Cilt Bakım Cevabın hediye kazandırıyor! 🚿☀️🎵🕯️💫 Duş deneyimini keyifli bir rutine çeviren detaylar neler? (Sayfa 3) L'Occitane Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3524 Cevabın hediye kazandırıyor! 🚿☀️🎵🕯️💫 Duş deneyimini keyifli bir rutine çeviren detaylar neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 59 kişi beğendi
Oğuzraen Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Duş günün yorgunluğunu almak için çok iyi bir şeydir. Duş deneyimini arttırmak için sevdiğim müziği açarım ve duş alırım. 0 0 Yorumla
UfukEren Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Sıcak suyun soğuk suya dönmemesi, suyun kesilmemesi ortada kalıyon sonra 😅. Bir erkek için pek fazla bir şey gerekmez ama kadın için... 0 0 Yorumla
arkaxx Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Öncelikle klasik bir müzik sıcak bir su olsa manzaralı bir yer sadece suyun bedenine çarptığı ritimi hissetmek harıka 0 0 Yorumla
Öğrenensorgucu Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Köpük ve şarkı. Banyoda solist olmayan bir tek insan yoktur heralde. Bu bence dünyaca kabul gören ve kafa dinlendiren bir eylem. 0 0 Yorumla
splendidx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Duşumu keyifli hale getirmeyi düşünecek kadar sevmiyorum hayatı. Güzelce temizlenip direkt çıkarım. 0 0 Yorumla
YaramazBeyefendi35 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl iş yorgunluğunun ardından alınan sıcak bir duş mükemmel 1 0 Yorumla
Kbenlizade Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Vücut peelingi tabi ki benim banyosu rutine dönüştüren şey 1 0 Yorumla
benimbukafa Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Temizlik ve rahatlık tüm negatif enerjilerden kurtulmak 1 0 Yorumla
kubraaga Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl cilt bakımımın olumlu sonuçlar alması sürekli duşa girme isteğime neden oluyor 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Bu ürünlerle duş keyfi güzel olur hep duş yapasın olur 0 0 Yorumla
Yakışıklı1adam Takip Et Xper 4 Yaş: 108 +1 yıl küveti seviyorum küvette olmak iyi hissettiriyor 0 0 Yorumla
Posko Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Kendini özel ve güzel hissettirir kendin için bunu yap 0 0 Yorumla
gizli82828288282828 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl hic denemedim denenilmesi gerekecek kafar iyi mi 0 0 Yorumla
Kasap60 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Müzik, su ve oda sıcaklığı, duş jeli olmazsa olmaz 🌼 0 0 Yorumla
GONYALI-BİRİ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Küvete su doldurup içine ördek atıyorum beraber yüzerek yıkanıyoruz çok riskli oluyor 0 0 Yorumla
Turhan___SulTan Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Elinize sağlık harika bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık çok güzel hepsini okudum 0 0 Yorumla
lkmn34arsln Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl İnsanın her şeyi düşündüğü yerler 1 duşta 2 namaz da😅 0 0 Yorumla
Bjk0505 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Müzik dinlemek bence duşta müzik dinlemesi güzel oluyor 0 0 Yorumla
Melikeee-0 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Psikolojik her gün duş alma gereği ama bir jakuzi olsa manzara olsa efsane olurdu hiç çıkmazdım 0 0 Yorumla
isimsiz341212 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Suyun ısısı ne çok sıcak ne çok soğuk ortası güzel kokulu şampuan ve duş jeli. 0 0 Yorumla
jigolatamasorsedat1 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl güzel içerik faydalı bilgiler için teşekkür :) 0 0 Yorumla
İmpossiblegirl21 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Sıcak su mis kokulu duş jeli ve mükemmel bir şarkıı 🍀💗🌸 0 0 Yorumla
Memati013 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çok güzel kokulu bir duş jeli ve kaliteli bir şampuan 0 0 Yorumla
yavvuztattoo Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Evet bende duş almayı çok severim özellikle koku önemli her daim duş almadan sokağa asla çıkmam 0 0 Yorumla
Kraliçe-ZarafeTi Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Elinize emeğinize sağlık harika olmuş paylaşımınız 0 0 Yorumla
anonim5363 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Karşımdaki kişiye bağlı ama genel olarak ben atarım 0 0 Yorumla
HisliBirii Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Güzel kokması ve vücudumda kokunun kalması benim için keyifli 0 0 Yorumla
Jenobs Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kesinlikle müzik duş deneyimini keyifli bir rutine çevirir ve birde bakım yapmak 0 0 Yorumla
