+1 yılBanyo lifinin gerçek ismi sabunluktur esasen fakat pratikte sabunlar terkedilip jellere geçilince lif denilir hâle geldi. Bu konuda ilgili biri olarak kusura bakma ama biraz ukalalık yapacağım🙂, lifin üretildiği malzeme çok önemli sıradan lifler polyester ve plastik olduğu için ciltte tahriş sebebi oluyor onun için geleneksel örgü sabunluk tercih edilir. İkisi de kullanılabilir yeter ki ana malzemesi ciltle uyumlu olsun..🍀🗝️
14 Yorumla- +1 yıl
Est, olur mu ben eskiden beri lif olarak biliyordum. Yeni öğrendim bu bilgiyi. Doğru duş ellerine geçince isim değiştirmiş olması kuvvetle muhtemel.
Ve çok teşekkür ederim 😍 - +1 yıl
Rica ederim canım 😍 Faydam olduysa ne mutlu.. konuya ilişkin aileden gelen gözlemlerim mevcut. Rahmetli anneannem aile boyu ören kişiydi o sabunlukları.. Ben sayesinde bir kez bile plastik lif kullanmadım. Çok güzeller kesinlikle.. Soru için ben teşekkür ederim 🙏😍🦋
- +1 yıl
Ne kadar şanslısın ben de eskiden kullanırdım yeri cennet olsun 🙏
- +1 yıl
Çok teşekkürler canım amin.. 😍
En İyi Cevaplar
u +1 yılEvet kullanırım yani benim için market lifi olmasıyla el örgüsü olması fark etmiyor.. hatta eşim ya da sevgilim olursa bana örmesini de isterdim :)
12 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar duygusal bir erkek :)
- +1 yıl
:) 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
El örgüsü banyo lifi kullanıyorum zaten en güzel ve en derin temizleyen o oluyor kese etkisi yapıyor
12 Yorumla- +1 yıl
Örüldüğü ip de önemli bence.
Ben kullanırım hatta ceyize de baya yaptim. Ama tabi ceyize bu kadar fazla konulmasini dogru bulmuyorum çünkü fecii gerekli değil. Ama iste kültürel durumlar yapmaya mecbur bırakıyor :)
11 Yorumla- +1 yıl
Kültüre göre değişiyor
+1 yılkullanmam hiç hijyenik değil bence naylon banyo lifi daha iyi bence
10 Yorumla
+1 yılKullanırım severim birde sırt için uzun olursa çok güzel olur.
10 Yorumla
+1 yılVar bi sürü ama kullanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılKullanıyorum, el örgüsü liflerle misleniyorum
10 YorumlaBanyo lifi kullanıyorum.
10 Yorumla
+1 yılEvet daha iyi bence
00 Yorumlakullanırım
10 YorumlaKullanıyorum
10 Yorumla
+1 yılKullanmıyorum
10 Yorumla