1 hafta banyo yapmicaksin. Her yerinin koktuğunu ve insanların senin yakınına gelmek istemeyeceğini göreceksin. Sonra şaaakkk. Banyoyu çok fena yapican. Cennet gibi oluyo millet daha çok yanına yaklaşıyo. Deneyin görün
Benim duş Jeli tercihlerim hep çikolata şeker ve meyveli olanlar hoşuma gidiyor, , kullanırken yiyesim gelenler bile olmuştur 🤣 o kadar güzel koyuyorlar ki , istaha getiren mis kokulu meyveler kırmızı cizgimizdir.
Öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ediyorum şimdiden. Benim duştan beklentim tam anlamıyla bir arınma oluşturmasıdır. Bunu da en rahat saf, doğal, beyaz sabunla karşılıyorum
Kesinlikle ilk sampuanlanirsin iki kere sonrasinda sac kremi yaparsin saç kremini yaparken keselenirsin sonra her yerini durulayıp duş jeliyle liflenirsin en son da vücudunu nemlendirirsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şöyle sıcacık bir küvet bol köpüklü. Güzel kokularla falan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Günlük duş çok rahatlatıyor insanı hele sıcak havalarda
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Uzun zamandır kullanıyorum bu markanın ürünlerini çok memnunum 🌸
Kazananları tebrik ederim. Benim duştan beklentim tam temizlenme ve suyun sesi, rahatlatıcı etkisidir. Bunu da duş jeli veyahut kalıp sabunla karşılıyorum.
insanın doğasına zarar vermeyen içeriğinde insan sağlığına zararlı olmayan ve duş sonrası kalıcı ve rahatsızlık vermeyen cildi kurutmayan bir kokusu olması gerektiğini düşünüyorum
Sana iyi gelen şampuan ve saç kreminle beraber banyodan tertemiz çıktığını hissediyosan sende iyisi yok özellikle banyo sonrası rutin daha ruhumu şımartıyor açıkçası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
256Cevap
Kullandığım bir ürün herkese tavsiye ederim
Vucudun guzelce temizlenmesi ve kalici bi koku birakmasi
Guzel bi paylasim olmuş tesekkűrler emeginize saglik
Bu markayı kullanıyorum çok memnun olduğum bir marka.
Banyoda fazla oyalanmam. En fazla 15 dakika.
Bir kaç tane farklı duş jeli ve şampuan kullanırım.
Saça yapılan masajdan sonra duş jeliyle yıkanmak
Güzel kokulu masajlı da iyi gelir
Eşim kese atsa mesela çok rahatlarim
duş yağı evet duş jellerinden daha iyi. hemde vücudu nemlendiriyor
Kepek yapmayan şampuan saçlarımıza zarar vermeyen doğal duş jelleriyle güzel keyifli duş alınır @
Hiç denemedim bilmiyorum bir alayım da anlarız
Kullanım sonrası ipeksi bir his bırakmalı ve biraz kalıcı bir kokuya sahip olmalı.
Bedenini saran tüm kokularla geceye devam etmek
Duş küvette değilse ben bir şey anlamıyorum keyif almalısın ki o duş sırasında dinlenmiş gibi olasın
güzel paylaşımınız için teşekkür ederim elinize sağlık hepsini okudum
Hoş bir koku verip ferahlatıcı olması çok güzel bir duygu teşekkürler.
Kesinlikle kabak lifi. Hayat gibi açıtırken temizliyor.
Verdiği temizlik hissi arinmişlik ve rahatlama ile vazgeçilmez
Tatlı badem yağı varsa o ürün dikkate değer.. Çok hoş teşekkürler 💗🌾
Cilt rahatsizligimdan dolayi hic bir sekilde sampuan, dus jeli, sabun kullanamiyorum :(
1 hafta banyo yapmicaksin. Her yerinin koktuğunu ve insanların senin yakınına gelmek istemeyeceğini göreceksin. Sonra şaaakkk. Banyoyu çok fena yapican. Cennet gibi oluyo millet daha çok yanına yaklaşıyo. Deneyin görün
Benim duş Jeli tercihlerim hep çikolata şeker ve meyveli olanlar hoşuma gidiyor, , kullanırken yiyesim gelenler bile olmuştur 🤣 o kadar güzel koyuyorlar ki , istaha getiren mis kokulu meyveler kırmızı cizgimizdir.
Duyular muyular harekete geçirmek falan, bi hediye için rezil olmayalım şimdi
Sizde L’Occitane Almond Shower Oil ürününü deneyin.