SelfishLover Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Tabiki de yeni aldığım ürünlerle kendimi şımartmak. 0 0 Yorumla
xflmingox Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Süt banyosu kesinlikle. Hem sağlıklı hem de çok rahatlatıcı 0 0 Yorumla
Emonunstandarthali Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Sıcak tarafıyla yıkandıktan sonra soğuk tarafıyla yıkanmak 0 0 Yorumla
bilmiyorz Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Müzik dinlemek tabiiki. Aşırı derecede eğlenceli bence 0 0 Yorumla
SrhdSnnn Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Hem cildimizi hem de ruhumuzu mis gibi kokularla donatmak eşsiz bir güzellik 0 0 Yorumla
Ecedilhun Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Müzik dinlemek , mis kokulu bir duş jeli kullanmak 0 0 Yorumla
Hornlove Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Uzunca sessiz bir ortamda sıcak suyun içine kendini bırakmak 0 0 Yorumla
sarpyuc Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Güzel bir şarkı açmak.. kokusunu sevfiğin bir ürün kullanmak ve saire 0 0 Yorumla
Dramasarman Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Sıcak su, tütsü ve dinlendirici müzik.1-2 kadeh de şarap olsa fena olmaz. 0 0 Yorumla
eebebegim Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Yine harika bir çekiliş. Ama sırrımı paylaşmak istemiyorum :) 0 0 Yorumla
2Serkannnn2 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Çoook güzel bir ürüne benziyor kullanmak için sabırsızlanıyorum 0 0 Yorumla
Ahmethty18 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Bence müzik en iyisi dus aldıgım zaman müzik acıyorum kafa rahatlatıyor 0 0 Yorumla
Lilyberry Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Kesinlikle güzel kokan ve iyi köpüren ürünler diyorum. 0 0 Yorumla
Pelinkaya00 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Kesinlikle banyoyu romantize etmek mumlar Loş ışık sıcak su arkadan fon müziği mükemmel 0 0 Yorumla
Gogolamazi Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Meditasyon mum yakmak Şarkı söylemek duş başlığı masajı 0 0 Yorumla
DevilsWhisper Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl En güzeli küveti doldurup jet fiskiyeleri açıkken dizi/film izlemek 0 0 Yorumla
MissWonderstruck Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Kesinlikle sessizlik ve hoş kokulu bir düş jeli 0 0 Yorumla
kubragercekten Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kesinlikle şarkı dinlemek ve bağıra bağıra söylemek 0 0 Yorumla
İriHortumluİtfaiyeci Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Duş keyfi bi başka deneyecem bu duş jellerini 0 0 Yorumla
AYŞE_SILA Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Duş keyfimi daha keyifli hale getiren şey yumuşacık bir şampuan ve saç dökülmeden duş almak 0 0 Yorumla
elfnz__ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl kesinlikle cilt bakimi ya da dusta acilan sarkilar 0 0 Yorumla
izmit41xx Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Müzik dinlemek ve hacı şakir bu ikisi vazgeçilmezim 0 0 Yorumla
Socsf43yas Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl Duşun en iyisık vücut pelling ve köpüktür ve sabır 😂 0 0 Yorumla
mertuguz2024 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Benim için duş demek çalan müziğe ve radyo konuk bölümlerine eşlik etmek demektir... 0 0 Yorumla
TommySL Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Miss kokulu duş jeliyle banyoda biraz kendinle oynamak :) 0 0 Yorumla
V-For_Vendatta Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Güzel bir dusla güzel bir şarkı soylemek iyi geliyor 0 0 Yorumla
Öylesineeeaasikbiri Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl duş jeli veya sabunun köpürüp ayrı bi koku vermesi onun aurasına kapılmak ah aşık olmak gibi 🤍 0 0 Yorumla
krlyorgun Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl duşu güzel hale getiren bence o ortama girip duş su ile şampuanın dansı gibi suzulmeleri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
278Cevap
Duş günün yorgunluğunu almak için çok iyi bir şeydir. Duş deneyimini arttırmak için sevdiğim müziği açarım ve duş alırım.
Sıcak suyun soğuk suya dönmemesi, suyun kesilmemesi ortada kalıyon sonra 😅. Bir erkek için pek fazla bir şey gerekmez ama kadın için...
Öncelikle klasik bir müzik sıcak bir su olsa manzaralı bir yer sadece suyun bedenine çarptığı ritimi hissetmek harıka
Köpük ve şarkı. Banyoda solist olmayan bir tek insan yoktur heralde. Bu bence dünyaca kabul gören ve kafa dinlendiren bir eylem.
