Ailem beni okutmuyor ne yapmalıyım?

Seneye üniversite öğrencisiyim açıktan okuyorum ne yaparsam yapayım maddi olarak yardım etmiyor babam, 4 kişi okutuyormuş da ev alacak falan her şeyi benden üstün görüyor bunlar bahane şimdi kardeşim mezun olsaydı onu gönderdiler kardeş arasında ayrımcılık yapıyorlar beni sırf servis parası vermemek için imamhatip lisesine yolladı oysaki güzel bir lise kazanmıştım kendi hakkımla , ana hakkımı yediler şimdi kardeşimi okutuyorlar lise 2 yi bitirdi üstelik onların üzüntüsünden bir rahatsızlık geçirdim her hafta hastaneye gidiyorum bana yapmadıklarını kardeşlerime yapıyorlar böyle diyince de şımarıksın diyorlar sen dua et açıktan okutuyoruz diyorlar ordan da çıkarıcaktılar tedaviyi bırakırım dedim her neyse sizce ne yapmalıyım? reşitim ama hastalığımda var hedefim 9 eylül üniversitesi hemşirelik bölümü eğer kazanırsam orada kendime hayat kuracam ailemi silmeyi düşünüyorum benim hayatımı karartılar açık liseye göndererek. Sizce Nasıl kazanırım? ya da kazanabilir miyim? Sayısalım bu arada 😞 tamam her şeyi ben yapıcam sizden bir şey beklemiyorum ama ilerde sizde benden bişi beklemeyin dedim çok sinirliyim ya
Ailem beni okutmuyor ne yapmalıyım?