Cilt Bakım Cevabınla ruhunu şımartan o hediyeyi kazan! Duyuları harekete geçiren duş rutini sence nasıl olmalı? (Sayfa 3) L'Occitane Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1820 Cevabınla ruhunu şımartan o hediyeyi kazan! Duyuları harekete geçiren duş rutini sence nasıl olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 38 kişi beğendi
Yaseminnnnnn_ Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl sicacik duş bide duşta biseyler yemek içmek çok keyidli 1 0 Yorumla
VolkanYigitUngor Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Sevdiğin herifle olmalı. Duyuları daha çok harekete geçiren duş rutini mi var? 1 0 Yorumla
Çılgın70 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl 2 günde bir 15-20 dk yı geçmeyecek şekilde yapılan duş bence en sağlıklısı 1 0 Yorumla
G_Spot_Tanrısı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl önce kafa bıcı bıcı sonra vücut bıcı bıcı tertemiz 1 0 Yorumla
Alaraaaaa06 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Bakımlı duş en iyisidir.. kafaya masaj yapmak, duş jeliyle yıkanmak vs.. 1 0 Yorumla
Coolxx1 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Ben fazla zaman geçirmem duşta 5 -10 dakka yeterli 1 0 Yorumla
eyluldemircan Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Güzel bir müzik, loş bir ışık, ılık su ve mis kokulu şampuan ve vücut losyonları 😅😋 1 0 Yorumla
Venueİstanbul Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Bazen 10-15 dakika bazen 45-60 durabildiğim için önemli benim için evet 😊 1 0 Yorumla
Bacıparçaları Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Şokta kasa arkası hangisini indragandi yapabiliyorsam onu alıyorum valla gülüm 1 0 Yorumla
Nipella Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Cildi beslerken aynı zamanda yumuşak tutacak ürünler ile bir rutin oluşturmak gerekiyor. 1 0 Yorumla
akiomi567 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Müzik eşliğinde yavaş yavaş bol köpüklü soğuğa yakin bir su ile harika olur... 1 0 Yorumla
Metinfth Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Bence önce saç vucut saç ve ölü deri temizleme kesesi ile kese siyah girer beyaz cikarsin 1 0 Yorumla
damlaayankıı Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kendimi bildim bileli bıttım sabunu kullanıyorum hem vücuduma hem saçıma çok memnunum teşekkürler 1 0 Yorumla
zeytinkizzz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl uzman dermatologlar nasıl söylüyorsa öyle olmalı 1 0 Yorumla
çağataygfb Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Ilık akan su altında vücudu okşayarak duş almak en zevklisi 1 0 Yorumla
fth198458 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl L’occitane harika ürünleri var. Özellikle kokuları süper 1 0 Yorumla
cano100877 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Küvette sıcak bi su ve caz müzik eşliğinde hafif içmiş şekilde. 1 0 Yorumla
Kendihalindeadam Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Duş jeli çok önemliiiGüzel kokmak iyi hissettiriyor 1 0 Yorumla
islamiBilgilenme Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Duşun kısa süreni makbuldür diye düşünüyorum su israfı olmması adına 1 0 Yorumla
DudesHub Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Güzel bir marka sanırım daha önce hiç kullanmadım ama 1 0 Yorumla
Birgül17 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Tuzlu suyla ve sirkeli suyla yıkanın kendinizi zinde hissediyonuzz 1 0 Yorumla
esrailkayr Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Duş sonrası vücut peelingi kesinlikle yumaşıcık yapıyor cildimi 1 0 Yorumla
Quehuru Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Öncelikle güzel kokmalı. Yeterli derecede köpürmeli ve sağlığa zararlı madde içermemeli 1 0 Yorumla
hazaltrkc Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl sadece saçını sabunlayıp kremleyen bana bunlar woaaww 1 0 Yorumla
Arenlidyali Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl O rahatlama ve ferahlık çok önemli duş jelinin de payı yüksek tabi 1 0 Yorumla
aleynacaner Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Tuzlu suyla ve sirkeli suyla yıkanın kendinizi zinde hissediyorsunuz 1 0 Yorumla