Duşumu keyifli hale getirmeyi düşünecek kadar sevmiyorum hayatı. Güzelce temizlenip direkt çıkarım.
iş yorgunluğunun ardından alınan sıcak bir duş mükemmel
Vücut peelingi tabi ki benim banyosu rutine dönüştüren şey
Temizlik ve rahatlık tüm negatif enerjilerden kurtulmak
cilt bakımımın olumlu sonuçlar alması sürekli duşa girme isteğime neden oluyor
Bu ürünlerle duş keyfi güzel olur hep duş yapasın olur
küveti seviyorum küvette olmak iyi hissettiriyor
Kendini özel ve güzel hissettirir kendin için bunu yap
hic denemedim denenilmesi gerekecek kafar iyi mi
tabii ki dus jetleri ve cilt rahatlamasi
Müzik, su ve oda sıcaklığı, duş jeli olmazsa olmaz 🌼
Küvete su doldurup içine ördek atıyorum beraber yüzerek yıkanıyoruz çok riskli oluyor
Elinize sağlık harika bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık çok güzel hepsini okudum
İnsanın her şeyi düşündüğü yerler 1 duşta 2 namaz da😅
Müzik dinlemek bence duşta müzik dinlemesi güzel oluyor
Psikolojik her gün duş alma gereği ama bir jakuzi olsa manzara olsa efsane olurdu hiç çıkmazdım
Suyun ısısı ne çok sıcak ne çok soğuk ortası güzel kokulu şampuan ve duş jeli.
güzel içerik faydalı bilgiler için teşekkür :)
Detayları anlattığınız için teşekkür ederim.
Sıcak su mis kokulu duş jeli ve mükemmel bir şarkıı 🍀💗🌸
Çok güzel kokulu bir duş jeli ve kaliteli bir şampuan
Evet bende duş almayı çok severim özellikle koku önemli her daim duş almadan sokağa asla çıkmam
Elinize emeğinize sağlık harika olmuş paylaşımınız
Karşımdaki kişiye bağlı ama genel olarak ben atarım
Güzel kokması ve vücudumda kokunun kalması benim için keyifli
Kesinlikle müzik duş deneyimini keyifli bir rutine çevirir ve birde bakım yapmak
Tabiki de yeni aldığım ürünlerle kendimi şımartmak.
Süt banyosu kesinlikle. Hem sağlıklı hem de çok rahatlatıcı
Sıcak tarafıyla yıkandıktan sonra soğuk tarafıyla yıkanmak
Müzik dinlemek tabiiki. Aşırı derecede eğlenceli bence
Hem cildimizi hem de ruhumuzu mis gibi kokularla donatmak eşsiz bir güzellik
Keyif verici rahatlaci olması önemli benim için
Müzik dinlemek , mis kokulu bir duş jeli kullanmak
Uzunca sessiz bir ortamda sıcak suyun içine kendini bırakmak
Güzel bir şarkı açmak.. kokusunu sevfiğin bir ürün kullanmak ve saire
Sıcak su, tütsü ve dinlendirici müzik.1-2 kadeh de şarap olsa fena olmaz.
Yine harika bir çekiliş. Ama sırrımı paylaşmak istemiyorum :)
Çoook güzel bir ürüne benziyor kullanmak için sabırsızlanıyorum
Bence müzik en iyisi dus aldıgım zaman müzik acıyorum kafa rahatlatıyor
Kesinlikle güzel kokan ve iyi köpüren ürünler diyorum.
Kesinlikle banyoyu romantize etmek mumlar Loş ışık sıcak su arkadan fon müziği mükemmel
Meditasyon mum yakmak Şarkı söylemek duş başlığı masajı
En güzeli küveti doldurup jet fiskiyeleri açıkken dizi/film izlemek
Kesinlikle sessizlik ve hoş kokulu bir düş jeli
Kesinlikle şarkı dinlemek ve bağıra bağıra söylemek
Duş keyfi bi başka deneyecem bu duş jellerini
Duş keyfimi daha keyifli hale getiren şey yumuşacık bir şampuan ve saç dökülmeden duş almak
kesinlikle cilt bakimi ya da dusta acilan sarkilar
elinize sağlık harika olmuş
Müzik dinlemek ve hacı şakir bu ikisi vazgeçilmezim
Duşun en iyisık vücut pelling ve köpüktür ve sabır 😂
Benim için duş demek çalan müziğe ve radyo konuk bölümlerine eşlik etmek demektir...
Miss kokulu duş jeliyle banyoda biraz kendinle oynamak :)
Güzel bir dusla güzel bir şarkı soylemek iyi geliyor
duş jeli veya sabunun köpürüp ayrı bi koku vermesi onun aurasına kapılmak ah aşık olmak gibi 🤍
duşu güzel hale getiren bence o ortama girip duş su ile şampuanın dansı gibi suzulmeleri