Kızlar Bir Adım Öne Ailem beni okutmuyor ne yapmalıyım? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ailem beni okutmuyor ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
dido_setkan Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Evden kac ☺ 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 4. Denemem olacak fayda etmiyor Yorumla dido_setkan +1 yıl Him ozaman kocaya kac Yorumla Aylinsssss +1 yıl Koskaca adam kıza neyi öneriyorsun ya😒 kaçma kesinlikle bunlar doğru şeyler değil ailene anlat söyle hayır deseler bile senin üzgün olduğunu mutlaka görecekler dayanamazlar Yorumla Soran +1 yıl @Aylinsssss hayır zaten kocaya kaçmam benim hayallerim var erkek milletiyle uğraşamam Yorumla Aylinsssss +1 yıl En doğrusu da bu evden de kaçma yani Yorumla
hasan5454 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl benimle evlenirmisin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır :D evlenipte başımı yakamam Yorumla hasan5454 +1 yıl niye başını yakaim başımın üstünde tutarim Yorumla hasan5454 +1 yıl canim Yorumla Soran +1 yıl Yaw bir s. tr git uğraşamam senle Yorumla hasan5454 +1 yıl ah canim Yorumla hasan5454 +1 yıl sana kiyarmiyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
istemek ve inanmak
kitap oku sende
Evden kac ☺
4. Denemem olacak fayda etmiyor
Him ozaman kocaya kac
Koskaca adam kıza neyi öneriyorsun ya😒 kaçma kesinlikle bunlar doğru şeyler değil ailene anlat söyle hayır deseler bile senin üzgün olduğunu mutlaka görecekler dayanamazlar
@Aylinsssss hayır zaten kocaya kaçmam benim hayallerim var erkek milletiyle uğraşamam
En doğrusu da bu evden de kaçma yani
hayırlısı olsun
ne icin😂😂
benimle evlenirmisin
Hayır :D evlenipte başımı yakamam
niye başını yakaim başımın üstünde tutarim
canim
Yaw bir s. tr git uğraşamam senle
ah canim
sana kiyarmiyim
Naptin