Cilt Bakım Cevabın hediye kazandırıyor! 🚿☀️🎵🕯️💫 Duş deneyimini keyifli bir rutine çeviren detaylar neler? (Sayfa 4) L'Occitane Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3524 Cevabın hediye kazandırıyor! 🚿☀️🎵🕯️💫 Duş deneyimini keyifli bir rutine çeviren detaylar neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 59 kişi beğendi
Athena_Karakoç Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Duşta rahat edebilmek için ferhalamak gerekir bence gerçekten çok güzel bir ürün 0 0 Yorumla
Maviiişx Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Güzel koku, Bence kötü kokulu bir banyoda duş almak iğrenç 0 0 Yorumla
Ship_kaptan28 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Duş almayı severim bu tür şerler kullanmak rahatlatıyor 0 0 Yorumla
Furkans63 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Duş mükemmel oluyor kokusu dokusu harika resmen mis gibi o mükemmel L, Occitane 0 0 Yorumla
deniz1478 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bence duş çok güzel bir şey, temiz hissetmek bebek gibi hiss ettiriyor 0 0 Yorumla
Senmiomu Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Şimdiden kazanan arkadaşları tebrik etmek istiyorum hepsini 😊😊 0 0 Yorumla
cano100877 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Yani benim için gün yorgunluğu ardından sıcak ve hoş bir su yetiyor bunu rutin yapmaya 0 0 Yorumla
mactavishhh Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kendine bakmak benim için yeterlidir temiz olan insan her şey elde eder 0 0 Yorumla
gizlikızxx011 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Müzik açarım özellikle 90’s pop Bir de saçıma maskeler peelingler yapmakkk 0 0 Yorumla
Uaenaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Playlist açmak ve güzel kokan ürünler kullanmak. Mod yükseltir 0 0 Yorumla
Hakannkk Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Şarkı ve ferah bir ortam her insanın isteyeceği cinsten bir rahatlıktır 0 0 Yorumla
EsraY15 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Yeni ürünleri denemeyi severim bu üründe muhteşem görünüyor 0 0 Yorumla
esvv1 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Güzel kokulu duş jeli, Banyonun buhar olması ve şu sıcaklığının değişmemesi, vee vücut peelingim😇 0 0 Yorumla
Mustoo18 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Ilık su güzel hoş kokan duş jeli ve en sevdiğin müzik sesi tabi 0 0 Yorumla
Aysekyanur36 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ben bu markaya bayılıyorum gerçekten duşta müzikle terapi gibi geliyor 0 0 Yorumla
Xx30xx Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Yani hiçbir fikrim yok duşu kayife çeviren farklı fikirlerim var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Müzik bence kesinlikle kendimi filmde gibi hissediyorum birde saç kremini durulama kısmı yumuuuşacık oluyor saçım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Almond Shower Oil ve Almond Supple Skin Oil gibi ürünler, cildi nazikçe temizlerken aynı zamanda nemlendirir ve besler. 0 0 Yorumla
İblisPerisi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Jakuzide sevgilimle olmak 1 1 Yorumla woodist +1 yıl mükemmel cevap Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Duş stresimi alıyor bazen ve rahatlatıyor 0 0 Yorumla
beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Klasik müzik harika kokan bir duş jeli 0 0 Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Bir kere müzik dinliyim dedim, ses gelmiyodu 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Bu ürünü merak ediyorum kullanmayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
ufukyrt Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 81% +1 yıl Beyaz sabun ve berber şampuanı en keyifli hali 0 0 Yorumla
rossman Takip Et Xper 6 Yaş: 122 , eic 47% +1 yıl Hiç kullanmadım kullanırım inşallah birgun 0 0 Yorumla
