Tek yaşayan arkadaşıma imreniyorum bazen. İyi bir gelirim olsa ayrılırım hiç düşünmeden. Belirli bir yaştan sonra zor olmaya başlıyor. 😃

Tek yaşayan arkadaşıma imreniyorum bazen. İyi bir gelirim olsa ayrılırım hiç düşünmeden. Belirli bir yaştan sonra zor olmaya başlıyor. 😃

Tek yaşamanın keyfi başka bunu deneyimledim ama ben şahsen ailemin yanında yaşamayı tercih ederim. Sağlık, sıhhat vs. durumları var ve bundan ziyade biraz kalabalığı seviyorum ben. :)
Onlar buradan taşınır da başka yere giderse tekrar tek yaşarım zaten.
Aynen öyle yaşadım belli bir seviyeye kadar hayatımın İyi ki de yaşamışım şimdi ne annem var ne babam var Çok güzel bir iletişimimiz oldu onlarla her zaman çok şeyler öğrendim ama belli bir zaman daha sonra tek yaşamakta gerekiyor Ama onların var beni hiçbir zaman rahatsız etmediği için ben çok mutluydum onların varlığıyla demem o ki hayattayken sevdiklerinizle beraber güzel anılar biriktirin güzel şeyler yaşayın sonra tek kalıyor İnsan hayatta İşte o zaman ne kadar da çok çevresinde arkadaşı dostu da olsa ne Bir annenin ne de bir babanın yerine tutmuyor Benim gelir seviyem de var olduğu halde tek başına yaşayabilecek seviyede olduğum halde hiç öyle bir düşüncem olmadı onlar hayattayken
Merhaba !🎈
İnsan kendini nasıl güvende hisediyorsa o şekilde yaşamalı. Mesela tek yaşamaktan korka biliriz bu normal bir durumdur bagzi insanlar korkmaz ve tek yaşamayı tercih ederler. Bazıları da tek kalmak istemez ailesinin yanında kendini daha mutlu ve rahat hissettikleri için ailesi ile yaşarlar.
Mutlu kal🎈❤️🔥
Tek yaşamak daha güzel olmalı. Böyle hiç güzel değil çünkü. Ben odamda tatlı tatlı uyuyorum sabahın köründe kalkanlar 3. Dünya Savaşını başlatıyor her sabah.
Cevap
28Cevap
Ben tek yaşamayı tercih ederim tabi ki de veya eşim ya da sevgilimle birlikte yaşarım
Bul birini, direkt kıy nikahı, ayrı yaşa ya. Ben de bulursam öyle yapıcam. Düğün, müğün, isteme, hiçbir şeyle uğraşmadan direkt nikah ve beraber yaşama.
Ben de hiç istemiyorum bunlarla uğraşmak ya. Bul demek kolay öyle bulunmuyor hemen.
Aynen bulunmuyor valla. Gerçi ben arayış içinde de değilim. Daha doğrusu bulabileceğimi pek sanmıyorum. Hem kafa dengi olacak, hem birbirimizden hoşlanıcaz, elektrik alacaz, hem düğün, kız isteme gibi saçmalıkları istemeyecek. Böyle bir kızı zor bulurum ben, unut aşkı, unut sevgiyi, unut evliliği diyorum. Bilmiyorum haksız mıyım.
Ben mesela hiç istemiyorum ama bütün kuzenlerde kız kardeşimde yapıldığı için bütün bunlar, ben de mecbur kalacağım büyük ihtimal. Avrupalı bir kız bulsan aslında iyi anlaşırsın.
Hollandalı bir kızla tanışmıştım başka bir ülkede. Ona ara ara yazıyorum da bir ışık yok maalesef 😂😂😂😂 Çok iyi, çok şirin bir kızdı ya, öyle açık saçık da giyinmiyor, çok mütevazi, makyaj falan da yapmıyor pek, kendi olabilen, özgür ruhlu biriydi. Ben etkilenmiştim aslında ondan ama onlar genel olarak galiba hemen bir ilişki düşünmüyorlar. Hayatı yaşıyor, onunla bununla takılıyor, bakıyor bununla bir ömür geçer, öyle evleniyorlar. Bizde nasıl? Biz birini bulalım da evlenip yuva kuralım kafasındayız. Napalım biz de öyle yetiştirilmemişiz, kültürümüz farklı. Tek eşlilik düşünüyoruz. Tek olsun, onunla bir ömür mutlu mesut yaşayalım istiyoruz.
