Banyo içinde giyilen terlik ayrı, ev terliği ayrı mı olmalıdır sizce? Doğrusu nedir?

Bugün evin banyosuna yeni duşa kabin yaptırdım, aynı zamanda boya badana yaptırdım. Ustaları biliyorsunuz malum. İşyerinde boya yaptığı, dışarıda giydiği ayakkabısını giyerek banyoda işlemi yaptı. Haliyle içim ısınmadı. Zaten titiz birisiyim, bir de bu korona muhabbeti, dışarıda tükürüğe, idrara vs. gibi birçok şeye değen ayakkabı, evimin banyosuna değdi. Artı, bir de bizim evde iki kedimiz var. Geceleri patilerini yüzümüze koyarak yatıyorlar. Haliyle düşündüm, kedi banyoya girse o şekilde sonra yatağıma çıksa içim rahat etmeyecek.

Bu arada banyonun dış yüzeyini fırça ve çamaşır suyu vasıtasıyla da temizledim, suladım. Ama yine de içim rahat etmiyor. Sizce çözüm yolu olarak ne yapmalıyım bu sorunu çözmek için? En son aklıma ev içinde giyilen terlik yerine, banyo girişine iki çift terlik koymak oldu. Tuvalete girerken, diş fırçalarken, çamaşır yıkarken, banyoya girerken vs. ev terliğini çıkartıp banyo kapısı önünde banyo terliği giyip o şekilde banyodaki işleri halletmek. Ve tabii banyonun kapısını kedilerin girmemesi için girilmediği süre zarfında kapalı tutmak.

Mantıklı olan hangisi? Banyo terliğinin ayrı ev terliğinin ayrı olması abes bir durum mudur sizce?
Evde giyilen terlik ve banyoda giyilen terlik elbette farklı olmalı, nezih değil. En doğrusu banyoya başka terlikle girmek, işiniz olmadığında da kapısını kapatmak.
Boş kuruntu yapıyorsun. Temizlediysen mikrop vs. kalmamıştır. Ev terliğiyle, çorapla istediğin her şeyle için rahat şekilde istediğin gibi banyona gir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Banyo içinde giyilen terlik ayrı, ev terliği ayrı mı olmalıdır sizce? Doğrusu nedir?