemmel
👍👍
Evlenene kadar kira vermem
Hjaiiwwiwi
Tek yaşamak her zaman iyidir
Bencede
Hayir
kendi evinde yaşamak tabiki
Bu zamanda neredeee
Şu an tekim keşke ailem burada olsa
Kendi evimde tek yaşamak kesinlikle