Aynen tam olarak öyle istiyoruz. Gönlümüze göre olur umarım. Kısmet. 😂😂
Avrupai kafasında mı desem ya da farklı kafalar yaşayan, açık görüşlü, düşünce olarak, hayata bakış açısı olarak çoğu şeyi aşabilmiş biri karşıma çıkarsa ve anlaşabilirsem evlenirim artık. Yurtdışına yerleşirsem de illa evlenecek biri bulunur. Sevgili olarak yaşamaya da karşı değilim. Daha ciddi bakıyorum, olgunca düşünüyorum ilişkilere. Sadece takılmalık ilişkiler istemiyorum. Biriyle yaşamak için de bir kağıt parçasına, evet demeye de gerek yok. Sevdikten ve güvendikten sonra bir insanla birlikte yaşanabilir.
Yaşanır tabii de ben evlenmek isterim yine de bir zaman sonra dkdjs Öyle de olmaz ömür boyu
Yani çocuk olunca da zaten her türlü hak, hukuk meseleleri yüzünden evlenmek şart.
Aynen öyle. Eşimin soyadını alsın isterim.
İkisinin de olumlu olumsuz yönleri var, pratik açıdan aile ile yaşamak iyi fakat mentali yorabilir. d
Yoruyor evet
Ailem iyi ya. Onlar beni bu halimde yalnız bırakmamış ben niye onlarsız yaşayım. 🤣🤣
Deli kız 😂😂
Ya aile iyi ise bence 10 numara. Çünkü hastalığı var derdi kederi var. İnsan bir ses istiyor bazen.
Ben tek yaşamak istiyorum, ablamla ben kalıyoruz ama ayrı eve çıkmak isterdim imkanim olsa ev alırdım.
aile ile yaşamak ev işi derdin yok yemek derdin yok ay tej başına yaşamak nedir bir su istesen getirecek kimse olmaması felâket
Tek yaşamak bir yere kadar. Başka şehirde başına bir şey gelse ya da hasta olsan kim umursayıp ilgilenecek? Sırf bu sebepten çıkamıyorum. En büyük sebebimde ailemin bana muhtaç olması. Başlarına bir şey gelse hastaneye bile gidemezler.
Anlattığın gibi olmasa gidersin ama
Yine gitmezdim
Sen de bi ailen olsun isticeksin, şimdi tek yaşamak istesen de.
Zamanı gelince o da olur
Zamanı gelince kızını ayrı eve çıkar, ne kadar sevsen de buna ihtiyacı olduğunu unutma
25-30 yaşında kazık kadar insan olduğunda ne diyebilirim yani? Gitmek isterse gider. Sen gönderme o zaman kızını. Size ne kardeşim.
Gitmek isterse gider değil işte senin teklif etmen gerek, sen gitmek istiyorsun ama gidebiliyor musun?
25 yıl sonra senin imkanın olurda kızının olmayabilir ama yalnız kalmaya ihtiyacı vardır. İşte kendin tercübe ettiğin durumu ona yaşatmazsın. Daha yaşanılır bir hayat sunarsın
Ben 6 sene tek yaşadım kimseyle önermem ama mukkemmel bir deneyimdi
Ev arkadaşıyla yaşıyorum keşke imkanım olsaydı tek yaşamak isterdim
Valla ben 14 yaşında ayrıldım anca tatillerde zor gelir artık beraber yasamak
Aile ortamı huzursuz değilse hiç akıl mantık işi değil
her şey ekonomiye geliyor takılıyor. şimdi ben tek kalıyorum ama zorluyor mu zorluyor. tek olunca düzenli yemek te yenmiyor. bir şey için uğraşasın gelmiyor.
Tek yaşamak yani en azından sadece kendime bakarım çok iyi bişey
Bn ailemle yaşıyorum. Ama bi ara çok istiyordum tek yasamayı..
İmkan varsa tek yaşamak
Tek tabii yaw
Soru bile değil walla
Hepsini denedim ama ailemle daha iyiyim.
Kesinlikle tek yaşamak.
Aile herşeydir tabi ki aile ile yaşamak
Tek yaşamak daha güzel kesinlikle
Tek olup güçlü durduğun sürece gerisi önemli değil
Ailenin yanında ev tutmak 😂
Elimde olsaydı tek yaşardım.
ailem hytmi s1ktiler tek yaşamak tabi
Bazen tek bazen aileyle yaşıyorum belli olmuyor
Tek yaşamak kesinlikle.
Olsayla yaşanmıyor hayat (şart kipini hayatınızdan çıkarmanızı öneririm)
Olmasını sağla
ben tek yaşıyorum
Bazen çekip gidemiyosun işte
Tek yaşamak iyidir.
Tek tabi ki
Tek yaşamak
Aile ile yaşamak
Yemektir falandır ev diger türlü tek
hepsi bir süreç.
Tek iyi olur
Tek yaşamak
Tek yaşamak mümkünse