Bu tül lifler evet çok güzel. köpürüyor fakat el örgüsü lifi kadar teni güzel temizleyemiyor
El örgüsü liflerde bir süre sonra ipler yıpranıyor.. ve lif yumuşaklık özelliğini kaybediyor.. sertleşiyor
En iyisi sakallı ipten örünmüş lifler..
Çok güzel köpürüyor ve hiç yıpranmıyor.. üstelik çok yumuşak bir dokusu var..
Eveshoptan aldım gratiste de var olabilir..20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBanyo liflerinin temiz yıkadığına inanmıyorum. Denedim ve nedense böyle alerji gibi oldum sevmedim. En iyisi normal el örgüsü tığ işi klasik kültürümüz de ki lifler.
00 Yorumla
+1 yılEl örgüsü tercih ediyorum... Söylediğinin tam aksine, el örgüsü lifler sabunlarken değil, vücuduna sürerken köpürüyor. Sentetik liflerin emici özelliği olmadığı için görsel olarak bol köpüklü duruyor ama kullanırken köpük falan kalmıyor.
10 Yorumla
+1 yıl
Benimki bunun daha uzun ve turuncu olanı. Çok eğlenceli bunlar ya🤣🤣
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
+1 yılEskiden kalma lif var gadası. Renk renk çeşit çeşit onları tercih ediyorum. Hem kullanımı kolay hemde el işi olması beni mutlu ediyor.
10 Yorumla
u +1 yılBanyo lifi kullanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılBen el örgüsü uzun bir lif kullanıyorum:))
gayet memnunum ondan o küçük banyo liflerini sevmiyorum:)10 Yorumla
+1 yılGeçen gün banabi de gezinirken gördüm çilekli olandan sipariş verdim geldi aman Allahım muazzam güzel kokuyor yiyesim geldi resmen dişlerim kaşındı 😂 normalde el örgüsü kullanırım ama merak edip aldım iyiki almışım
00 YorumlaEl örgüsü lif kullanırım. 40 saatte değil, 2 dakikada köpürüyorum.
10 Yorumla
+1 yılIkisinde de bakteri ürüyor ama banyo lifi naylon olduğu için daha çok ürüyor bu yüzden el örgüsü daha iyi.
10 Yorumla
+1 yılEl örgüsünün yerini hiçbir şey tutmaz.
Ama böyle fotoğraftaki gibi tığ işleme değil, ince şiş örgüsü olacak..10 Yorumla
+1 yılBanyo lifi temizlik hissi vermiyor el örgüsü lifin canini yiyim 😂😂
20 Yorumla
+1 yılEl örgüsü lif, normal satılan banyo lifinden daha da iyi. Fakat ben alışmışım satın aldığım banyo lifine o yüzden tercihim banyo lifi..
00 Yorumla
+1 yılben banyo fırçası kullanıyorum
00 Yorumla
+1 yılEl örgüsü lif iyi yüzüyor derimi annem işlemiş naylonmudur nedir bilemedim ama güzel kaşır gibi sürtüyorum.
00 Yorumla
+1 yılher ıkısınıde kullanırım.. sırt ıcın soyle ıkı ele gecırılıp hatur hutur ovulan! ona sabun kullanırım.. dıgerınde ıse dus jelı..
00 Yorumla
+1 yılAynen bu hazır lifler güzel Köprükleniyor diğer lifleri hep çok bilmiş diyzeler yüzünden kullandık 🙄🙄
00 Yorumla
+1 yılBi dogru düzgün sorular sorun ya sacma sapan seyler allahın aşkına ya derdinizi s.. Diyecem olmayacak
00 Yorumla
+1 yılBanyo lifi ya el örme lifleri köpürmüyor güzel olmuyo öbürleri süs icin gösteriş çeyizlik 🤣
10 Yorumla
+1 yılEl örgüsü daha iyidir eminim ki ama o gıcırtısı dişlerimi kamaştırıyor ondan lif daha iyi
10 YorumlaBanyo lifi en iyisidir el örgüsü çok yumuşak oluyor ama hassas bölgelere el örgüsü daha mantıklı
00 Yorumla
+1 yılÜstteki acıtıyo ya beni sert bastırınca , alttaki daha iyiymiş
00 YorumlaDuş jelinin en iyi köpük köpük olduğu banyo lifi :) Orlon iplere tikim var tutamam diğerini zaten...
00 Yorumla
+1 yılDuş lifi daha güzel köpürüyor. Ananemde örüp örüp bize verirdi ben hiç sevmezdim lif daha güzel
00 Yorumla
+1 yılDuşta banyo lifi kullanıyorum. Örgüler süs sanıyorum.