Duş jeli güzel olabilir ama kimyasal olduğu için problem
#Hükümdar
Öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ediyorum şimdiden. Benim duştan beklentim tam anlamıyla bir arınma oluşturmasıdır. Bunu da en rahat saf, doğal, beyaz sabunla karşılıyorum
Kesinlikle katılıyorum
Duşun altında dümdüz direk gibi durmalı insan Böylece termosifon un kulaklarımızda yaptığı etki ahh beni benden alıyor
Keselenmek en iyisi kendimi tam kilerden arınmış hissediyorum
Aşırı kalmadan yapılan iyi bir duş bayağı rahatlatır ♥️♥️
Sürekli karşıma çıkıyor ben de deneyecem artık
Duş benim için çok önemlidir ve duş alırken kullandığım ürünler de bir o kadar önemlidir.
Duş jeli yerine sabun kullanılmalı özellikle portakal çiçeği
Beklentim rahatlamam, Bazen duş sonrasıda rahatlatıyor.
Kesinlikle ilk sampuanlanirsin iki kere sonrasinda sac kremi yaparsin saç kremini yaparken keselenirsin sonra her yerini durulayıp duş jeliyle liflenirsin en son da vücudunu nemlendirirsin
Şöyle sıcacık bir küvet bol köpüklü. Güzel kokularla falan
Günlük duş çok rahatlatıyor insanı hele sıcak havalarda
Uzun zamandır kullanıyorum bu markanın ürünlerini çok memnunum 🌸
Kazananları tebrik ederim. Benim duştan beklentim tam temizlenme ve suyun sesi, rahatlatıcı etkisidir. Bunu da duş jeli veyahut kalıp sabunla karşılıyorum.
insanın doğasına zarar vermeyen içeriğinde insan sağlığına zararlı olmayan ve duş sonrası kalıcı ve rahatsızlık vermeyen cildi kurutmayan bir kokusu olması gerektiğini düşünüyorum
Duş rutinimin en sevdiğim kısmı duş jeli kısmı
Sana iyi gelen şampuan ve saç kreminle beraber banyodan tertemiz çıktığını hissediyosan sende iyisi yok özellikle banyo sonrası rutin daha ruhumu şımartıyor açıkçası
Beni sonsuza kadar da büyüsü yapan bir hediye almak beni mutlu eder
Öncelikle merhabalar. L'Occitane markasının ürünlerini kullanma fırsatım oldu. Gerçekten süper bir marka.
Fresh olmalı duştan çıktığımda hem ferah hissetmeli hem de öyle kokmalıyım, rahatlamış olmak çok önemli
Ferah ve böğürtlen kokulu bir duş jeli olmalı yazın o sıcağında ılık su damlaları narin bir şekilde teninden akarken o ferahlamayı hissediceksin
Kesinlikle duş süresinin uzun olması ve dinlenme alanı oluşturup zihnimizi derinliklerine dalmak olacaktır.
benim duştan beklentim güzel kokmaktır. lakin kendi güzel kokum. parfümsüz ürünler kullanıp kendi temiz ten kokumunaçığa çıkarmak nihai amacım
Günlük duş alan biri olarak aldığım şampuan ve duj jellerinin kalitesine markasına dikkat ederim kepek yapmayan şampuan bulamadım maalesef
Şöyle ışık kapalı banyoda şarıl şarıl su sesi mum tütsü ve hoş kokulu duş jelleri enfes olurdu
Işıklar kapalı, etraf kokulu mumlarla sarılı. Arkada hafif bir müzik. Vanilya, kahve, çikolata kokulu duş jeli ve şampuanlarıyla
Bence günün sonunda yorgunluk banyosu en iyisidir saatlerce banyo yapmak günün sonundaki yorgunluğunu alıp götürüyor.
Eline sağlık emek verip ugraşmılsın
Duş Jeli duş yağı bunlar temizlemez. Saf sabunla duş candır gerisi heyecan:)
Duş çok güzel bir şey hayat enerjimi yerine geliyor
L'occitane cezbedici harika kokusu ile hapsoluyorum
Seçicilik var mı. 😉
duygulari harekete geçiren o dus deneyimi jakuzide bütün güzelliğimle kendime bakarak ne kadar güzel olduöumu hatirlamamla oluyor
Duşta iken geçmişe bir yolculuğa çıktığını hayal et ve bu şekilde suyun o narin ellerine kendini bırak
kazanan arkadaşları tebrik ederim. Vallahi benim duştan tek beklentim böyle kaynar suya gireyim bütün kirden arınayım bebek gibi olayım.
iki saç sonra duş jeli sonra saç maskesi ve yağı müthiş
Gereksiz kimyasallar tene zarar verir dikkat etmek lazım
Vanilyalı seviyorum :) vucut losyonu da vanilyalı 😀