Müziksiz ben bir hiçim galiba. Kesinlikle gereksiz olsa da müzik olmadan duş alamıyorum. Dünyanın en karma karışık playlistini dinlerken bütün apartmana duyurduğum için de pişmanım ama kimse kusura bakmasın artık…
Duş almak önemlidir ve bunu güzelleştirmek çok kolay ilk önce güzel bir müzik ve çok sıcak veya çok soğuk olmayan dengesini bulmuş su bunlar olursa harika oluyor
Müzik dinlemek ve duş jelimin o böğürtlensi kokusunun yayılması keza o sıcak suyun verdiği haz mayıştırması 1 saate yakın duşta kalmama neden oluyor 😋👌😂
Duş sonrası bakımla hem nemli ve ışıltılı hem de sıkılaşmış bir cilde kavuşmanı sağlar. Düzenli kullanımda cildindeki farka bayılacaksın. Çok guzel bir urun
Dusa girdişgmde ilk olarak elim muzık acmaya gider sonra hayallere bogulurum en sonda yıkanır cıkarım aslında dusa dus almak icin kendimi sorgulamak icin gırıyorum
Kessinlikle duşta şarkı açmak çok keyifli hale getiriyor, yaz ayındaysanız ve yorgun bir günün sonunda soğuk duş alacaksanız daha da mükemmel hale geliyor...
Şu an yeni aldığım eve doğalgaz bağlanmadığı için şofbenle alel acele az akan su ile duş alıyorum. doğalgaz bağlanınca ilk oluşturacağım rutin foşur foşur akan suyun altında köpüklenmek olucak.
Duşta rahatlık en önemlisi kullandığın jel ve şampuan insanı iyi ve temiz hissettiriyor duru su aynı hissi vermiyor o yüzden kullandığın ürün çok önemli bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Müzik dinlemek, şarkı mırıldanmak keyifli hale getiriyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Duşun keyfi olmaz duşta fazla vakit geçirilmezki, işini bitirir çıkarsın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yagli yagli olmada nemli hissi vermesi guzel
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler elinize sağlık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Spor öncesi duş sauna havuz vs iyi geliyor. Duj jeli pek sevmem sivilce yapıyor sanki ya
Saç köklerini kazırken beynimdeki kötü şeyleri sileceğini düşünüyorum ve duş sonrası buz gibi su tarafuyla serinlemek anlıkta olsa aşırı iyi bi his oluyır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Duş deneyimini keyifli bir rutine çeviren detaylar güzelce keselenmek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bu markayii hiiicc duymadimm ama umarim boykot listesinde yoktur <3
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu ürünlerle duş keyfi güzel olur hep duş almak istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
278Cevap
Denemek lazım bu markanın ürünleri kaliteli ve bu ürünün de kaliteli olacağı düşüncesindeyim
O şampuanın köpürdüğü an kafayı kaşımak çok zevkli 😂😂😂
Bol bol köpüklenmek en sevdiğim duşta vazgeçilmezim.
Çeyizim komple sen olacaksın canım markam 🐒💋
Güzel sampuan duş jeli ve diğer ekipmanlar beni mutlu ediyor. Hiç çıkmamayı düşünürüm.
Olmazsa olmazım sıcak su, yazın bile sıcak su olmadan duş alamıyorum
Duşu keyifli hale getireceksen duş başlığı ve duş aldığın ortam en önemlisidir.
Başarılar dilerim güzel bir faydalı paylaşım
Güzel kokulu bir duş jeli ile müzikle dansla duş almak 😏
Faydalı bilgiler için emegenize yüreğinize sağlık çok güzel bir bence olmuş
Ten uyumu olan bir sevgili ve romantik müzik eşliğinde…
Teşekkürler bence için ve hediyeyi alan kişiden tebrik ediyorum 😊😊😊
Duş demek terapi demektir. O yüzden kokusuyla moduna uygun duş jelleri tercih edilebilir.
Soğuk dus, bol köpük. Ipek kese, miss gibi duş jeli
paylaşımınızdaki yazdığınız her şeyi okudum elinize sağlık diyorum
Duş yani, ne gibi bir detayı olabilir bilmiyorum.
Aslında Su sabun lif yetiyor çokta abartmamak gerek
Tatlı badem duş yağı mükemmel bir ürün. Bu bence harika bir hediye.
Kullanmadım ama hemen araştırıp alıyorum güzel bir şey belli
duş sonrası bi deneyin asla pişman olmazsınız :)
Artık su harcamamıza dikkat etmek zorundayız, ama bu duş keyfi sürmeyeceğiz anlamına gelmiyor 🙃
Bu markayı sadece burada gormem saka mı. Bnce mınık hedıyeyi hak ettim
Sarki soylemek elbette ve sac maskesi yapmak
@Efliley
Merhaba,
Öncelikle L'Occitane markasına bayıldığımı belirtmek isterim. Sonradan köpüğe dönüşen yap dokusu kendimi şımartmamı sağlıyor. Zaten yeterince şımarığım yapmayın diyorum ama işte..