00 Yorumla
+1 yıltel firça anca keser 😂zimpara da yi nasirlara guzel banyo sonrasi yagdanlikla da yag mis mis
00 Yorumlatabiki el örgüsü, köpürme meselesi örgüden örgüye ipden ipe falan değişiyo.
10 Yorumla
+1 yılBen her zaman örülmüş lif severim şimdiki lifleri hiç kullanmıyorum bile
00 Yorumla
+1 yılŞu ana kadar hep banyo lifi kullandığım için banyo lifi diyeceğim , bence rakibi yok ya , hem çabucak köpürmesi hem de işimi çabuk halledebilmem hızlı bir şekilde işimi görmemi sağlıyo.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiz o kadar sosyete olamadık ablacım el örgüsü neyimize yetmiyor
00 YorumlaEl örgüsü kendi yaptığım
20 Yorumla
+1 yılİkisinide kullanıyorum
20 YorumlaEl örgüsü lif normal sabunla iyi köpürüyor, duş jeliyle köpürmüyor. Banyo lifinde de durum tam tersi. İkisini de dene, tarafını seç.
00 Yorumla
+1 yılel örgüsü lifler hiç güzel olmuyor normal duş lifleri çok güzel köpürtüyor hem de sert değiller gratistekiler çok güzel
00 Yorumla
+1 yılBanyo yaparken banyo lifi kullanmayı seviyorum
10 YorumlaYooo gayett guzell helede o eline taktigin cicekli olanlar varya onlar cok guzel kporuyoo 🤭
00 Yorumla
+1 yılEl örmesi diyorum, diğerini hiç kullanmadım ve gözüme sempatik de gelmiyor.
00 Yorumla
+1 yılel örgüsü hem dayanıklı hemde yumuşak
makine usulü iki günde eskiyip gidiyor ve tel gibi00 Yorumla
+1 yılEl emeği var örgü olanlar daha çok tercihimdir kendim de örüyorum bu aralar
00 Yorumla
+1 yılBen banyo lifi kullanıyorum ayda 1 değiştiriyorum memnunum
00 Yorumla
+1 yılKendi örgün olan lifi kullanıyorum.
10 YorumlaKelebek lifi bilirmisin bilmem o nu kullanırım 😄
00 Yorumla
+1 yılLif olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılBanyo lifi fıçılama için😒👌
00 YorumlaPek fazla kullanmıyorum açıkçası 🤷
00 Yorumla
+1 yılEl örgüsü lif oburkini hic kullanmadim akcka
00 Yorumla
+1 yıllifleri tercih ediyorum
00 YorumlaBanyo lifi kullanıyorum
00 Yorumla
+1 yılBanyo lifi kullanıyorum 🌺
00 Yorumla
u +1 yılEl örgülü bez var bende.🙄
00 YorumlaLif hiç kullanmadım.
Kese kullaniyorum ben.00 YorumlaBen el örgüsü lif kullanıyorum
00 Yorumla
+1 yılBanyo lifi tercihimdir
00 Yorumla
+1 yılBanyo lifi shhssh ama orgude iyi temizliyo simdj
00 YorumlaOnu boşver ben birsey sorayım sana?
00 Yorumla
+1 yılEl örgüsü olmayınca lif
10 Yorumlabanyo lifi genelde kullanırım
00 Yorumla
+1 yılBanyo lifi🙄
10 Yorumla
+1 yılBanyo lifi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEl Örgüsü Lifi candır
00 YorumlaEl örgüsü kaşındırıyo banyo lifi tabiki
00 Yorumla
+1 yılelime ne geçerse fliggllg