Aydo123 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yazınızı beğendim teşekkür ederim. Yorumları okuyup tecrübe edineceğim 1 0 Yorumla
enesaking Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Harika bir duş jeli, kullananları memnun eder. Tavsiye ederim. 1 0 Yorumla
linarubyjane Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bilmem Belki Yaniiiiii Tam anlamadım çıkaramazsın ya ş ecknddşmeldöedlldl 1 0 Yorumla
Xxddkzl Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Bence ilk önce ılık su sonra lif ile kopuklenmek saçlarını kopuklemek 1 0 Yorumla
Acde11 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Düş duş almakla başlar. Duş aldıkça zihin açar. Rahatlamak için de yağ. 1 0 Yorumla
Vanilyanella Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Dus jelinin kopurterek yayilan koku en sevdigim rutinlerden 1 0 Yorumla
Serhatsrky Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Çıkmadan önce 1-2 dk suyun altında anlamsız beklediğim an 1 0 Yorumla
dia_444 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl bilmiyorum da 8 dakikadan fazla duş beni korkutuyor 1 0 Yorumla
Erbabm Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Bu markanın ve ürünlerinin nasıl olduğunu tam bilmiyorum 1 0 Yorumla
Muro0763 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Sütlü bir duş sonrasında rahatlatıcı masaj ve ılık suyla duş 1 0 Yorumla
DeformeGömlek Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yarışmacı arkadaşlara kolaylıklar diliyorum kolay gelsin erglşidf 0 0 Yorumla
Nurayyy23 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ben çoktan adaya veda etmişim, kalanlara bol şanslar 0 0 Yorumla
Furkans63 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Mükemmel duş resmen harika görünüyor deneyeceğim 😍😍😍😍 0 0 Yorumla
beyzaaa13 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Güzel kokan duş jeli duyuları harekete geçirmek için yeterli 0 0 Yorumla
Zübeyir200 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Soğuk suyla duş alın bence bütün duyuları harekete geçirir yanlışsam söyleyin 0 0 Yorumla
logicalcoala Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl şarkılarla tabii ki deee. şarkı sevmeyen var mı duşta 0 0 Yorumla
pinkiepie19 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Ben genelde duş jeli kullanıyorum. Bazen önce beyaz sabun ardından da duş jeli uyguluyorum 0 0 Yorumla
birseyebakcaktimda Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Banyoya gir çık yapıyom ben valla hiç özel bir şey yapmıyom 0 0 Yorumla
Neco_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl 2 günde bir sıcak suyla , şampuan ve çilekli duş jeli 0 0 Yorumla
Xx30xx Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Öncelikle güzel kokan bir duş jeli bunun adresi de sizsiniz galiba 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim duştan beklentim tamamen arınmak mikroplardan evime geldiğimde duş aldım da verdim sizi hissediyorum ve o Temizlikte uyuyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kişinin kendine verdiği değer, değer verdiği ürünlerle eşdeğerdir. :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Valla cildimle ugrastikca cildim mahvoldu asla dokunmayın kızlar saf su yeterli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
256Cevap
sicacik duş bide duşta biseyler yemek içmek çok keyidli
Sevdiğin herifle olmalı. Duyuları daha çok harekete geçiren duş rutini mi var?
2 günde bir 15-20 dk yı geçmeyecek şekilde yapılan duş bence en sağlıklısı
önce kafa bıcı bıcı sonra vücut bıcı bıcı tertemiz
Cevap veriyorum çok iti olabilirde olmayabilirde
2 günde 1 duş alınmalı yazın çok ter kokuyor
Bakımlı duş en iyisidir.. kafaya masaj yapmak, duş jeliyle yıkanmak vs..
Ben fazla zaman geçirmem duşta 5 -10 dakka yeterli
Güzel bir müzik, loş bir ışık, ılık su ve mis kokulu şampuan ve vücut losyonları 😅😋
Bazen 10-15 dakika bazen 45-60 durabildiğim için önemli benim için evet 😊
Şokta kasa arkası hangisini indragandi yapabiliyorsam onu alıyorum valla gülüm
Cildi beslerken aynı zamanda yumuşak tutacak ürünler ile bir rutin oluşturmak gerekiyor.