Müziksiz ben bir hiçim galiba. Kesinlikle gereksiz olsa da müzik olmadan duş alamıyorum. Dünyanın en karma karışık playlistini dinlerken bütün apartmana duyurduğum için de pişmanım ama kimse kusura bakmasın artık…
Sizde cildinizin bakımı için L'Occitane Almond Serisini deneyin, duyularınız beslensin.
Duş deneyimimi keyfe çeviren detay kullanmış olduğum duş jelinin güzel kokmadı ve vücuduma kuruluk hissi vermemesidir
Benim cildim çok kuruyor duş yağı benim işime çok yarıyor
benim cildim çok hassas bunu görmem çok iyi oldu yarın çarşıdan hemen alayım bi tane
Duş almak önemlidir ve bunu güzelleştirmek çok kolay ilk önce güzel bir müzik ve çok sıcak veya çok soğuk olmayan dengesini bulmuş su bunlar olursa harika oluyor
Müzik dinlemek ve duş jelimin o böğürtlensi kokusunun yayılması keza o sıcak suyun verdiği haz mayıştırması 1 saate yakın duşta kalmama neden oluyor 😋👌😂
Duş sonrası bakımla hem nemli ve ışıltılı hem de sıkılaşmış bir cilde kavuşmanı sağlar. Düzenli kullanımda cildindeki farka bayılacaksın. Çok guzel bir urun
Dusa girdişgmde ilk olarak elim muzık acmaya gider sonra hayallere bogulurum en sonda yıkanır cıkarım aslında dusa dus almak icin kendimi sorgulamak icin gırıyorum
Oncesinde hic denemedigin agir bi makyaj yapmak
Sacini boyayip girmek
Suyu kaynar yapmak
Kafanda senaryolar kurmak
Yeni aldigin sampuani kullanmak
Duş deneyimine haz katmak cidden iyi bir fikir.
Kessinlikle duşta şarkı açmak çok keyifli hale getiriyor, yaz ayındaysanız ve yorgun bir günün sonunda soğuk duş alacaksanız daha da mükemmel hale geliyor...
Şu an yeni aldığım eve doğalgaz bağlanmadığı için şofbenle alel acele az akan su ile duş alıyorum. doğalgaz bağlanınca ilk oluşturacağım rutin foşur foşur akan suyun altında köpüklenmek olucak.
Duşta rahatlık en önemlisi kullandığın jel ve şampuan insanı iyi ve temiz hissettiriyor duru su aynı hissi vermiyor o yüzden kullandığın ürün çok önemli bence
Müzik dinlemek, şarkı mırıldanmak keyifli hale getiriyor
Duşun keyfi olmaz duşta fazla vakit geçirilmezki, işini bitirir çıkarsın.
yagli yagli olmada nemli hissi vermesi guzel
Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler elinize sağlık
Spor öncesi duş sauna havuz vs iyi geliyor. Duj jeli pek sevmem sivilce yapıyor sanki ya
Saç köklerini kazırken beynimdeki kötü şeyleri sileceğini düşünüyorum ve duş sonrası buz gibi su tarafuyla serinlemek anlıkta olsa aşırı iyi bi his oluyır
Duş deneyimini keyifli bir rutine çeviren detaylar güzelce keselenmek
bu markayii hiiicc duymadimm ama umarim boykot listesinde yoktur <3
Bu ürünlerle duş keyfi güzel olur hep duş almak istiyorum
kesinlikle müzik diyorum ama duş ta. küvet vs varsa duşdan çok terapi olur ona da mum loş ışık puro iski vs vs lazım
Bu markanın 2,3 yıl önc el kremini almışdım minik bişeydi o kadar muazaam ki bakü deki mağazadan almışdım bayaa iyiydi sabunları da öyle
Ben kimyasal olmayan doğal şampuanla kullaniyorum sağlıklı hem
Muhakkak duş esnasinda hoş kokulu iç gıdıklayan kokulu jeller kullanmak bana başka rahatlık verir
Keyifle kullandığım o seri !! L’Occitane Almond Shower Oil ve Almond Milk Concentrate favorilerim.. dusta
Bence duşu keyifli hale getiren şeyl benim için duş esnasında favori şarkılardan oluşan playlistim
Cok cok cok iyi bir musluk ve duş sistemi. Sıcak soğuk ayarı ile ugrastirmayan cinsten. Gerisi teferruat.
Yaz günü dışarıdan eve gelip soğuk su altında uzun süre kaldığım duş daha sonra en rahatlatani oluyor.. genelde arkadaşlarıma sarılıp yatarım
küvet yastığı , küvet masası , tablet film için, bir bardak şarap ve dolu küvete biraz esans ve öz
Duş deneyimini keyifli bir rutine çeviren detaylar benim için ; güzel kokulu duş jeli - köpüğü, ısı ayarı değişip durmayan s
keyifli eglence dolu bir sarki, miss kokulu sac bakim urunlerim, sonmek bilmeyen guzel kokulu mum ve dus kopugum her gun dus alasim geliyor
Aldığım duşu en keyifli hâle getiren detay; gözlerimi kapatıp kullandığım L'Occitane
Harika
Bence sadece müzik ve yeni aldığım bakım ürünlerini kullanmak, birde rahat kafayla uzun süre duş almak..