nurwhys Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 91% +1 yıl peeling uygulaması herkese öneririm çok güzel 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Duş alırken güzel kokular cildime iyi geliyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Mis kokulu duş jelleri ve saç kremleri harika ötesi bir rahatlama… 0 0 Yorumla
DRMarıa Takip Et Bilge Yaş: 54 , eic 100% +1 yıl şarkı sölerim hep duşta buda bana iyi gelir 0 0 Yorumla
Apartmançapkını Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 38% +1 yıl Güzel bir çalışma olmuş teşekürler 0 0 Yorumla
selayilayda Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Müzik keyfi bence duşta harika oluyor 0 0 Yorumla
Naiiri Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl sarki dinlemek ve sarki solemek krdes👍🏽👍🏽👍🏽 0 0 Yorumla
modernsutcu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Ferah koku iyi köpürüp çabuk yıkanması 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
278Cevap
Duşta rahat edebilmek için ferhalamak gerekir bence gerçekten çok güzel bir ürün
Güzel koku, Bence kötü kokulu bir banyoda duş almak iğrenç
Duş almayı severim bu tür şerler kullanmak rahatlatıyor
Duş mükemmel oluyor kokusu dokusu harika resmen mis gibi o mükemmel L, Occitane
Bence duş çok güzel bir şey, temiz hissetmek bebek gibi hiss ettiriyor
Şimdiden kazanan arkadaşları tebrik etmek istiyorum hepsini 😊😊
Yani benim için gün yorgunluğu ardından sıcak ve hoş bir su yetiyor bunu rutin yapmaya
Kendine bakmak benim için yeterlidir temiz olan insan her şey elde eder
Müzik açarım özellikle 90’s pop
Bir de saçıma maskeler peelingler yapmakkk
Playlist açmak ve güzel kokan ürünler kullanmak. Mod yükseltir
O dost keyfi beni benden alıyor emeğinize sağlık
Şarkı ve ferah bir ortam her insanın isteyeceği cinsten bir rahatlıktır
Yeni ürünleri denemeyi severim bu üründe muhteşem görünüyor
Güzel kokulu duş jeli, Banyonun buhar olması ve şu sıcaklığının değişmemesi, vee vücut peelingim😇
Ilık su güzel hoş kokan duş jeli ve en sevdiğin müzik sesi tabi
Ben bu markaya bayılıyorum gerçekten duşta müzikle terapi gibi geliyor
Bu markanın ürünleri biraz pahalı ama kaliteli
Yani hiçbir fikrim yok duşu kayife çeviren farklı fikirlerim var
Müzik bence kesinlikle kendimi filmde gibi hissediyorum birde saç kremini durulama kısmı yumuuuşacık oluyor saçım
Almond Shower Oil ve Almond Supple Skin Oil gibi ürünler, cildi nazikçe temizlerken aynı zamanda nemlendirir ve besler.
Jakuzide sevgilimle olmak
mükemmel cevap
müzik meditasyon falan olabilir
Tütsü ve bolca bakım uygulamak
🚿🧴🧼🫧 🛁
En temel ihtiyacımız 🫧
Duş sonrası gelen ferahlık hissi elbette.
Duş stresimi alıyor bazen ve rahatlatıyor
Klasik müzik harika kokan bir duş jeli
Bir kere müzik dinliyim dedim, ses gelmiyodu
Beyaz sabun ve şampuan mükemmel
Detaylar tabiki L'Occitane gizlidir.
Bu ürünü merak ediyorum kullanmayı düşünüyorum
Beyaz sabun ve berber şampuanı en keyifli hali
Güzel kokulu olsun yeter 👍
Detayları say say bitmez duş iyidir
Hiç kullanmadım kullanırım inşallah birgun
Mükemmel anlatım için teşekkür ederiz
peeling uygulaması herkese öneririm çok güzel
İlk defa görüyorum bu ürünü
Duş alırken güzel kokular cildime iyi geliyor.
Kesinlikle güzel tavsiye ediyorum…
Mis gibi duş keyfi teşekkürler
Güzel bir çalışma olmuş tebrikler
Faydalı bilgiler, teşekkürler!
Mis kokulu duş jelleri ve saç kremleri harika ötesi bir rahatlama…
şarkı sölerim hep duşta buda bana iyi gelir
Güzel bir çalışma olmuş teşekürler
Güzel bir çalışma. Tebrikler
Evet çok güzeldir severim onlari evet
Ben şarkı açarım o keyif verir.
Güzel kokan şampuan ve duş jeli
Müzik keyfi bence duşta harika oluyor
Köpük sıcak su buhar temizlik
Duştan sonra on dakika uyusam yeter...
Guzel bir müzik playlisti.
Deneyeceğim bedenim şımarsın
müzik meditasyon falan olabilir..