Müzik eşliğinde yavaş yavaş bol köpüklü soğuğa yakin bir su ile harika olur...
Bence önce saç vucut saç ve ölü deri temizleme kesesi ile kese siyah girer beyaz cikarsin
Kendimi bildim bileli bıttım sabunu kullanıyorum hem vücuduma hem saçıma çok memnunum teşekkürler
uzman dermatologlar nasıl söylüyorsa öyle olmalı
Ilık akan su altında vücudu okşayarak duş almak en zevklisi
L’occitane harika ürünleri var. Özellikle kokuları süper
Küvette sıcak bi su ve caz müzik eşliğinde hafif içmiş şekilde.
Duş jeli çok önemliii
Güzel kokmak iyi hissettiriyor
Duşun kısa süreni makbuldür diye düşünüyorum su israfı olmması adına
Güzel bir marka sanırım daha önce hiç kullanmadım ama
Tuzlu suyla ve sirkeli suyla yıkanın kendinizi zinde hissediyonuzz
Duş rutinimi gözden geçirirken buldum kendimi.
Duş sonrası vücut peelingi kesinlikle yumaşıcık yapıyor cildimi
Öncelikle güzel kokmalı. Yeterli derecede köpürmeli ve sağlığa zararlı madde içermemeli
sadece saçını sabunlayıp kremleyen bana bunlar woaaww
O rahatlama ve ferahlık çok önemli duş jelinin de payı yüksek tabi
Tuzlu suyla ve sirkeli suyla yıkanın kendinizi zinde hissediyorsunuz
Yazınızı beğendim teşekkür ederim. Yorumları okuyup tecrübe edineceğim
Harika bir duş jeli, kullananları memnun eder. Tavsiye ederim.
Bilmem Belki Yaniiiiii Tam anlamadım çıkaramazsın ya ş ecknddşmeldöedlldl
Bence ilk önce ılık su sonra lif ile kopuklenmek saçlarını kopuklemek
Düş duş almakla başlar. Duş aldıkça zihin açar. Rahatlamak için de yağ.
Dus jelinin kopurterek yayilan koku en sevdigim rutinlerden
Çıkmadan önce 1-2 dk suyun altında anlamsız beklediğim an
bilmiyorum da 8 dakikadan fazla duş beni korkutuyor
Bu markanın ve ürünlerinin nasıl olduğunu tam bilmiyorum
Sütlü bir duş sonrasında rahatlatıcı masaj ve ılık suyla duş
Yarışmacı arkadaşlara kolaylıklar diliyorum kolay gelsin erglşidf
Ben çoktan adaya veda etmişim, kalanlara bol şanslar
Mükemmel duş resmen harika görünüyor deneyeceğim 😍😍😍😍
Güzel kokan duş jeli duyuları harekete geçirmek için yeterli
Şampuan jel krem soğuk su abartmaya gerek yok
Soğuk suyla duş alın bence bütün duyuları harekete geçirir yanlışsam söyleyin
Müthiş duş deneyimiyle L'Occitane mükemmel😊
şarkılarla tabii ki deee. şarkı sevmeyen var mı duşta
Ben genelde duş jeli kullanıyorum. Bazen önce beyaz sabun ardından da duş jeli uyguluyorum
Banyoya gir çık yapıyom ben valla hiç özel bir şey yapmıyom
2 günde bir sıcak suyla , şampuan ve çilekli duş jeli
Öncelikle güzel kokan bir duş jeli bunun adresi de sizsiniz galiba
Güzel koku ve ferahlık hissi olmazsa olmaz elbette. 😇
Rahat sıcak ve huzurlu olmalı bence
nasıl okunuyor bu marka ya
Daha önce deneyimlemedim.
Cildim çok hassas bir türlü doğru ürünğ bulamadım
Kişinin kendine verdiği değer, değer verdiği ürünlerle eşdeğerdir. :)
Valla cildimle ugrastikca cildim mahvoldu asla dokunmayın kızlar saf su yeterli
benimki çilekli 😂😂😂😂😂😂